PDA

Teljes verzió megtekintése : Labdarúgó-világbajnokság 2018

oldal : [1] 2

varin
2018.05.15, 10:54
Sziasztok!

Bár még egy hónap választ el bennünket a foci-vb-től, úgy gondolom, nem lehet elég korán kezdeni a fogadási piacok nyálazását :) Nekem is lesz már most ötletem, ezt mindjárt be is írom ide.

Jöhet egyébként minden, ami szem-szájnak ingere, longterm, kombi, speciális fogadások.

Hajrá, mindenki! :)

varin
2018.05.15, 11:01
Kezdeném azzal, hogy az A-csoport erőviszonyát szerintem kicsit ferdén mérték fel a bukik. Egyiptom, Uruguay, Szaúd-Arábia és Oroszország van ebben a hármasban, de véleményem szerint csak az ázsiaiak lógnak ki negatívan, az irodák kicsit túlságosan leírják Szalahékat. Habár Uruguay vélhetően erősebb csapattal rendelkezik, Oroszország pedig számíthat némi segítségre a játékvezetőktől, nem tűnik talán ördögtől valónak, ha mondjuk 6-szoros szorzóért megnyeretjük a csoportot Egyiptommal, esetleg továbbjuttatjuk őket 2.60-ért.

A Liverpool klasszisára, Szalahra is fogadhatunk, méghozzá 1.5-ös határon, ami a góljait illeti. Ha jobb napot fog ki, akár Szaúd-Arábia ellen meglőheti azt, de mivel én legalább négy meccset adok nekik és a csoportkörben bármelyik gárda ellen betalálhat, az overt nagyon jónak gondolom 1.85-ös szorzón. A 25 éves támadónak egyébként 57/33-as mutatója van a válogatottban, ami nem éppen rossz adat.

Egyelőre tehát Egyiptom továbbjutása a játék @2.60-ért és Szalah over 1.5 gól @1.85-ért.

Ti nézelődtetek már longtermekkel kapcsolatban? :)

Roleey
2018.05.15, 12:23
Biztosra veszem, hogy lesz nehány meglepetés, ahogy az mindig is szokott lenni. A fentieket már en is tettem, talan annyi, hogy az egyiptomi tovabbjutasnak az alternativája lehet, hogy az oroszok nem jutnak tovább 3.25-ért.
Szerintem Izland 3.75-ért megér egy miset, valamint europai térfélen lesz a vb igy elképzelhetőnek tartom, hogy a svédek lenyomják Mexicot.

mr.blonde
2018.05.16, 16:53
Hivatalos angol keret:

Goalkeepers: Jordan Pickford, Nick Pope, Jack Butland
Defenders: Kyle Walker, Kieran Trippier, Trent Alexander-Arnold, Gary Cahill, Danny Rose, John Stones, Harry Maguire, Phil Jones, Ashley Young
Midfielders: Eric Dier, Fabian Delph, Jordan Henderson, Dele Alli, Ruben Loftus-Cheek, Raheem Sterling, Jesse Lingard
Forwards: Harry Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Danny Welbeck

RA7
2018.05.16, 21:01
Egyenlőre inkább "biztosabb" tippeket néztem a B és C csoportból.

A B csoportból nem kérdés hogy a Spanyolok és a Portugálok mennek tovább. Hányadik helyen az a kérdés.
A Spanyolokat erősebbnek tartom min CRéket így ők nyerik a csoportot.
1. Spanyolország 2. Portugália 2,25ért

A C csoportban Franciaország a toronymagas esélyese a csoportnak míg vélhetően a Dánok lesznek a másodikak. Ausztrália már nem az a csapat ahol olyan nevek voltak mint Viduka, Kewell, Cahill. Jóval gyengébbek. Peru története első VBje lesz. Az 1 pont is csoda lenne tőlük bár szerintem a 3.helyért nagy meccset vívnak majd a Kengurukkal.
1. Franciaország 2. Dánia 2,50ért

Negan
2018.05.17, 03:30
Nekem tudjátok mi csiklandozza a fogadószerveimet? Argentína nem jut tovább a csoportból, 5.5-ért.

Izlandot volt szerencsém élőben látni ellenünk két éve, EB-n verték az angolokat, nem tudom őket leírni.
2017-ben mindössze egy tétmeccset buktak, Horvátországot pont megverték.
Összességében a bunkerfoci mesterei, ritkán rúgnak kettőnél többet, hatalmas kedvencük az 1 gólos győzelem, ami nem kellemes, de hasznos.

Horvátország erős kerettel rendelkezik (gondoljunk csak a Modric-Rakitic-Kovacic tengelyre, Mandzukiccsal elöl)
2017-ben a már említett Izland elleni vereség mellett csak a törökök tudták legyőzni őket és ők is maradtak a klasszikus 1-0-nál.
Az EB-n megverték a spanyolokat, sajnos a sors összehozta őket a portugálokkal, akik az EB-n egyetlen győzelmüket pont a horvátok ellen tartogatták.

A fent említett két csapatnak kedvezhet a sorsolás is, egymással játszanak ugyanis a harmadik körben, ahol ugye tudjuk, hogy a taktika felborítja az erőviszonyokat és ha véletlenül nem sikerül tökéletesen az első két kör, adott esetben egy jó egymás elleni döntetlennel kiejthetik Argentínát.

És akkor elérkeztünk Argentínához. Drága Argentína; nekik a világ legjobbja és még mellé 9-10 szupersztár sem elég, hogy tornát nyerjenek.
A selejtezőket épphogy túlélték a Messi, Di Maria, Higuain, Dybala, Agüero, Perotti, Icardi támadósorral, a Rojo, Otamendi, Mascherano védelemmel.

Beszédes, hogy 2017-ben mindössze egy tétmeccset nyertek, Ecuador ellen, három döntetlen és egy kínos Bolívia elleni vereség mellett.
Nigériát azért nem említettem eddig, mert elég, ha két csapat megelőzi Argentínát, de Nigéria is megverte őket 4-2-re méghozzá pont Oroszországban. (Argentína csoportutolsó? Vannak még hasonló ínyencek?)

A spanyolok elleni vereség annyira nem is lenne mérvadó, ha nem ekkora mértékű lett volna. (6-1) Még úgy is, hogy a felsorolt támadók közül csak Higuain játszott, a 6-1 azért sok és jelzésértékű lehet.

Negan
2018.05.17, 03:30
Pardon, történt egy kis baki, véletlenül kétszer küldtem el. :rolleyes:

TropiFish
2018.05.17, 06:51
Long term: Svájc, Svédország, Lengyelország, talán Anglia, meglepinek Izland. Európai VB lesz, európai dominanciával. Ilyenkor az un. másodvonalbeli csapatok is képesek szárnyalásra. Az említett csapatok évente 1-2 meccset veszítenek, pont, mint a topcsapatok. Mégis, óriás diszkont van rajtuk, mondjuk a portugál, spanyol, német válogatotthoz képest. Javaslat: csoportgyőzelem, továbbjutás, top8, top4. Esetleg betfairen winner, értelemszerű zárással.

TropiFish
2018.05.17, 06:56
Gólkirályra (főleg a gyenge csoport miatt) Kane 18,00 és Lukaku 21,00 szintén a betfairen komoly értéket tartalmaz.

varin
2018.05.17, 09:19
Fasza elemzések és tippek :) örülök, hogy már egy hónappal a vb előtt megélénkült a topic :)

ZeBerDee10
2018.05.17, 15:15
A C csoportban Franciaország a toronymagas esélyese a csoportnak míg vélhetően a Dánok lesznek a másodikak. Ausztrália már nem az a csapat ahol olyan nevek voltak mint Viduka, Kewell, Cahill. Jóval gyengébbek. Peru története első VBje lesz. Az 1 pont is csoda lenne tőlük bár szerintem a 3.helyért nagy meccset vívnak majd a Kengurukkal.
1. Franciaország 2. Dánia 2,50ért

Szia! Peru már ötször járt vb-n, igaz hogy legutóbb 1982-ben, de ennyire leírni őket nem tanácsos, harcban lesznek a továbbjutásért.

RA7
2018.05.17, 15:22
Szia! Peru már ötször járt vb-n, igaz hogy legutóbb 1982-ben, de ennyire leírni őket nem tanácsos, harcban lesznek a továbbjutásért.

Köszi, akkor valamit nagyon benéztem, de továbbjutásért nem hinném hogy harcban lesznek. Aztán ki tudja :)

Broker007
2018.05.20, 17:28
Legjobb Afrikai csapat Egyiptom lesz 3,70 (Szenegál,Nigéria,Marokkó és Tunézia előtt végez)
Legjobb Ázsiai csapat Japan 2.80 vagy Ausztrál 4.30 (IrÁN,Dél Korea és Szaúd Arábia előtt végez)

Vajon a Ruszkik továbbmennek a csoportból??
Uruk nyerik a csoportot 1.90
Továbbjutók: 1.Uru 2.Egyiptom 6.50

Negan
2018.05.21, 18:06
Belgium keretet hirdetett!

Kimaradt Nainggolan, aki azonnal le is mondta a válogatottságot. Kérdés milyen hangulatot fog ez teremteni az öltözőben, miközben a kínai bajnokságból Witsel és Carrasco be lett válogatva. Előbbinek ahhoz képest, hogy Kínában játszik, elég rossz statjai vannak, 36 meccs alapján a kulcspasszátlaga 0.4, szerelések átlaga 1.7; Nainggolan ezzel szemben a Romában 46 meccs alapján 1.9-es kulcspasszátlaga és 1.6-os szerelési átlaga volt az idei szezonban.
A kapitány híres arról, hogy nem jön ki jól a játékosaival eredményessége ellenére, hiába jutott az Evertonnal egy szezonon belül elődöntőig mindkét angol kupában, a bajnoki 12. hely, de főként a stílusa miatt követelték a szurkolók a menesztését.

A Belga válogatottat az EB után vette át és ugyan kikaptak első meccsén a spanyoloktól, azóta veretlenek, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy igazán komoly ellenféllel nem játszottak az EB óta. Az oroszok elleni 3-3-nak információértéke nem nagyon van, de a hollandok elleni döntetlen jelzésértékű lehet (csupán a 82. percben egyenlítettek); egy komolyabb csapatot pont a tapasztalat hiánya miatt nem valószínű, hogy megvernek.

Ennek ellenére a csoportból való továbbjutásuk nem lesz kérdés Anglia, Panama és Tunézia mellett, ráadásul Angliával csak a harmadik körben találkoznak, addigra pedig már valószínűleg meg is lesz a 6-6 pontjuk, a másik két ország 0-0-jával szemben.

A nyolcaddöntőben a H csoport továbbjutóival kerülhetnek össze helyezéstől függően, tehát minden bizonnyal Lengyelország vagy Kolumbia lesz az ellenfelük, szoros meccsen képesek verni mindkettőt.

Továbbjutás esetén a negyeddöntőben a brazil-német ágon lesznek. Akárhogy végeznek a csoportban, nem lesz kibújásra lehetőség, az egyikkel meg kell majd mérkőzniük.
Hacsak valami rendkívüli nem történik, a nyolcaddöntőt nagy valószínűséggel túléli a brazil és a német válogatott is, annyi a dolguk egymás elkerülésére, hogy megnyerjék a csoportjukat, ahol velük egyforma erejű csapat nincs is.

Belgium kiesik a nyolcaddöntőben: 3.4
Belgium kiesik a negyeddöntőben: 3.0
Anglia kiesik a nyolcaddöntőben: 3.2
Anglia kiesik a negyeddöntőben: 3.2

Furcsának tartom viszont, hogy csak 7-es oddsot adnak arra, hogy kiesnek a csoportból, Angliánál pedig 6-osat.

ivan
2018.05.25, 14:31
Van itt egy tök fun promó, 20K +10K nyereményért :) Én kitöltöttem, ha megnyerem meghívok mindenkit egy sörre :)

http://pages.pinnacle.com/world-cup-en

varin
2018.05.27, 13:34
Kezdeném azzal, hogy az A-csoport erőviszonyát szerintem kicsit ferdén mérték fel a bukik. Egyiptom, Uruguay, Szaúd-Arábia és Oroszország van ebben a hármasban, de véleményem szerint csak az ázsiaiak lógnak ki negatívan, az irodák kicsit túlságosan leírják Szalahékat. Habár Uruguay vélhetően erősebb csapattal rendelkezik, Oroszország pedig számíthat némi segítségre a játékvezetőktől, nem tűnik talán ördögtől valónak, ha mondjuk 6-szoros szorzóért megnyeretjük a csoportot Egyiptommal, esetleg továbbjuttatjuk őket 2.60-ért.

A Liverpool klasszisára, Szalahra is fogadhatunk, méghozzá 1.5-ös határon, ami a góljait illeti. Ha jobb napot fog ki, akár Szaúd-Arábia ellen meglőheti azt, de mivel én legalább négy meccset adok nekik és a csoportkörben bármelyik gárda ellen betalálhat, az overt nagyon jónak gondolom 1.85-ös szorzón. A 25 éves támadónak egyébként 57/33-as mutatója van a válogatottban, ami nem éppen rossz adat.

Egyelőre tehát Egyiptom továbbjutása a játék @2.60-ért és Szalah over 1.5 gól @1.85-ért.

Egyiptom továbbjutása erősen rotty... Bár ha világgá száll az oroszok kiesésének szorzója vagy Egyiptom továbbjutása, így is tenni kell. Ennyire nem nagy a különbség a válogatottak között.

Negan
2018.05.30, 09:41
Úgy néz ki, Salah fog tudni játszani a VB-n, annyira nem volt súlyos a vállficama.

Gurdics
2018.05.30, 15:26
Az 1. Spanyolország - 2. Portugália 2.20 és a 1.Portugália - 2. Spanyolország 3.75 szerintem teljesen fogadható így külön-külön is. Elég meglepő lenne ha másként alakulna. De akár meglehet bolondítani kombival a belga-angol párossal és a legalacsonyabb kombináció 5.22. Azért, ha Marokkó, Irán, Tunézia vagy Panama közül bárki is továbbmenne ilyen válogatottakat kiejtve nagyon meglepődnék.

varin
2018.05.30, 15:28
Ne felejtsétek el tippjátékunkat, ahol kéthónapos Logibet-előfizetést nyerhettek (https://www.hatharom.com/2018/05/28/logibet-elofizetest-er-egyetlen-jo-tipp):)

Sok sikert mindenkinek, remélem, minél többen eltaláljátok a végső győztest!

varin
2018.05.30, 15:30
Az 1. Spanyolország - 2. Portugália 2.20 és a 1.Portugália - 2. Spanyolország 3.75 szerintem teljesen fogadható így külön-külön is. Elég meglepő lenne ha másként alakulna. De akár meglehet bolondítani kombival a belga-angol párossal és a legalacsonyabb kombináció 5.22. Azért, ha Marokkó, Irán, Tunézia vagy Panama közül bárki is továbbmenne ilyen válogatottakat kiejtve nagyon meglepődnék.

Hajrá, sok sikert!

Ha jól számolta, ha arányosítva teszed a téteket a spanyol-portugál, portugál-spanyol továbbjutásra, 1.38-szoros szorzót kapsz, míg ha egy fogadásban teszed őket a Dual Forecastnél, akkor 1.40-et, szóval nem érdemes kettébontani :)

Egyébként a belga+angol+portugál+spanyol négyes továbbjutása 1.80-ért a bet365-ön (https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go) valóban eléggé korrekt fogadás :)

vasero
2018.05.30, 21:04
Portugália-bejut a negyeddöntőbe 2,37

Ehhez tovább kell jutni a csoportból (megelőzni Marokkót, Iránt), és megnyerni a nyolcaddöntőt Uruguay/Oroszország/Egyiptom/Szaúd-Arábia csoport egyik tagja, vélhetően Uruguay ellen.

varin
2018.06.08, 11:05
Aktivizáljuk kicsit a topicot, elvégre is közeledik a rajt :)

Nagyon rá vagyok függve az oroszokra, de ha egyszer szerintem ilyen szarok, nincs mit tenni :D

Oroszország nem nyer meccset a csoportkörben @9.00

Ha a három x2-t összeszorozzuk, csak 7.90-es szorzót kapunk, így 9-ért egy kis aprót megér az ötlet.

Irán nem nyer meccset a csoportkörben @1.50

A logika ugyanez, 1.45 helyett 1.50.

Panama nem nyer meccset a csoportkörben @1.50

Itt már csak 1.37 a három x2.

Tomihmv
2018.06.08, 15:32

Nagyon rá vagyok függve az oroszokra, de ha egyszer szerintem ilyen szarok, nincs mit tenni :D

Ha a három x2-t összeszorozzuk, csak 7.90-es szorzót kapunk, így 9-ért egy kis aprót megér az ötlet.

Nekem az oroszokkal kapcsolatosan a Szaúd-Arábia elleni ütközetükön tetszik az a fogadási opció, hogy legalább 2 gólt rúgnak 1.65-1.70 közti oddsért. Azon a meccsen eldől az oroszok sorsa, hiszen, ha nem nyernek, akkor kb. vége is a világbajnokságuknak, nem mellesleg a csoportkör végén lehet, hogy majd az számít, hogy ki mennyivel verte el a szaúdiakat, és ugye mégiscsak hazai pályán játszanak, plusz nyitómeccs. :)

c-vitamin
2018.06.09, 01:34
Amit már előre kinéztem az a spanyol-portugál meccs, szerintem sima spanyol siker lesz. 2-es odd is zseniális szerintem a spanyolokra, mondjuk nálam a spanyolok nyerik a VB-t is. Első meccs lesz ráadásul, ahol nem lehet még taktikázni, hogy jó az iksz is... Vélhetően mind2 csapat továbbmegy majd, a másik két csoportellenfélnél sokkal jobbak, így azért itt egy vereség nem a világ vége még. Spanyol gól és tiki-taka 70-30% labdabirtoklás. Nem látom, hogy a portugálok gond lehetne a spanyoloknak. Észrevétel?

Gyurikavagyok8
2018.06.09, 13:49
Mi ez az új tippjáték a vbre? Ez tipkings micsoda? És nincs is nyeremény?

Admin
2018.06.09, 14:19
Mi ez az új tippjáték a vbre? Ez tipkings micsoda? És nincs is nyeremény?

Hello!

Köszönjük az érdeklődésedet, hétfőn bővebben informálunk titeket a játékainkról, illetve arról, milyen tartalommal is várunk majd titeket a Hathármon a vb ideje alatt.

ziqo
2018.06.09, 17:09
Marokkónak elég komoly kis gárdája van egy nagyon sikeres edzővel, szerintem kiejtik a csupa öregből álló formán kívüli Ronaldós Portugáliát és a dél-afrikaiak jutnak tovább 4,50-ért :)

Zozinho19
2018.06.09, 19:59
Marokkónak elég komoly kis gárdája van egy nagyon sikeres edzővel, szerintem kiejtik a csupa öregből álló formán kívüli Ronaldós Portugáliát és a dél-afrikaiak jutnak tovább 4,50-ért :)

Kis helyreigazítás: Marokkó az afrikai kontinens észak-nyugati "sarkán" fekszik. Egyébként sok sikert a tipphez! :)

Zozinho19
2018.06.09, 20:58
A mai meccs után én nem tartom kizártnak, hogy az ausztrálok fogják kapni a legtöbb gólt a VB-n! A franciák ellen kezdenek, akik biztosan szeretnék meggyőző teljesítménnyel indítani a tornát, szóval itt kinéz legalább 2, de inkább több. Eközben odaát Peru (őket várom a VB meglepetés csapatának) Dániával meccsel, ami nálam 1x, de nem kellene daru az államhoz, ha a skandinávok nyernének! Maradva az első gondolatomnál a dél-amerikaiak nem kapnak ki. Szóval ebben az esetben a dánoknak kell a 3 pont a kenguruk ellen, itt is kinéz 1-2 kapott gól. A záró fordulóban pedig a peruiaknak lehet, hogy menni kell a továbbjutásért, azt gondolom, hogy 2 meglesz itt is. Összegezve ez legalább 7-8 kapott gól, ami nagyon sok, elnézve a felkészülési meccsek eredményeit. Gondolok itt Szaúd-Arábia, Panama, Dél-Korea csapataira, mint potenciális ellenfelek ebben a "versenyben".
Egy baj van, hogy ilyen spéci fogadási ajánlatot nem találtam kutyafuttában.

ziqo
2018.06.09, 23:41
Kis helyreigazítás: Marokkó az afrikai kontinens észak-nyugati "sarkán" fekszik. Egyébként sok sikert a tipphez! :)

Igen, nem is értem miért írtam ezt, na mind1 :D És köszi :)

Baseballfan
2018.06.10, 00:01

Milyen tét erőséggel gondolod ezeket? Panama nekem erősebbnek tűnik nem csak az odds miatt mint mondjuk az orosz tipp.

varin
2018.06.10, 00:11
Milyen tét erőséggel gondolod ezeket? Panama nekem erősebbnek tűnik nem csak az odds miatt mint mondjuk az orosz tipp.

4/10, 3/10, 6/10 az erősség nálam a fenti tippeknél.

Negan
2018.06.10, 15:12
Nekem tudjátok mi csiklandozza a fogadószerveimet? Argentína nem jut tovább a csoportból, 5.5-ért...

A mai napon az argentín szövetségi kapitányt érte nyilvános támadás, egy újságíró azzal vádolja, hogy szexuálisan zaklatta az egyik szakácsnőt, akinek jó sok pénzt fizetett a szövetség, hogy hallgasson. Igaz vagy sem, ez is csak ront Argentína esélyein.

Varin: Biztos vagy abban, hogy még a nyitómeccset se nyeretik meg az oroszokkal?

varin
2018.06.10, 15:59
A mai napon az argentín szövetségi kapitányt érte nyilvános támadás, egy újságíró azzal vádolja, hogy szexuálisan zaklatta az egyik szakácsnőt, akinek jó sok pénzt fizetett a szövetség, hogy hallgasson. Igaz vagy sem, ez is csak ront Argentína esélyein.

Varin: Biztos vagy abban, hogy még a nyitómeccset se nyeretik meg az oroszokkal?

Biztos nem vagyok, de ilyen oddsért nagyon value.

Negan
2018.06.11, 00:23
Nem nagyon lehet a zöldeknél kombiban fogadni a VB-re sajnos; de 3-as oddsért azt meg mertem tenni, hogy Oroszország kiesik a csoportból, abba még akár egy bundagyőzelem is belefér.

pizzaro91
2018.06.11, 12:43
A tippmixen találtam egy olyan lehetőséget, hogy melyik csapat szerzi a legkevesebb gólt a vb-n. Na most, Panamára 7,50-es odds van Saúd Arábiával karöltve. A selejtező csoportokban Panama 9 találatot szerzett, az Arabok 17-et, igaz nem ilyen kaliberű csapatok ellen játszottak, mint amilyenekkel a csoportkörben találkoznak. Panama Angliával, Belgiummal, és Tunéziával játszik, erős védelmek. Saudi barátaink pedig Oroszország, Egyiptom, Uruguay együtteseivel ütköznek meg. Véleményem szerint az ázsiai csapatnak van esélye 1-2 gólt bepötyögni.

Tehát: Melyik csapat szerzi a legkevesebb gólt a világbajnokságon?
Panama 7,5

Sakibubi
2018.06.11, 19:35
Szerintem is Panama szerzi a legkevesebb gólt ezen a VB-n.

Sakibubi
2018.06.11, 19:37
Oroszország biztos,hogy fog meccset nyerni ezen a Vb-n. Már csak az érdekek is ezt kívánják. Tovább is fog jutni a csoportjából. Majd meglátjátok...:)

vasero
2018.06.11, 20:05
Oroszországot ha már ennyire temetjük, nem lenne fantázia fogadni a kiesésük időpontjára? Csoport mérkőzések @3, nyolcaddöntő @2,4. Tovább csak nem mennek, ha szembejön egy spanyol vagy portugál válogatott a nyolcaddöntőben.

varin
2018.06.11, 20:11
Melyikre fogadnál? Ha mindkettőt megteszed, eléggé kicsi “surebetet” kapsz, annyiért nem éri meg szerintem.

vasero
2018.06.11, 20:35
Mindkettőre. Mondjuk nálam oroszok mennek tovább, arra lenne a nagyobb tét, a 3as szorzóval meg csak biztosítanám fél téttel, ha a csoportban esnek ki. Ha bejön +0,9 , ha nem akkor 0.

szatyaa
2018.06.12, 10:00
A tippmixen találtam egy olyan lehetőséget, hogy melyik csapat szerzi a legkevesebb gólt a vb-n. Na most, Panamára 7,50-es odds van Saúd Arábiával karöltve. A selejtező csoportokban Panama 9 találatot szerzett, az Arabok 17-et, igaz nem ilyen kaliberű csapatok ellen játszottak, mint amilyenekkel a csoportkörben találkoznak. Panama Angliával, Belgiummal, és Tunéziával játszik, erős védelmek. Saudi barátaink pedig Oroszország, Egyiptom, Uruguay együtteseivel ütköznek meg. Véleményem szerint az ázsiai csapatnak van esélye 1-2 gólt bepötyögni.

Tehát: Melyik csapat szerzi a legkevesebb gólt a világbajnokságon?
Panama 7,5

Bet365-ön már 8,00 a szorzója. Elég jó érték ennyiért, simán jöhet a tipp.

Zozinho19
2018.06.12, 10:13
Bet365-ön már 8,00 a szorzója. Elég jó érték ennyiért, simán jöhet a tipp.

Rákérdeztem a TMP-nél, hogy mi a helyzet holtverseny esetén? A válasz amennyiben 2 vagy több csapat is holtversenyben végez, akkor kimenetelre kapott szorzót osztani kell a holtversenyben végzett csapatok számával. Érdemes lehet erről az adott irodánál rákérdezni!

szatyaa
2018.06.12, 10:52
Rákérdeztem a TMP-nél, hogy mi a helyzet holtverseny esetén? A válasz amennyiben 2 vagy több csapat is holtversenyben végez, akkor kimenetelre kapott szorzót osztani kell a holtversenyben végzett csapatok számával. Érdemes lehet erről az adott irodánál rákérdezni!

Jogos.
Bár igazából én nem nagyon tudom elképzelni Panamáról, hogy ebben a csoportban egyáltalán gólt szerezzen. Szóval még akár a szorzó osztásával is jó lehet a kimenetel.

csaabi15
2018.06.12, 12:15
Sziasztok! Nem tudom hová irjak remélem valaki tud segíteni, az lenne a problémám hogy befizettem 1x betre MasterCarddal de sajnos nem tudok kiutalni MasterCardra nem engedi sajnos kiutalni csak olyanról tudok amiről már fizettem be.. hiába próbáltam a skrillt az nem működik MasterCarddal...valakinek valami ötlet mit tudok tenni? Vagy már ezt a pénzt sosem fogom tudni kivenni?:/

Baseballfan
2018.06.12, 12:29
Sziasztok! Nem tudom hová irjak remélem valaki tud segíteni, az lenne a problémám hogy befizettem 1x betre MasterCarddal de sajnos nem tudok kiutalni MasterCardra nem engedi sajnos kiutalni csak olyanról tudok amiről már fizettem be.. hiába próbáltam a skrillt az nem működik MasterCarddal...valakinek valami ötlet mit tudok tenni? Vagy már ezt a pénzt sosem fogom tudni kivenni?:/

Ez általában minden cégnél így van; csak arra a kártyára tudsz kifizetettni amiről fizettél be, a csalások megelőzése végett szerintem ez tök jó rendszer ha valaki betör a fiókodba nem tud magának kiutalni pénzt

Opció 1 fizetess ki arra a bankkártyára amire befizettél
Opció 2 fizess be arról a bankkártyáról amire szeretnél kifizetést kérni
Opció 3 fizess be skrillről és tudsz oda kiutaltatni.

Negan
2018.06.12, 13:26
Sziasztok! ...
18 év alatt tilos a szerencsejáték amúgy is, szóval ne utalgassál semerre. Meg se próbáld behazudni, hogy nem 15 vagy.

Zozinho19
2018.06.12, 18:35
Jogos.
Bár igazából én nem nagyon tudom elképzelni Panamáról, hogy ebben a csoportban egyáltalán gólt szerezzen. Szóval még akár a szorzó osztásával is jó lehet a kimenetel.

Persze, én sem a tipp életképességét kérdőjeleztem meg. Csak szerintem van még egy pár csapat, amelyik jó eséllyel pályázik e titulusra. Ebben az esetben azért nem mindegy, hogy 3,25-el, esetleg 2,50-el fizetik ki a nyereményt!

Sakibubi
2018.06.12, 19:14
Oroszország biztos, hogy továbbmegy a csoportjából. Ha meg akkora támogatást kap, mint Dél-Korea a 2002-es VB-n; akkor bármi lehetséges...:)

vasero
2018.06.12, 20:08
Oroszországot ha már ennyire temetjük, nem lenne fantázia fogadni a kiesésük időpontjára? Csoport mérkőzések @3, nyolcaddöntő @2,4. Tovább csak nem mennek, ha szembejön egy spanyol vagy portugál válogatott a nyolcaddöntőben.

Jelenleg @3 és @2,62 a két szorzó

Gerappalow
2018.06.13, 03:24
Persze, én sem a tipp életképességét kérdőjeleztem meg. Csak szerintem van még egy pár csapat, amelyik jó eséllyel pályázik e titulusra. Ebben az esetben azért nem mindegy, hogy 3,25-el, esetleg 2,50-el fizetik ki a nyereményt!

Abszolút egytetértek!

SŐT :D nem is igazán értem Szaúd-Arábia miért van ennyire leírva úgy, hogy (akár végül tényleg 0 ponttal is kieshetnek, viszont ennek nem ellent mondva) teljesen biztosan kijelenthető: minden meccsükön fullgázon tolt gólszerző szándékkal fognak pályára lépni.

A másik madár Panama meg - ugye pont olyan "klasszikus-nagytornás" csapatokkal szerepel egy csoprtban ahol - szinte törvényszerű, hogy "vastyúk is talál szeget" alapon betalál(.., akár még többször is..).

Persze azért egy tippet én is adok, hogy velem is lehessen vitatkozni :D

Irán! egyetlen valós esélye a gólszerzésre, hogy Marokkónak a "remélt" továbbjutáshoz rögtön a nyitó meccsükön gólarányjavító szándékkal kell a "kötelező" győzelemre hajtania, és - mivel ez valószínűleg a konfortzónájukon kívül esik - itt esetleg beakadhat 1 gól.

Azt viszont nem kell túlmagyaráznom, hogy a POR-ESP párharcból érkező ellenfelek - akármilyen/bármilyen közös eredményük után - mennyire nem engedhetnek meg maguknak egy bekapott gólt (bárkitől/Irántól) !!!

Lenin78
2018.06.13, 09:48
Én az orosz-szaud meccset X-re gondolom. Ti hogy látjátok?

Zozinho19
2018.06.13, 09:57
Én az orosz-szaud meccset X-re gondolom. Ti hogy látjátok?

Első blikkre azt gondolom, hogy a külső tényezők miatt itt nem születhet más eredmény, mint hazai győzelem! Aztán, hogy ez egy ajándék büntető révén 1 gólos lesz-e, vagy a ruszkik kiütik-e a legkönnyebbnek tűnő ellenfelüket, már nem tudnám megtippelni!

Lenin78
2018.06.13, 10:07
Első blikkre azt gondolom, hogy a külső tényezők miatt itt nem születhet más eredmény, mint hazai győzelem! Aztán, hogy ez egy ajándék büntető révén 1 gólos lesz-e, vagy a ruszkik kiütik-e a legkönnyebbnek tűnő ellenfelüket, már nem tudnám megtippelni!
Nekem az oroszok teljesítménye nem túl meggyőző.

szatyaa
2018.06.13, 10:12
Én is X-re teszem ezt a meccset. Szerintem 0-0 lesz. Nyilván nyomni fogják az oroszokat a külső tényezők de ez már annyira nyilvánvaló mindenkinek, hogy nem tudják majd túltolni. És ez az orosz csapat annyira szar, hogy a kis segítség nem lesz elég.

Zozinho19
2018.06.13, 10:25
Nekem az oroszok teljesítménye nem túl meggyőző.

A nickedből következtetve te sem vagy már mai gyerek. Ezért gondolom, hogy a 2002-es VB-re emlékszel.... Azóta volt VB Németországban, Dél-Afrikában és Brazíliában. Dél-Afrika nem akkora tényező, hogy tolták volna, a másik kettőnek meg nem volt rá szüksége. Most hasonló a helyzet, mint 2002-ben volt.

Lenin78
2018.06.13, 10:46
[QUOTE=Zozinho19;23226]A nickedből következtetve te sem vagy már mai gyerek. Ezért gondolom, hogy a 2002-es VB-re emlékszel.... Azóta volt VB Németországban, Dél-Afrikában és Brazíliában. Dél-Afrika nem akkora tényező, hogy tolták volna, a másik kettőnek meg nem volt rá szüksége. Most hasonló a helyzet, mint 2002-ben volt.[/QUOTE
Igen. A videóbíró ki tudja mennyit fog számítani. Annyira nem fogja tudni tolni az oroszokat a bíró. A 90-es Olasz Vb-n is az Argentínok voltak a favoritok, de azért kamerun tudott meglepetést okozni.

szatyaa
2018.06.13, 11:01
Azért én remélem, hogy ma a videóbíró korában már nem lehet annyira pofátlanul csalni, mint 2002-ben.

Negan
2018.06.13, 13:16
Nem kell pofátlanul csalni, szerintem simán hihető, hogy az oroszok legyőzik Szaúd-Arábiát. A másik két ellenfél ellen ha pontot szereznének, na az meglepne.

szatyaa
2018.06.13, 14:35
Végülis igazad van, igazából a tovább juttatásukhoz kellene a plusz. És mivel ezt ők is érzik, ezért nem lesz meg szerintem a szaudiak ellen sem a győzelem.

Franz51
2018.06.13, 17:14
Sziasztok!
A Tipkings-en csinátam ágrajzot, hogy tudom visszanézni?

mr.blonde
2018.06.13, 17:26
Ha elmentetted a tippeket, akkor elvileg látnod kell a játék oldalon!

Franz51
2018.06.13, 17:40
Ha elmentetted a tippeket, akkor elvileg látnod kell a játék oldalon!

A tipping contest-----result----- látom magam Franz51 és látom a többi felhasználót és a tippeket is.
Ugyanez a predictor-nál csak a felhasználók , így magam is 56. sorszám de az ágrajz nem jön le. Nem máséra az enyémre lennék kiváncsi, mert mindenre nem emlékszem.
A tenisznél van hasonló --draw challenge----ott látható, sőt az indulásig lehet módosítani.

mr.blonde
2018.06.13, 18:02
Ne a resultnál keresd, hanem simán menj rá a 'Games'-nél a predictorra, nekem ott bejön az ágrajz a tippjeimmel együtt.

Franz51
2018.06.13, 18:55
Ne a resultnál keresd, hanem simán menj rá a 'Games'-nél a predictorra, nekem ott bejön az ágrajz a tippjeimmel együtt.

Köszi a segítséget, sikerült, látom az ágrajzot!

mr.blonde
2018.06.13, 21:00
Nincs mit, elsőre én sem találtam :P

Sztrelok
2018.06.14, 08:57
Szerintem most, hogy a spanyolok meglépték ezt az oltári nagy baromságot (kirúgták az edzőt 2 nappal a VB előtt) simán benne van a rivális portugálok csoportelsőssége a pakliban. Ha már egy x-et csinálnak a spanyolokkal akkor már lehet az is bőven elég lesz. Én bepróbálkozom 2,85-ért ez most egy value fogadás szerintem.

Broker007
2018.06.14, 11:10
BET365
1.SZELVÉNY
Uruguay csoportgyőztes 1.66
Svájc nem jut tovább 1.80
Mexikó továbbjut 1.90
Tét 10 euro

2.Szelvény
Német+Mexikó továbbjut 2.25
Spanyol+Portugál továbbjut 1.44
Belgium+Anglia továbbjut 1.25
Tét 10 euro
3.Szelvény:
Szögletek 660 fölött 3.10
Piros lapok 11 felett 1.90
Gólok 155 felett 1.72
Tét 10 euró

varin
2018.06.14, 12:35
Találtam egy igencsak value fogadást (https://logibet.com/tip/soccer/russia_saudi_arabia/170039) az esti orosz meccsre, 1.66-os oddsért durván megéri szerintem.

Hajrá!

Negan
2018.06.14, 13:43
Szerintem most, hogy a spanyolok meglépték ezt az oltári nagy baromságot...

Hierro viszont van akkora játékoslegenda, mint Zidane és Guardiola, vele még esélyesebbek is a spanyolok, mint Lopival voltak.

nemtudomanevem
2018.06.14, 15:09
Hajrá!

gmesko75
2018.06.14, 18:22

Ajaj, elég sok oroszokkal kapcsolatos tipp került veszélybe mindjárt a meccs elején....

Futballman
2018.06.14, 20:01
Aki azt mondja,hogy erre számított az hazudik vagy nem mond igazat...

varin
2018.06.14, 20:05
Hat ez nem ugy kezdodott, ahogy vartuk...

gmesko75
2018.06.14, 20:19
Putyin meg a sejk jól kezet ráztak, ez tuti valami bunda volt.

Zozinho19
2018.06.14, 20:19
Aki azt mondja,hogy erre számított az hazudik vagy nem mond igazat...

Nem mondom, hogy én erre számítottam, de az alábbi cikkhez tartozó hsz-emet érdemes elolvasnod:
https://www.hatharom.com/2018/05/24/itt-az-elso-vb-tipp-ami-maris-bombaeros

szatyaa
2018.06.14, 20:39
Hát nem gondoltam volna, hogy a szaudiak ennyire ki fognak lógni lefelé. Ettől függetlenül továbbra sem érzem erősnek az oroszokat, annyival vannak most előrébb, hogy Egyiptom ellen elég lesz nekik az X is. De remélhetőleg az sem lesz meg.

Futballman
2018.06.14, 21:46
Nem mondom, hogy én erre számítottam, de az alábbi cikkhez tartozó hsz-emet érdemes elolvasnod:
https://www.hatharom.com/2018/05/24/itt-az-elso-vb-tipp-ami-maris-bombaeros

Valóban helyt álló volt a felvezetèsed,de ezek alapján erre fogadni badarság lett volna.ilyen előjelekkel nem volt bent az 5gólos hazai győzelem. De aki úgy èrezte,hogy ez jó lesz annak nagy gratula.

vasero
2018.06.14, 23:32
Érdekes eredmény lett, az orosz győzelem papírforma volt, csak nem ennyire simán.

Sztrelok
2018.06.14, 23:43
Ezután a sima orosz győzelem után (ami valljuk be a Szaudiak hathatós segítségével született) nagyon felértékelődött az Egyiptomi mérkőzés, kíváncsi leszek holnap miként fognak játszani ha ilyen ötlettelen futballt mutatnak mint a Szaudiak akkor esélyük sem lesz az oroszok ellen. Hiába van Egyiptomnak egy Szalah (aki lehet nem teljesen 100%-kos) ha nincs mellette még másik 10 olyan kaliberű játékos mint a Liverpoolban. Kicsit korai volt az oroszokat leírni, szerintem hazai közönség hazai VB miatt borítékolható az orosz továbbjutás.

Lenin78
2018.06.15, 09:35
Én sem gondoltam volna hogy enyire legyalulják az arabokat.

vasero
2018.06.15, 13:50
Ronaldo kapura tartó lövés 1,5 felett @1,83 ?

varin
2018.06.15, 20:03
Nehézkesen indul ez a vb fogadási szempontból. Mondjuk a 3/3 nézhetetlen meccs sem tesz jót...

gmesko75
2018.06.15, 20:21
Nehézkesen indul ez a vb fogadási szempontból. Mondjuk a 3/3 nézhetetlen meccs sem tesz jót...

Annyit azért el kell mondanom, hogy én a magam részéről szívesen lemondok az ingyen logibet hónapról a nyereségért cserébe.... Mert egyelőre jó úton haladunk az ajándék hónap felé.

Az első körös meccseken próbáljunk kevesebbet veszteni, aztán a második körtől talán jobb lesz.
Mégegyszer mondom, én a nyereséget választom az ingyen hónap helyett.

Sakibubi
2018.06.15, 20:34
Eddig nagyon gyenge ez a vb !!!! :( ha minden csapat ezt a mourinho fÉle statikus-vÉdekezŐ ( ahogy Én hÍvom: ZsidÓ ) futballt fogja jÁtszani; akkor Én abbafejezem a meccsnÉzÉseket ! :(

moroska1
2018.06.15, 21:51
Marokko-Iran rossz volt? Spanyol-Portugal eddig rossz meccs?
Szerintem teljesen rendben vannak ahoz kepest h csop kor elso fordulo...

Kisszauron
2018.06.16, 01:56
P

szemenyei41
2018.06.16, 05:57
Mitől lenne jó a játék?

moroska1
2018.06.16, 06:14
Akko nezzetek meg ismetlesbe a del afrikai vb osszes meccset...
Lehet oregszem es kezdek felejteni de ugy emlekszem h ott aztan igazan kuka meccsek voltak a csop kor alatt.

mirrmurr30
2018.06.16, 09:42
3-as az oddsa hogy Ronaldo lesz a gólkirály. Szerintem van benne ráció. 3 meccse még lesz. Marokkó és Irán ellen is simán szerezhet. Szerencsére nem lett x a Marokkó Irán, így nem lehet félvállról venni a további meccseket.

Negan
2018.06.16, 18:22
Idézném magamat, hogy Argentína nem éli túl a csoportot, de szerintem felesleges.
A VB tippjátékon gondolom nem a szűrt táblázatot látjuk, mert furcsa, hogy 1-2 tippes emberkék vannak legelöl.

varin
2018.06.16, 18:31
Horvátország-Nigéria - Horvátország lövései 12.5 felett

Iroda: Unibet
Odds: 1.72
Tét: 6/10

Szerintem eléggé baráti határ, Beten 14.5 és @1.83. Horvát dominanciát várok és sok lövést.

Negan
2018.06.17, 00:28
Az a baj, hogy arra számítotok többen is a tippmesterek közül, hogy már a csoportkör első két fordulójában 100%-ot fognak nyújtani a csapatok. Ez nagyon ritkán szokott így lenni, amelyik válogatott 100%-on kezdi a tornát, általában nem jut top 4-be és ezt nagyon jól tudják az illetékesek is.
Onnantól, hogy a franciák és a horvátok megszerezték az első találatot, semmi okuk nem volt rá, hogy kifárasszák magukat és jogos is, hosszú még a torna; ráadásul tudják előre, hogy csoportelsőség, illetve második hely esetén kit fognak kapni a nyolcaddöntőben és ezt is szem előtt tartják. Nem érzem azt a tippmesterek eddigi tippjei alapján, hogy ezeket is figyelembe vették volna. (De visszakanyarodhatunk a nyitómeccsre is, ahol nem nagyon hittétek el, hogy az oroszok nyerni fognak; végül bunda sem kellett.)
Ehhez kapcsolódik, hogy az eddigi ajánlott tippekkel csak bukni lehetett, míg a mai napra tett kombóm a 4 meccsre csak azon ment el, hogy Nigéria nem szerzett gólt.
Vártam, hogy betalálnak a jó kapuba is, de ahogy néztem a meccset, az intelligencia teljes hiányát véltem felfedezni szinte az összes játékosban. Rakitic hátul megállította a labdát, a két nigériai csatár meg nézte pár másodpercig, szó szerint állt a játék, aztán kapcsoltak, hogy talán 1-0-nál érdemes lenne letámadni.

Zozinho19
2018.06.17, 09:21
Az a baj, hogy arra számítotok többen is a tippmesterek közül, hogy már a csoportkör első két fordulójában 100%-ot fognak nyújtani a csapatok. Ez nagyon ritkán szokott így lenni, amelyik válogatott 100%-on kezdi a tornát, általában nem jut top 4-be és ezt nagyon jól tudják az illetékesek is.
Onnantól, hogy a franciák és a horvátok megszerezték az első találatot, semmi okuk nem volt rá, hogy kifárasszák magukat és jogos is, hosszú még a torna; ráadásul tudják előre, hogy csoportelsőség, illetve második hely esetén kit fognak kapni a nyolcaddöntőben és ezt is szem előtt tartják. Nem érzem azt a tippmesterek eddigi tippjei alapján, hogy ezeket is figyelembe vették volna. (De visszakanyarodhatunk a nyitómeccsre is, ahol nem nagyon hittétek el, hogy az oroszok nyerni fognak; végül bunda sem kellett.)
Ehhez kapcsolódik, hogy az eddigi ajánlott tippekkel csak bukni lehetett, míg a mai napra tett kombóm a 4 meccsre csak azon ment el, hogy Nigéria nem szerzett gólt.
Vártam, hogy betalálnak a jó kapuba is, de ahogy néztem a meccset, az intelligencia teljes hiányát véltem felfedezni szinte az összes játékosban. Rakitic hátul megállította a labdát, a két nigériai csatár meg nézte pár másodpercig, szó szerint állt a játék, aztán kapcsoltak, hogy talán 1-0-nál érdemes lenne letámadni.

Az írásod első felének egy jó részével egyet tudok érteni. Azzal viszont bőszen vitába szállnék, hogy a nigériai játékosok unintelligensek lennének, értve ez alatt a játékintelligenciát. Ugyanis a csapat egy jó része olyan klubokban játszik, ahol ez alapkövetelmény. Ráadásul egy német szövetségi kapitányuk van, akiről nem gondolom, hogy egy ostoba brigád vezetését elvállalná!
Ezek mellett rendesen degradáltad a honi labdarúgók "intelligenciáját" is, hisz szurkolóként jelenleg csak álmodhatunk PL topcsapatban játszó magyar futballistáról!

varin
2018.06.17, 09:46

"Ehhez kapcsolódik, hogy az eddigi ajánlott tippekkel csak bukni lehetett"

Azért ez rettenetesen erős túlzás...

Egyrészt habár valóban még mínuszra áll a három tippmester a Logibeten a vb-tippekkel, jövünk fel és már egyáltalán nincs sok mínusz a zsákban, amelyet le kell dolgozni. Másrészt tegnap itt a Hathármon egy közel 4-szeres szorzójú kombit (https://www.hatharom.com/2018/06/16/tobbfele-fogadast-kotottunk-szombatra-napi-tippek-a-vb-re) sikerült behúznunk, harmadrészt pedig nem csak az 51-szeres oddsunk (https://www.hatharom.com/2018/06/11/ezt-a-tippet-51-es-szorzoert-meg-kell-probalni) áll igencsak jól, de az én két CR7-outrightom is, melyek közül az egyik a Login, a másik a Hathármon szerepel (https://www.hatharom.com/2018/06/09/161-es-ajandekot-adnak-cristiano-ronaldora).

Szóval igaz, hogy az orosz meccs rendesen meglepett minket, de azért a számok felfelé indultak, úgyhogy temetni a vb-t fogadási szempontból, talán még kicsit korai.

st.daniel666
2018.06.17, 17:40
Varin melyik 51-szeres oddsra gondolsz?

varin
2018.06.17, 17:47
Varin melyik 51-szeres oddsra gondolsz?

https://www.hatharom.com/2018/06/11/ezt-a-tippet-51-es-szorzoert-meg-kell-probalni

varin
2018.06.17, 19:52
Milyen ötlettelen, szar csapat ez a német. Nyert az őszinte, küzdő, harcos futball.

badarbence96
2018.06.17, 20:08
Brazília-Svájc meccsre ezeket tippelem: Neymar kapura tartó lövés 2,5 felett - 2,10-ért Xherdan Shaqiri lövés 1,5 felett - 2,10-ért és Brazília lövések 17,5 felett - 1,83 ért.

makka
2018.06.17, 23:25
https://www.hatharom.com/2018/06/11/ezt-a-tippet-51-es-szorzoert-meg-kell-probalni

3 nap után még ne kiabáljuk el :)

varin
2018.06.18, 11:30
3 nap után még ne kiabáljuk el :)

Persze, nyilván korai még az öröm, de az nem baj, hogy CR7 vezeti a góllövőlistát, tőle ugyanis nem hiszem, hogy sok ötösn belül szerzett gólt látunk majd :)

varin
2018.06.18, 11:32
Na, az idióta eredmények után megyünk tovább, új hét, új remények!

Hamarosan megy ki egy beharangozó a Belgium-Panama meccsről, ott mindent leírtam, hogy miért lehet nagyon sima. Én megtámogattam a -2.5-öt, a -3.5-öt és a -4-es AHC-t is (utóbbit azért, mert az Unibeten ugyanannyi a -4 AHC és a -4.5 EHC szorzója valamilyen megmagyarázhatatlan okból).

Szerintem igen sima meccs lesz.

oakland23
2018.06.18, 11:51
Viszont arra számítsatok, hogy annál az 51-es oddsnál az angol verzióban (tehát ha angol nyelvre van állítva az unibet), ott inside szerepelt, magyar fordításban már outside. Azt mondjuk nem tudom, ezt hogyan lehetett félre fordítani, de számítsatok rá, hogy ha netán jönne is, lazán törölhetik. Nem mondom, hogy tuti törlik, mert néztek már be hasonlót, de volt, hogy törölték. Unibetnél -ha valami nagyon value odds van, mint ez is- nézzétek meg az angol verziót, mert négy éve is volt, amit nagyon félrefordítottak, és most itt is volt két long term, ez volt az egyik. Mivel most ott nem tettem long term-et, így nem emlékszem a másikra sajna, de erre nagyon is, én is meglepődtem ezen a szorzón, ezért is néztem rá, hogy az angol verzió hogy fogalmaz. Persze reménykedni lehet, hogy a fordítással párhuzamosa a kiértékelésnél is elnézik, ha bejön, de azért tudjatok róla, hogy itt lazán benne van a törlés.

varin
2018.06.18, 12:02
Viszont arra számítsatok, hogy annál az 51-es oddsnál az angol verzióban (tehát ha angol nyelvre van állítva az unibet), ott inside szerepelt, magyar fordításban már outside. Azt mondjuk nem tudom, ezt hogyan lehetett félre fordítani, de számítsatok rá, hogy ha netán jönne is, lazán törölhetik. Nem mondom, hogy tuti törlik, mert néztek már be hasonlót, de volt, hogy törölték. Unibetnél -ha valami nagyon value odds van, mint ez is- nézzétek meg az angol verziót, mert négy éve is volt, amit nagyon félrefordítottak, és most itt is volt két long term, ez volt az egyik. Mivel most ott nem tettem long term-et, így nem emlékszem a másikra sajna, de erre nagyon is, én is meglepődtem ezen a szorzón, ezért is néztem rá, hogy az angol verzió hogy fogalmaz. Persze reménykedni lehet, hogy a fordítással párhuzamosa a kiértékelésnél is elnézik, ha bejön, de azért tudjatok róla, hogy itt lazán benne van a törlés.

A normális irodák ilyen helyzetben vállalják a felelősséget, ha pedig az ember megfűszerezi az érvelését egy kis SBR-es fenyegetéssel, máris készségesek lesznek :)

varin
2018.06.18, 13:59
Itt hagynám nektek bloggerünk, Kele János bejegyzését (https://www.facebook.com/mcdeerebritannia/?hc_ref=ARS2r1LnWY5v8cBKNpG2UERr_WhgzvmKjBJ96MD1Lf-EFX5ubfqnbhm20E91gvifpAg&fref=nf) Neymarral kapcsolatban. Az írás azt feszegeti, hogy sztár vagy nem sztár Neymar. Szerintem tök jó és valid dolgokat ír. Vélemények?

"Esterházynak vannak egészen tűpontos mondatai a zsenikről (is). Például az, hogy "a zsenialitás nem a képességek kiválóságával azonos." Vagy egy másik, amely szerint "a szorgalom része a zsenialitásnak."

Tartok tőle, hogy az ő mércéi szerint Neymar például nem lenne zseni.

A zseni ugyanis nem csupán jól játszik, vagy ügyes. A zseni egy teljesen külön entitás. Újra EP-t idézve - hiszen ezt is, mint oly sok minden mást, kiváló érzékkel tapintott ki -: a zseni aláveti magát annak, amit zsenialitásával teremt. Nem kell kiszolgálni, mert ő egyszerre irányít, szolgál, befejez. Nyer és veszít. A zseni maga a játék, és a játék maga a zsenikért való epekedés.

Neymar nem zseni.

Neymar "csak" egy nagyon jó játékos. Világklasszis, szokták volt mondani. Jól cselez, istenien lő, passzol, lát a pályán. Gólt szerez és kiszolgál. Brazil, és a nagyon jó brazil játékosokról mindannyian hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy automatikusan zsenik.

Pedig nem. Zseninek lenni abban (is) áll, hogy túlmutatsz a futballon. A zseni korszakhatár: megváltoztatja a játékot. Puskás előtt más volt a futball, mint utána lett, és ez igaz Beckenbauerre, Cryuffra, van Bastenre, Zidane-ra, vagy Messire és mindkét Ronaldóra is (és Maradonára, és Ronaldinhóra, és és és). Valami, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt, általuk megvalósult. A lehetetlen hirtelen hétköznapi történéssé devalválódott - képkocka lett belőle a híradóban.

Amikor Neymart nézed, egy terméket látsz. Pontosan tudod, mert lerí róla: ő már nem pusztán nagy játékos akart lenni gyerekkorában, hanem popkulturális ikon is. Nem csak Pelé, de Beckham is. Egyszerre. Kettő az egyben, díszdobozos csomagolásban. És az ilyesminek ára van.

Például, hogy nem veszed észre, hol vannak a határaid. Hiszen azt a márkát építed, annak a brandnek élsz, amelyik azt hirdeti: nincsenek korlátaid. Ez az a brand, amelynek 13-szor kell cseleznie a Real Madrid ellen a BL nyolcaddöntőjében és ez az a termék, amely annak ellenére odáll az utolsó percben a szabadrúgás mögé egy vb-meccsen, hogy tudja, nem ő a műfaj legjobbja a csapatban. Így lesz a hőssé válás szentségéből puszta szolgáltatás, telefonon megrendelhető, bedobozolható "extra". Meg a nagy számok törvénye, ugye: ha valaki teszem azt 45-ször próbálkozhat sorsdöntő szabadrúgásból, akkor egyszer be fog akadni valamelyik. És mire beakad, máris készen van a fröccsöntött futballtörténelem, a gyár futószalagjáról legördülő akciós legenda. Vigyék csak, tessék, vegyék!

Olvasom, hogy Neymart tízszer rúgták fel a meccsen a svájci hentesek és famegmunkálók, ez pedig húsz év óta a legjobb(?) hasonló mutató a vb-ken. Hirtelen megvilágosodom: te jó ég, akkor hát ezért volt a sok totojázás, a sok érintés, nézelődés, homorítás. A rekordért. Vagy mégsem?

Mindenesetre: már az is épp elég sokat mond, hogy átfutott a fejemen a gondolat."

StarIBenny1
2018.06.18, 14:18
Svédek nyerhetnek ma? Ki, mit gondol?

szatyaa
2018.06.18, 14:44
Svédek nyerhetnek ma? Ki, mit gondol?

Szerintem igen. 1-0-t tippelek.

Negan
2018.06.18, 14:54
Azzal viszont bőszen vitába szállnék, hogy a nigériai játékosok unintelligensek lennének, értve ez alatt a játékintelligenciát. Ugyanis a csapat egy jó része olyan klubokban játszik, ahol ez alapkövetelmény. Ráadásul egy német szövetségi kapitányuk van, akiről nem gondolom, hogy egy ostoba brigád vezetését elvállalná!
Ezek mellett rendesen degradáltad a honi labdarúgók "intelligenciáját" is, hisz szurkolóként jelenleg csak álmodhatunk PL topcsapatban játszó magyar futballistáról!
Lényegtelen, ki hol játszik; a 90 perc alatt megmutatkozott, hogy buták, erre nem tudok mást mondani.
Ott voltam az EB-n, magyar zászlóval Marseilleben, Lyonban és Toulouseban. Persze fáj, hogy azóta visszaestünk még mélyebbre, mint ahol előtte voltunk, de egy szót sem szóltam a magyarokól. Kérlek, ne adj a számba szavakat. Ezzel együtt igaz, hogy csak álmodhatunk magyar játékosról PL-szintű ligában.

"Ehhez kapcsolódik, hogy az eddigi ajánlott tippekkel csak bukni lehetett"
Azért ez rettenetesen erős túlzás...

Nem a cikkes tippekre gondoltam, hanem a tippmesterek által kitett tippekre. A német vereséget és a brazil X-et természetesen nem rovom fel senkinek; nekem is lehetett volna annyi eszem, hogy csak a második körtől fogadok. :)

szatyaa
2018.06.18, 16:56
Szerintem igen. 1-0-t tippelek.

Pontos eredményt kellett volna tennem...

gmesko75
2018.06.18, 18:40
Irán-Panama döntőt vízionálok. Mennyit adnak érte? :D

szatyaa
2018.06.18, 22:55
Ma 3/3 a pontos eredmény tippem. Kár, hogy csak egyet mertem belőle megjátszani... :(

Franz51
2018.06.19, 09:40
Üdv,
ma véget ér a csoportkör első fordulója. A színvonal ugyan nem csapkodja az eget, de mint magyar focidrukker egy dolgot leszűrtem: a mai magyar válogatott legfeljebb a szaúdi csapattal lenne partiba. Nagyon elment mellettünk a világ focija!

Az élő fogadásaim egész szépen hoztak, a pre match kevésbé.
A mai "bátrabb" tippjeim:
Oroszország - Egyiptom (1X2) 2018.06.19. 20:00 Egyiptom 3,80
Lengyelország - Szenegál (Pontos végeredmények) 2018.06.19. 17:00 Lengyelország 2:1, 3:1, 4:1 6,25
Kolumbia - Japán (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) 2018.06.19. 14:00 Igen és több, mint 2,5 3,25

További sikereket mindenkinek!

hatvanharom.hu
2018.06.19, 11:51
1.4@ az odds a Szerbia-Svájc meccsen az x2-re, míg a svájci továbbjutásra 1.8@-at adnak. Ha itt nem kap ki Svájc, akkor nagyon nagy valószínűséggel továbbjutnak, így érzek ebben egy kis értéket. A braziloknak kötelező a győzelem Costa Rica ellen, így az utolsó fordulóban egy 0 pontos, motiválatlan (esetleg csalafintáskodó?) ellenfelet kaphat Svájc. 5 ponttal nehezen eshetnek ki, mert a szerbek csak 1 góllal nyertek Navasék ellen.

Negan
2018.06.19, 14:33
Lengyelország - Szenegál, a ződeknél 2.35 az odds hazaira

Negan
2018.06.19, 15:09
Elkészültem a második kör jóslataival, ami lényegesen könnyebbnek ígérkezik az első kör után.
A csoport:
Oroszország abban a tudatban lép pályára, hogy Uruguay minden bizonnyal leveri Szaúd-Arábiát több góllal, így egy döntetlennel már jók lehetnek. Érthetetlen volt számomra, hogy Salah miért nem játszott a nyitómeccsen, mikor ő maga nyilatkozta többször is, hogy 100%-os. Ebből - és az Uruguay elleni beseggelésből - nekem az jön le, hogy Egyiptom legnagyobb ellenfele a saját szövetségi kapitánya, aki már az első körben belebukott a túlzott taktikázásba. Jó lett volna az az iksz, de ahol Cavani és Suárez támadnak, ott egyszerűen nem lehet ezt a játékot megengedni maguknak. A vereség miatt most Egyiptomnak kell kitámadnia minden-mindegy alapon, nyilván Salah játékára építve, ami egy gólra jó lehet, győzelemre kevés lesz. Oroszország erejét én inkább a 2-0, maximum 3-0-hoz mérem, a másik 2 már annak az eredménye volt, hogy Szaúd-Arábia teljesen feladta a meccset.
Tippek:
Oroszország - Egyiptom - 2.5 gól alatt, 1X, esetleg pontos eredmény 1-1
Uruguay - Szaúd-Arábia - 1-es, noBTS, esetleg pontos eredmény 2-0/3-0
B csoport:
Az egyik legegyértelműbb kör, az egymás elleni döntetlen után kötelező és sima is a portugál és a spanyol győzelem.
Tippek:
Portugália - Marokkó - 2.5 gól fölött, 1-es, esetleg pontos eredmény 3-1
Irán - Spanyolország - 2.5 gól fölött, 2-es, esetleg pontos eredmény 0-3/0-4
C csoport:
A franciáknak van min javítani, Peru ellen pedig nem mehetnek biztosra. Peru irányította a dánok elleni mérkőzést, ők kezdeményeztek többet, a büntetőjüket élőben megjósoltam, hogy fölé lövik. Talán ez volt az egyetlen esélyük, hogy gólt szerezzenek, hacsak a franciák be nem szerencsétlenkednek egyet hátul. Többen dícsérték itt is az ausztrálokat, de az Eriksen - Christensen - Schmeichel tengely szerintem sok lesz nekik, esetleg egy kiizzadt döntetlennel életben tudnak maradni. Megszülethet a VB első 0-0-ja.
Tippek:
Dánia - Ausztrália - 1X, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 1-1/0-0
Franciaország - Peru - 1-es, esetleg pontos eredmény 2-0/3-1
D csoport:
Az én kedvenc csoportom, ahol egyelőre a várakozásoknak megfelelően NEM Argentína az úr, közel sem. Horvátország ráadásul lényegesen nagyobb erőt képvisel, mint a másodállásban focizgató izlandiak, első körben aratott győzelmük pedig megengedi, hogy döntetlenre játsszanak. Argentína természetesen mindent egy lapra feltéve nekik fog rontani, ezáltal a sztárocskák hamar ki fognak fáradni; még mindig Messitől vár el az egész ország mindent, őt pedig nem rotálták a szezon alatt úgy, mint Ronaldot. Meg is látszik. Fejben is biztos fárasztja, hogy mindent neki kellene megoldania; az sem lepne meg, ha a harmadik körben már nem is játszana.
Izland minden bizonnyal 1 gólos győzelmet fog aratni az első meccsen mérhetetlenül butának mutatkozó Nigéria ellen, amivel ki is alakul az Izlandnak és Horvátországnak álomforduló a harmadik körben, amikor együtt (egymás ellen játszva) kiüthetik az argentínokat a csoportból.
Tippek:
Argentína - Horvátország - X2, BTS, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-1/1-2
Nigéria - Izland - 2-es, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 0-1/1-2
E csoport:
Szerbiának fontos lenne a győzelem, Svájcnak viszont elég lehet az újabb döntetlen is a továbbjutáshoz, hiszen a harmadik körben Szerbia és Brazília egymással játszanak. Akkor is döntetlenszagú ez a mérkőzés, ha tényleg mindkét csapat rámegy a győzelemre. Az utolsó körre így egyértelműen Svájc fog lépéselőnybe kerülni, annyi lesz a dolguk, hogy a már addigra biztos kieső Costa Ricát megverjék. Brazíliának egyértelműen javítania kell Costa Rica ellen és ezúttal Keylor Navas is kevés lesz a kapuban. Brazília lhet, hogy nem fog igyekezni megnyerni a csoportot annyira, hiszen a nyolcaddöntőben a csoportgyőztes az F csoport másodikját kapja majd, ami úgy néz ki Németország lesz. Taktikázni viszont még így sem tudnak, mivel a németek csak utánuk játszanak.
Tippek:
Szerbia - Svájc - X, BTS, esetleg pontos eredmény 1-1/2-2
Brazília - Costa Rica - 1-es, esetleg pontos eredmény 2-0/3-0/3-1
F csoport:
Mexikónak sem fog gondot jelenteni Dél-Korea legyőzése, ezzel pedig a csoportgyőzelmet is be fogják biztosítani és felemelt fővel állnak majd ki Brazília ellen, ráadásul egyáltalán nem esélytelenül.
Németországnak pedig kötelező lesz legyőzni a svédeket több góllal, ha nem akarnak kiesni és ennek fényében is fognak játszani. Jöhet a lehengerlő német futball.
Tippek:
Dél-Korea - Mexikó - 2-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 0-2/0-3/1-3
Németország - Svédország - 1-es, noBTS, esetleg pontos eredmény 2-0/3-0 (de a nagyobb különbség sem annyira elvetemült fogadás)
G csoport:
A másik egyértelmű csoport annak ellenére, hogy az angolok megszenvedtek a szégyentelen tunéziai színészekkel szemben. Ha Walker nem integet a tizenhatoson belül indokolatlanul, sokkal simább lehetett volna. Panamát annyi góllal kell megverjék, ahánnyal csak tudják, ha a csoportelsőség is fontos.
A belgák is nehezen kezdtek Panama ellen, de a második félidőben csak gurítottak hármat, ez - és az okulás az angolok hibáiból - erőt adhat nekik Tunézia bedarálásához.
Tippek:
Belgium - Tunézia - 1-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 2-1/3-1/3-0
Anglia - Panama - 1-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 3-1/3-1
H csoport:
Meglepett, mennyire gyengén játszottak a lengyelek Szenegál ellen, nagyjából fél óra után el is fáradtak, fizikailag abszolút föléjük nőttek az afrikaiak és nem úgy tűnt, hogy elfáradtak volna a meccs végére. Ezzel a tempóval le tudják győzni Japánt is.
Előzetesen két gólt vártam Japántól az első körben, de a piros lap nyilván teljesen megváltoztatta a játék képét. Kolumbiának nem lesz más választása, az indokolatlan tartalékolást el kell felejteniük és mindenkinek csatasorba kell állnia ezúttal, ha tovább akarnak jutni. A lengyelek már az első meccs első fél órájában elfáradtak, erre a kolumbiaiak is tudnak építeni.
Tippek:
Japán - Szenegál - 2-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-2/1-3
Lengyelország - Kolumbia - 2-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-2/1-3

varin
2018.06.19, 22:11
Mondanám, hogy meglep ez a gusztustalan orosz gól... De nem.

Zed
2018.06.19, 22:30
Szia Varin! Először is szeretném leszögezni, h ez nem kritika lesz, nem fogadtam az orosz meccsekre, de mégis érdekelne a véleményed! Mivel emléxem, h mit predesztináltál a vb előtt, mi történhetett? Az oroszok, vagy az elenfelek lettek rosszul felmérve? Esetleg bunda az egész? Mert valljuk meg őszintén az első fordulóban született ,,pár" érdekes eredmény! Köszi a választ!

varin
2018.06.19, 22:47
Szia Varin! Először is szeretném leszögezni, h ez nem kritika lesz, nem fogadtam az orosz meccsekre, de mégis érdekelne a véleményed! Mivel emléxem, h mit predesztináltál a vb előtt, mi történhetett? Az oroszok, vagy az elenfelek lettek rosszul felmérve? Esetleg bunda az egész? Mert valljuk meg őszintén az első fordulóban született ,,pár" érdekes eredmény! Köszi a választ!

A választ soha nem tudjuk meg sajnos, de attól még tény, ami tény, nagyon mellémentek az oroszos tippek :)

Bent a szerkesztőségben többünkben is felmerült, hogy bunda volt a szaúdiak elleni meccs, egyszerűen túlságosan sima volt és az a parolázás a díszpáholban. Áh, fene tudja, mindenesetre az előtte hónapokig borzalmas oroszok megtáltosodtak és a nagycsapatok ellen is jól muzsikáló ázsiaiak véletlenül sem lőttek kapura sem.

Egyiptom ellen már egy apró kicsi bírói "baki" is segített nekik, de Egyiptom támadójátéka kritikán aluli volt. Persze ha észreveszik a szabálytalanságot, akkor lehet, hogy másként alakul, de az oroszok jobbak voltak, jogos a sikerük.

Kár is lenne utólag kifogásokat keresni, nagyon swing and miss volt lebecsülni az oroszokat, ahogyan eddig szinte az egész vb az.

Zozinho19
2018.06.20, 01:46
A választ soha nem tudjuk meg sajnos, de attól még tény, ami tény, nagyon mellémentek az oroszos tippek :)

Bent a szerkesztőségben többünkben is felmerült, hogy bunda volt a szaúdiak elleni meccs, egyszerűen túlságosan sima volt és az a parolázás a díszpáholban. Áh, fene tudja, mindenesetre az előtte hónapokig borzalmas oroszok megtáltosodtak és a nagycsapatok ellen is jól muzsikáló ázsiaiak véletlenül sem lőttek kapura sem.

Egyiptom ellen már egy apró kicsi bírói "baki" is segített nekik, de Egyiptom támadójátéka kritikán aluli volt. Persze ha észreveszik a szabálytalanságot, akkor lehet, hogy másként alakul, de az oroszok jobbak voltak, jogos a sikerük.

Kár is lenne utólag kifogásokat keresni, nagyon swing and miss volt lebecsülni az oroszokat, ahogyan eddig szinte az egész vb az.

Az egyik tétele a "Hogyan váljunk sikeres sportfogadóvá!" című esszének az utólagos elemzés, különös tekintettel a hibás tippek esetében. Engem speciel érdekelne egy ilyen összeállítás (is), cikk vagy egy nyílt kérdezz-felelek formájában. Szerintem sokunknak nyújtana segítséget egy ilyen "minta", azaz hol volt a hiba és ezt a későbbiekben hogyan kerülhetjük el?

Egyébként meg fel a fejjel, még bőven van idő és lehetőség a fordításra!!!

Zozinho19
2018.06.20, 02:03
Elkészültem a második kör jóslataival, ami lényegesen könnyebbnek ígérkezik az első kör után.
A csoport:
Oroszország abban a tudatban lép pályára, hogy Uruguay minden bizonnyal leveri Szaúd-Arábiát több góllal, így egy döntetlennel már jók lehetnek. Érthetetlen volt számomra, hogy Salah miért nem játszott a nyitómeccsen, mikor ő maga nyilatkozta többször is, hogy 100%-os. Ebből - és az Uruguay elleni beseggelésből - nekem az jön le, hogy Egyiptom legnagyobb ellenfele a saját szövetségi kapitánya, aki már az első körben belebukott a túlzott taktikázásba. Jó lett volna az az iksz, de ahol Cavani és Suárez támadnak, ott egyszerűen nem lehet ezt a játékot megengedni maguknak. A vereség miatt most Egyiptomnak kell kitámadnia minden-mindegy alapon, nyilván Salah játékára építve, ami egy gólra jó lehet, győzelemre kevés lesz. Oroszország erejét én inkább a 2-0, maximum 3-0-hoz mérem, a másik 2 már annak az eredménye volt, hogy Szaúd-Arábia teljesen feladta a meccset.
Tippek:
Oroszország - Egyiptom - 2.5 gól alatt, 1X, esetleg pontos eredmény 1-1
Uruguay - Szaúd-Arábia - 1-es, noBTS, esetleg pontos eredmény 2-0/3-0
B csoport:
Az egyik legegyértelműbb kör, az egymás elleni döntetlen után kötelező és sima is a portugál és a spanyol győzelem.
Tippek:
Portugália - Marokkó - 2.5 gól fölött, 1-es, esetleg pontos eredmény 3-1
Irán - Spanyolország - 2.5 gól fölött, 2-es, esetleg pontos eredmény 0-3/0-4
C csoport:
A franciáknak van min javítani, Peru ellen pedig nem mehetnek biztosra. Peru irányította a dánok elleni mérkőzést, ők kezdeményeztek többet, a büntetőjüket élőben megjósoltam, hogy fölé lövik. Talán ez volt az egyetlen esélyük, hogy gólt szerezzenek, hacsak a franciák be nem szerencsétlenkednek egyet hátul. Többen dícsérték itt is az ausztrálokat, de az Eriksen - Christensen - Schmeichel tengely szerintem sok lesz nekik, esetleg egy kiizzadt döntetlennel életben tudnak maradni. Megszülethet a VB első 0-0-ja.
Tippek:
Dánia - Ausztrália - 1X, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 1-1/0-0
Franciaország - Peru - 1-es, esetleg pontos eredmény 2-0/3-1
D csoport:
Az én kedvenc csoportom, ahol egyelőre a várakozásoknak megfelelően NEM Argentína az úr, közel sem. Horvátország ráadásul lényegesen nagyobb erőt képvisel, mint a másodállásban focizgató izlandiak, első körben aratott győzelmük pedig megengedi, hogy döntetlenre játsszanak. Argentína természetesen mindent egy lapra feltéve nekik fog rontani, ezáltal a sztárocskák hamar ki fognak fáradni; még mindig Messitől vár el az egész ország mindent, őt pedig nem rotálták a szezon alatt úgy, mint Ronaldot. Meg is látszik. Fejben is biztos fárasztja, hogy mindent neki kellene megoldania; az sem lepne meg, ha a harmadik körben már nem is játszana.
Izland minden bizonnyal 1 gólos győzelmet fog aratni az első meccsen mérhetetlenül butának mutatkozó Nigéria ellen, amivel ki is alakul az Izlandnak és Horvátországnak álomforduló a harmadik körben, amikor együtt (egymás ellen játszva) kiüthetik az argentínokat a csoportból.
Tippek:
Argentína - Horvátország - X2, BTS, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-1/1-2
Nigéria - Izland - 2-es, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 0-1/1-2
E csoport:
Szerbiának fontos lenne a győzelem, Svájcnak viszont elég lehet az újabb döntetlen is a továbbjutáshoz, hiszen a harmadik körben Szerbia és Brazília egymással játszanak. Akkor is döntetlenszagú ez a mérkőzés, ha tényleg mindkét csapat rámegy a győzelemre. Az utolsó körre így egyértelműen Svájc fog lépéselőnybe kerülni, annyi lesz a dolguk, hogy a már addigra biztos kieső Costa Ricát megverjék. Brazíliának egyértelműen javítania kell Costa Rica ellen és ezúttal Keylor Navas is kevés lesz a kapuban. Brazília lhet, hogy nem fog igyekezni megnyerni a csoportot annyira, hiszen a nyolcaddöntőben a csoportgyőztes az F csoport másodikját kapja majd, ami úgy néz ki Németország lesz. Taktikázni viszont még így sem tudnak, mivel a németek csak utánuk játszanak.
Tippek:
Szerbia - Svájc - X, BTS, esetleg pontos eredmény 1-1/2-2
Brazília - Costa Rica - 1-es, esetleg pontos eredmény 2-0/3-0/3-1
F csoport:
Mexikónak sem fog gondot jelenteni Dél-Korea legyőzése, ezzel pedig a csoportgyőzelmet is be fogják biztosítani és felemelt fővel állnak majd ki Brazília ellen, ráadásul egyáltalán nem esélytelenül.
Németországnak pedig kötelező lesz legyőzni a svédeket több góllal, ha nem akarnak kiesni és ennek fényében is fognak játszani. Jöhet a lehengerlő német futball.
Tippek:
Dél-Korea - Mexikó - 2-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 0-2/0-3/1-3
Németország - Svédország - 1-es, noBTS, esetleg pontos eredmény 2-0/3-0 (de a nagyobb különbség sem annyira elvetemült fogadás)
G csoport:
A másik egyértelmű csoport annak ellenére, hogy az angolok megszenvedtek a szégyentelen tunéziai színészekkel szemben. Ha Walker nem integet a tizenhatoson belül indokolatlanul, sokkal simább lehetett volna. Panamát annyi góllal kell megverjék, ahánnyal csak tudják, ha a csoportelsőség is fontos.
A belgák is nehezen kezdtek Panama ellen, de a második félidőben csak gurítottak hármat, ez - és az okulás az angolok hibáiból - erőt adhat nekik Tunézia bedarálásához.
Tippek:
Belgium - Tunézia - 1-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 2-1/3-1/3-0
Anglia - Panama - 1-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 3-1/3-1
H csoport:
Meglepett, mennyire gyengén játszottak a lengyelek Szenegál ellen, nagyjából fél óra után el is fáradtak, fizikailag abszolút föléjük nőttek az afrikaiak és nem úgy tűnt, hogy elfáradtak volna a meccs végére. Ezzel a tempóval le tudják győzni Japánt is.
Előzetesen két gólt vártam Japántól az első körben, de a piros lap nyilván teljesen megváltoztatta a játék képét. Kolumbiának nem lesz más választása, az indokolatlan tartalékolást el kell felejteniük és mindenkinek csatasorba kell állnia ezúttal, ha tovább akarnak jutni. A lengyelek már az első meccs első fél órájában elfáradtak, erre a kolumbiaiak is tudnak építeni.
Tippek:
Japán - Szenegál - 2-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-2/1-3
Lengyelország - Kolumbia - 2-es, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-2/1-3

A felsorolt tippeket mekkora téttel játszod meg arányaiban?

hatvanharom.hu
2018.06.20, 14:07
Iran-Spain asian total cards over 3 1.8@. Irán kézzel lábbal fogja védeni az x-et, komoly sebességkülönbség van a csapatok között, így be-becsúszhat egy-két ütemtelen szerelés. Isco szeret öncélúan cselezgetni, biztos felrúgják majd párszor. ;) Irán Marokkó ellen is hozta a 3 sárgát, míg a spanyoloknál is bőven van játékos, akinek a játékában benne van a sárga (Ramos, Pique, Busquets, Carvajal, Costa).
A meccs bírójának 4.17 a nemzetközi meccsein a lapátlaga, a francia-ausztrálon is hozta a 4 db sárgát. Kis összeesküvéselmélet: A bíró uruguayi, ha jól besárgázza most a spanyolokat, akkor nagyobb az esély, hogy valakit eltiltsanak majd egy lehetséges spanyol-uru meccsről, de enélkül is vállalható a tipp szerintem ezen az alacsony határon. :D

Negan
2018.06.20, 14:15
Legtöbbször 5€-s alaptéttel játszok, annál kevesebbel nekem nincs értelme. Ez alapján egy 13 meccses kombit sikerült összehoznom, szerencsére direkt lehagytam a tegnapi orosz meccset. Ha nagy a kombi akkor szoktam kevesebb téttel játszani, mert nagyobb a várható nyeremény, illetve lényegesen nagyobb a bukásra is a lehetőség.
De én mindig úgy vagyok vele, hogy a tét mértékét mindenki maga kell eldöntse a saját büdzséje alapján.
Edit: Most vettem észre, hogy tárgyi tévedés történt az F csoportban Mexikóval kapcsolatban, természetesen nem Brazíliával fognak játszank a 16 között, ha mindkét csapat csoportelső.

varin
2018.06.20, 14:46
Az egyik tétele a "Hogyan váljunk sikeres sportfogadóvá!" című esszének az utólagos elemzés, különös tekintettel a hibás tippek esetében. Engem speciel érdekelne egy ilyen összeállítás (is), cikk vagy egy nyílt kérdezz-felelek formájában. Szerintem sokunknak nyújtana segítséget egy ilyen "minta", azaz hol volt a hiba és ezt a későbbiekben hogyan kerülhetjük el?

Egyébként meg fel a fejjel, még bőven van idő és lehetőség a fordításra!!!

Jó ötlet, mindenképpen lesz ilyen a vb után!

varin
2018.06.20, 14:49
Iran-Spain asian total cards over 3 1.8@. Irán kézzel lábbal fogja védeni az x-et, komoly sebességkülönbség van a csapatok között, így be-becsúszhat egy-két ütemtelen szerelés. Isco szeret öncélúan cselezgetni, biztos felrúgják majd párszor. ;) Irán Marokkó ellen is hozta a 3 sárgát, míg a spanyoloknál is bőven van játékos, akinek a játékában benne van a sárga (Ramos, Pique, Busquets, Carvajal, Costa).
A meccs bírójának 4.17 a nemzetközi meccsein a lapátlaga, a francia-ausztrálon is hozta a 4 db sárgát. Kis összeesküvéselmélet: A bíró uruguayi, ha jól besárgázza most a spanyolokat, akkor nagyobb az esély, hogy valakit eltiltsanak majd egy lehetséges spanyol-uru meccsről, de enélkül is vállalható a tipp szerintem ezen az alacsony határon. :D

Én elengedtem erre a vb-re ezt a lapos dolgot :)
17 meccsből 7-szer volt csak over ezen a határon.

szatyaa
2018.06.20, 15:06
Na most ez a Ronaldo gól 5ösön belülről volt vagy nem? :)

Roleey
2018.06.20, 15:16
A labai egyertelmuen kivul voltak, szerintem az szamit.

varin
2018.06.20, 15:19
Na most ez a Ronaldo gól 5ösön belülről volt vagy nem? :)

Na igen, ezt mi sem tudtuk eldönteni :) Inkább azt mondanám, hogy kívülről...

szatyaa
2018.06.20, 15:22
Na igen, ezt mi sem tudtuk eldönteni :) Inkább azt mondanám, hogy kívülről...

Én sajnos belül láttam, legalábbis a labda belül volt, a lába nem. Attól függ mi számít.

hatvanharom.hu
2018.06.20, 15:48
Én elengedtem erre a vb-re ezt a lapos dolgot :)
17 meccsből 7-szer volt csak over ezen a határon.

Akkor mehet az under. :)

mirrmurr30
2018.06.20, 15:50
3-as az oddsa hogy Ronaldo lesz a gólkirály. Szerintem van benne ráció. 3 meccse még lesz. Marokkó és Irán ellen is simán szerezhet. Szerencsére nem lett x a Marokkó Irán, így nem lehet félvállról venni a további meccseket.

már 4-nél tart. A fogadásból már ki lehet szállni plusszal. Elnézve eddig a csapatok teljesítményét Portugália sokáig mehet.

varin
2018.06.20, 20:00
És ezek után mondja valaki, hogy nem volt bunda az első meccs.

vasero
2018.06.20, 20:05
Uruguay szerintem nem akar majd csoportelső lenni, ahogy most kinéz, a felső ág erősebb lehet, második helyen pedig az alsóra kerülhetnek. A 3. csoportmeccsen döntetlen vagy Oroszország @1,6 , vagy döntetlen @3 és Oroszország @3,25.

gmesko75
2018.06.20, 20:23
És ezek után mondja valaki, hogy nem volt bunda az első meccs.

Az első 10 perc után már ilyesmi gondolataim voltak nekem is :)

Negan
2018.06.20, 23:10
És ezek még 48 csapatos VB-t akarnak, lol. Jöjjön csak még több beseggelős, focigyilkos csapat. Nagy szükség van rájuk.

Franz51
2018.06.21, 08:25
A fogadóirodák óriásit kaszáltak tegnap azzal, hogy ugyan a favoritok nyertek, de 1:0 lett mindegyik! A pre match fogadások még hagyján, de aki gólokat várt élőben.........
A sárga lap overt lehet el kell felejteni, vmi koncepciót látok, hogy pl. tegnap is ilyen kevés sárga lap volt. A portugál meccsen 42! fault és mindössze 2 sárga! Néztem, legalább még 3-4 sárga járt volna.

mirrmurr30
2018.06.21, 10:20
nagyon úgy néz ki, hogy folytatódik az a tendencia, hogy a csoportköröket valahogy túl kell élni. valahogy továbbjutni minimális kockázattal, minimalizálva az erőkifejtést is. sajnos nagyon rányomja a bélyegét a bajnokságok és az európai kupák hossza és terhelése a VB-re. azt látom, hogy a sztárok fáradtak, enerváltak és csak annyit tesznek hozzá, amennyi éppen szükséges. a 3. fordulóban tán már lesz egy két nyílt sisakos meccs, hiszen ott már lesz, akinek nem lehet taktikázni, bunker focit játszani, megúszásra menni.
híg ez a 32 csapatos VB is szerintem. várom már a kieséses szakaszt.

hatvanharom.hu
2018.06.21, 10:53
A fogadóirodák óriásit kaszáltak tegnap azzal, hogy ugyan a favoritok nyertek, de 1:0 lett mindegyik! A pre match fogadások még hagyján, de aki gólokat várt élőben.........
A sárga lap overt lehet el kell felejteni, vmi koncepciót látok, hogy pl. tegnap is ilyen kevés sárga lap volt. A portugál meccsen 42! fault és mindössze 2 sárga! Néztem, legalább még 3-4 sárga járt volna.

Igen szerintem is policy lett a kevés lap, egy-két iráni belépő után is lehetett volna adni, de a sporinak még csak a figyelmeztetés se jutott az eszébe. Azért az egyenes kieséses szakaszra változhat még ez, hátha ilyen alacsonyak lesznek, akkor is a határok...Én még ma az argentin-horvátot megpróbálom, mert mindkét csapatnál el tud gurulni a gyógyszer és az argentinoknak ez élet-halál meccs lesz. Tegnap a spanyol meccsen figyelmen kívül hagytam, hogy egy ennyire betömörülő csapat ellen, tiki-takával teljesen álló foci zajlik, nincs iram a meccsben, szépen csordogált a meccs.

Tomihmv
2018.06.21, 12:50
Uruguay szerintem nem akar majd csoportelső lenni, ahogy most kinéz, a felső ág erősebb lehet, második helyen pedig az alsóra kerülhetnek. A 3. csoportmeccsen döntetlen vagy Oroszország @1,6 , vagy döntetlen @3 és Oroszország @3,25.

Szerintem nem csak, hogy nem is akar, de nem is tud az eddigi produkciója alapján. Az utolsó körben egyébként békés döntetlent várok az orosz-uru meccsen.

vasero
2018.06.21, 13:32
Szerintem nem csak, hogy nem is akar, de nem is tud az eddigi produkciója alapján. Az utolsó körben egyébként békés döntetlent várok az orosz-uru meccsen.

Lehet békés döntetlen is, de ha az oroszok esetleg 3/3-t akarnak a csoportkörben a közönség (Putyin) miatt, akkor ők lehetnek kicsit aktívabbak, az uruknak meg kb mindegy.

Tomihmv
2018.06.21, 14:49
Lehet békés döntetlen is, de ha az oroszok esetleg 3/3-t akarnak a csoportkörben a közönség (Putyin) miatt, akkor ők lehetnek kicsit aktívabbak, az uruknak meg kb mindegy.

Benne van simán.

Mai gondolat, ötlet: Messi gólt szerez @ 2.20 (365).

Fontos meccs, ráadásul a pocsék első mérkőzés után (gondolok pl a kihagyott 11-esre) illene elég komolyan odatennie magát, főleg, hogy beragadtak a rajton.

Vélemények?

Negan
2018.06.21, 16:09
Pont a fontos meccseken szokott Messi eltűnni a válogatottban. Ráadásul most Modric és Rakitic fogják egyszerre darálni a középpályán. Max. akkor fog gólt rúgni, ha középcsatárként játszatják.

Franz51
2018.06.21, 17:03
Nem néztem a meccset, de ha Antonio Mateu csak 2 lapot ad, akkor biztosan "eligazítás" volt!
Aki nézi a LaLigát tudja, hogy min 4-5 lapot kioszt meccsenként, ugyanúgy a BL-be is.

Futballman
2018.06.21, 20:49
Èn nem èrtem Sampaolit,Higuain,Di Maria,Dybala,Biglia, ha ők nem kezdők akkor mit akarnak??? Nálam itt az X2 a nap tutija

Negan
2018.06.21, 21:50
Lehet, hogy Sampaolinál is. :D

gmesko75
2018.06.21, 22:02
Kiváló mérkőzés. Hasonlóan a többi vb meccshez, dinamikus, lüktető játék, meglepő fordulatok, gólzápor. Pattanásig feszült idegek és szerencsére gólokban sincs hiány. Bravó, csak igy tovább.

hatvanharom.hu
2018.06.21, 22:03
Nem néztem a meccset, de ha Antonio Mateu csak 2 lapot ad, akkor biztosan "eligazítás" volt!
Aki nézi a LaLigát tudja, hogy min 4-5 lapot kioszt meccsenként, ugyanúgy a BL-be is.

Hihetetlen... Most a félidőben kellene 3-4 sárgánál járni a horvát meccsen. Modric majdem szaltót csinált úgy felrúgták a félidő végén, előnyszabály és semmi...Visszanéznek egy másik esetet piros gyanúval és a sárga is elmarad...

varin
2018.06.21, 22:13
Ha nyernek a horvátok és holnap nem nyer Nigéria, az utolsó körben az Izland-Horvátország meccsen 100%, hogy valami turpisság lesz...

Negan
2018.06.21, 23:24
Argentínának mindegy is, mi lesz a holnapi meccs. Még Nigéria is nyerhet, aztán Argentínát is leverhetik. Ha X, akkor a horvátok véletlenül tartalékolni fognak, ha Izland nyer, akkor egyértelmű, hogy X lesz a horvát - izland.

pizzaro91
2018.06.22, 00:49
Csak én vagyok azon a véleményen, hogy aki eddig nem szerette a futball-t, az az ember a vb után sem fogja megszeretni? Tudom, hogy óriási a tét meg minden, de ez számomra elfogadhatatlan. Unalomba fulladó meccsek, a saját 16-osukra betömörülő csapatok, játékstílusukat teljesen feladó csapatok. Mi ez a vb? És mielőtt még valaki felvetné, hogy lehet azért mondom, mert sokat buktam valamelyik meccsen, annak elmondom, hogy összesen 3000 forintom van a panamai 0 gólos opción. Elnézést, lehet ez nem ide való, de már tényleg nem tudok magammal mit kezdeni. :D

Zozinho19
2018.06.22, 01:14
Csak én vagyok azon a véleményen, hogy aki eddig nem szerette a futball-t, az az ember a vb után sem fogja megszeretni? Tudom, hogy óriási a tét meg minden, de ez számomra elfogadhatatlan. Unalomba fulladó meccsek, a saját 16-osukra betömörülő csapatok, játékstílusukat teljesen feladó csapatok. Mi ez a vb? És mielőtt még valaki felvetné, hogy lehet azért mondom, mert sokat buktam valamelyik meccsen, annak elmondom, hogy összesen 3000 forintom van a panamai 0 gólos opción. Elnézést, lehet ez nem ide való, de már tényleg nem tudok magammal mit kezdeni. :D

Az esti horvát-argentin meccs 1. félideje csak rátett erre egy lapáttal. Hazaérve láttam az összefoglalót, hát mit lehet erre mondani?! Olyan játékosok képtelenek eltalálni a kaput, akikről azt gondolná a hétköznapi ember, hogy az ágyból kiugrasztva is képesek 100-ból 100-szor a 16-oson belülről a kapu felületét eltalálni. Aztán az a kapushiba....Szóval az ilyen játékosokat gyerekkorunkban utoljára választottunk a csapatunkba a grundon.

hatvanharom.hu
2018.06.22, 01:56
Argentínának mindegy is, mi lesz a holnapi meccs. Még Nigéria is nyerhet, aztán Argentínát is leverhetik. Ha X, akkor a horvátok véletlenül tartalékolni fognak, ha Izland nyer, akkor egyértelmű, hogy X lesz a horvát - izland.

Hogy lenne mindegy? Nagyon nagy felelőtlenség volt, hogy bekapták a 3. gólt, mert még a gólarány is számíthat... Argentínának a legrosszabb, ha Izland nyer, mert akkor ezzel a gólaránnyal kiestek, még ha a horvátok vernék is Izlandot. Ha x vagy Nigéria nyer holnap, akkor simán továbbjuthatnak, ha verik az afrikaiakat és a horvátok nem kapnak ki Izlandtól. A horvátoknak jócskán van elszámolni valójuk Izlanddal, nem hinném, hogy simán lefeküdnének nekik. Nyilván tartalékolni fognak, de még a horvát B csapat is simán felveszi a versenyt minőségben lzlanddal (Pjaca, Kramaric, Jedvaj, Kovacic, Badelj, Corluka...stb) egy x bőven benne van. Ha horvát cserejátékos lennék, biztos nem tartalékolnék tudván, hogy valszeg ez az egy meccsem van a vb-n. Izland bekkelni tud, de ha nekik kell előre menni, az már más tészta. A horvátoknak nem nagy érdekük kiejteni Argentínát, mert max. a döntőben találkozhatnak velük újra, max. a franciák dolgát könnyítik meg. Több csapattárs/barátság van köztük, mint a bálnavadászokkal. Ha holnap nyer Nigéria, akkor fog Argentínának igazán fájni ez az utolsó 2 bekapott gól, mert ha csak egyel kaptak volna ki, akkor ebben az esetben a saját kezükben lett volna a sorsuk, mert egy nagyarányú győzelemmel az afrikaiak ellen szinte biztosan továbbjutottak volna...

TropiFish
2018.06.22, 12:10
Eddig nagyon jól termel az új videóbírós rendszer. Az, hogy lesz 11-es a meccsen, a csapatoktól függően olyan 4,50-5,00 körüli oddsokon indult (betfair). Mostanra sajnos leesett a 2,95-3,15 sávba. Eddig 23 meccsből 10-szer ítéltek büntetőt, ebből 6-7 alkalommal a videobíróra támaszkodva. Minden meccsen rakva szuper profit jött össze.

Negan
2018.06.22, 13:38
Az a baj, hogy Nigéria ellen sem esélyes Argentína és nem csak a 2-4 miatt.
A meccs utáni nyilatkozatokból leszűrhető, hogy hatalmas gondok vannak az argentín válogatottnál, Agüero egyszerűen elsétált a mikrofon és a kamera elől, mikor Sampaoliról kérdezték. Meccs közben figyelhető volt a kommunikáció teljes hiánya az argentínoknál, egyszerűen nem beszéltek egymással. Így nem is csoda, hogy még gólt se rúgtak.
Ha Nigéria nem kap ki Izlandtól, még ők is továbbjuthatnak, ők is a pályán lesznek Argentína ellen. Ezek után jó játékot és 2-3 gólt várni az argentínoktól, több, mint jóindulatú.
A horvátoknak van elszámolnivalójuk Izlanddal szemben? Miért is? Mert tavaly júniusban a történelem során először kikaptak egy hosszabbításban bekapott góllal? Ez senkit sem fog a pályán érdekelni. Az már jobban, hogy egy argentín feltámadást megakadályozzanak azzal, hogy biztosítják, hogy a csoportból sem jutnak tovább. Mindkét csapatnak jó lesz az X a harmadik körben, de ezt már a VB előtt megmondtam. Ha pedig Izland nem nyer ma, Nigéria is bekerül a kavarásba.
Argentína tehát semmiképp sem örülhet a mai meccs után.

gmesko75
2018.06.22, 15:47
Meló miatt nem tudom nézni a meccset, de a félidei eredményt látom. 0-0. A csodálatos brazilok Costa Ricával sem bírnak? Hát komolyan, mi megy itt? Legyen már vége ennek a vb-nek. És én még alig vártam, hogy elkezdődjön....

Negan
2018.06.22, 18:16
A spanyol - portugálon és a horvát - argentínon kijött, hogy a topcsapatok egymás ellen képesek jó játékra is, csak túl kell esni a töltelékcsapatokon. Azt viszont gusztustalannak tartom, hogy Costa Rica, Irán, Marokkó és társaik hátrányban is védekeznek, nem támadják a labdát, sőt néha még az időt is húzzák. 1 gólos hátrányban szerintem ez pofátlanság.

szatyaa
2018.06.22, 22:59
Na végre egy tűrhető meccs, ahol még normálisan élőzni is lehetett. Jött Svájc győzelme 6,00-ért. :)

Zozinho19
2018.06.22, 23:59
Na végre egy tűrhető meccs, ahol még normálisan élőzni is lehetett. Jött Svájc győzelme 6,00-ért. :)

Nekem a brazil meccs is szépen tejelt, persze ehhez kellett Neymar gólja is! :D

GulyasRoli
2018.06.23, 10:38
Sziasztok!

A mai Belga-Tunézia meccsen több mint 3,5 sárga?
Igaz régen játszottak már egymás ellen de mikor igen akkor nagyon sok sárgát produkáltak...
1.9odds van rá!
Vélemények?

Zozinho19
2018.06.23, 11:33
Sziasztok!

A mai Belga-Tunézia meccsen több mint 3,5 sárga?
Igaz régen játszottak már egymás ellen de mikor igen akkor nagyon sok sárgát produkáltak...
1.9odds van rá!
Vélemények?

Szerintem ennyiért nem éri meg. Tunézia lehozta az angolok elleni meccset 0 sárgával, a belgák begyűjtöttek hármat Panama ellen. A belgáknál biztos szóba került, hogy erre azért figyeljenek a játékosok.

zsomborbela
2018.06.23, 14:22
Német-svéd meccsen mit gondoltok erről a tippről:
0-15 percig 1,5-nél több szöglet - 2,00

varin
2018.06.23, 22:55
Ha nincs Kroos gólja, 10/10-zel küldöm be a 0-0-t 6.50-es oddson :)

gmesko75
2018.06.23, 23:06
Nos kb. az első élő fogadásomként 85. percben, 4,75-ös oddson német győzelemre tettem. Önmérsékletet kell tanúsítanom, nehogy elszaladjon a ló :D

Szilko95
2018.06.23, 23:19
En az utolso pillanatokban raktam meg a németeket , 8-as oddson. Ereztem hogy meg fogjak nyerni, nem mennek haza. A brazilok kezdhetnek aggódni, mert a németek ezzel a momentummal szerintem olyan erőre kapnak, hogy rajtuk is átgázolnak majd. A vegso győzelmük jelenleg 8 as odds, nagy ertek lehet benne. Egy kicsit elore gondolkodva, lehet ertek az Angol csapat vegso győzelmében is, johet nekik Szenegál/ esetleg Lengyelország, majd Svájc/Mexikó,tehát valszeg plusszosan lehet kiszállni belole, ha valaki a vegso győzelemre nem tartja oket valóban esélyesnek.

Negan
2018.06.24, 00:08
5.5-ös volt a szorzó arra, hogy Kroos gólt szerez. :)))
Egy hosszú kombimon van rajta, Lukaku és Kroos már jött, még kell hozzá Costa, Ronaldo, Suárez, Falcao, Rashford. :D

szepgabor80
2018.06.24, 11:56
Én 7.5ös oddson tettem meg a 0-0-t.

Negan
2018.06.24, 23:49
Rashford nem játszott, így feleződött a várható nyeremény, de Falcao késői gólja életben tartotta. 5 eurós téttel így 1190-re változott a várható nyeremény, amiből most 90-et ajánl úgy, hogy már csak Costa, Ronaldo és Suárez gólja kell.

Negan
2018.06.25, 12:26
A Nigéria - Izland meccsen kívül csak 2 utolsó pillanatos gól szomorította várakozásaimat. Na meg a gólínség a spanyolok, portugálok és németek meccsén. :D
Nem lesz egyszerű a harmadik körben sem tippelni, ennek nyilván a fogadóirodák örülnek a legjobban.
A csoport:
Azt hiszem az oroszok mindenkit megleptek két sima győzelmükkel, a harmadik körben már csak annyi a dolguk, hogy ne kapjanak ki Uruguaytól és a csoportelsőség is megvan. Uruguayban nem érzem azt az átütő erőt, amit a csatár és belső védő párosuk képviselne, de már nem is kell megerőltetniük magukat, hiszen a továbbjutás megvan. Teljesen nyugodtan - akár tartalékosan - készülhetnek a B csoport továbbjutóira a felek, gyakorlatilag mindegy is, hogy a spanyolokkal vagy a portugálokkal játszanak, hiszen e két válogatott - bizonyítottan - egyforma erőt képviselnek jelenleg. A negyeddöntőre sem tudnak taktikázni, hiszen az egyik ágon a Franciaország - Nigéria/Izland/Argentína mérkőzés győztese, a másikon a Horvátország - Dánia párharc győztese lesz az ellenfél. Az orosz reklám hazai pályán valószínűleg a nyolcaddöntőnél véget is ér.
A másik meccs az egyike azoknak, melyek teljes érdektelenségbe fulladnak, hiszen mindkét gárda kiesett már. Az egyiptomiak helyzetét rontja a Salah körül kialakult - gerjesztett - politikai feszültség (hiszti), megint olyasvalakivel fotózkodott egy focista, akivel nem kellett volna, erre kapott reakciókat, amik miatt már azt is belengette, hogy nem játszik a harmadik meccsen. Utólag azt is jogosan meg lehet kérdőjelezni, hogy miért nem maradt a pályán a BL döntőben, hiszen semmilyen súlyos sérülésről nem adtak hírt vele kapcsolatban. Azt az egy gólt is büntetőből érte el ő és Egyiptom. Erre még rátehetjük, hogy Szaúd-Arábia esetleg megfizetheti a - z egyértelműen megfizethető - videobírót is, hogy legalább egy győzelmük lehessen a VB-n.
Tippek:
Uruguay - Oroszország - XV, 2.5 gól alatt, Suárez gól, esetleg pontos eredmény 0-0, 1-1, 0-1
Szaúd-Arábia - Egyiptom - HX, 2.5 gól alatt, noBTS, esetleg pontos eredmény 1-0, 2-0, 2-1
B csoport:
A már biztos kieső Marokkónál valószínűleg szerepet kapnak az eddigi perememberek, Spanyolország még akár tartalékolhatna is, hiszen egy döntetlennel is biztosítják továbbjutásukat. Ha a másik mérkőzés is döntetlen, jobb gólkülönbségükkel biztos másodikok. Talán végre tudnak felszabadultan játszani, erre tökéletes ellenfelük lesz a 0 pontos Marokkó. Ahogy az A csoportban, itt sem lehet majd taktikázni a helyezésekkel, a nyolcaddöntő után minden bizonnyal ugyanolyan erejű válogatottat kapnak majd, mint továbbjutó társuk. Costa így is kihagyhatatlan lesz, Lukaku, Kane és Ronaldo nyomába szeretne majd eredni góllövésekben, amire itt lesz is esélye.
A portugálok egy kemény első 20 percre készülhetnek Irán ellen, de ha elkerüli őket a balszerencse és az esetleges ámokfutás hátul, akkor ezen az időszakon túllépve rutinból megnyerik ezt a meccset, Iránban nem lesz annyi erő a harmadik mérkőzésen, hogy tartani tudja a lépést egy olyan kaliberű játékossal, mint Cristiano Ronaldo - aki úgy néz ki ezúttal nem is a BL véghajrára, hanem inkább a VB-re készült. Kane triplája és Lukaku duplája extra motiváció lesz az ötszörös aranylabdásnak, aki rendszerint annál jobban teljesít, minél nagyobb rajta a nyomás. 2 gólt várok tőle, de a 3 sem lepne meg.
Tippek:
Irán - Portugália - V, 2.5 gól fölött, Ronaldo gól, esetleg pontos eredmény 0-2, 1-2, 0-3, 1-3
Spanyolország - Marokkó - H, 2.5 gól fölött, Costa gól, esetleg pontos eredmény 2-0, 2-1, 3-1, 4-1
C csoport:
Az ausztrálok joggal bízhatnak még a továbbjutásban, ehhez le kell győzniük a 0 gólos Perut, mely tisztesen helyt állt mindkét meccsén, de már biztos kieső. Marokkóhoz hasonlóan valószínűleg esélyt adnak az eddig kimaradt játékosoknak.
A másik mérkőzésen a dánoknak elég lehet a döntetlen is a továbbjutáshoz, egy papíron jóval erősebb Franciaország ellen pedig valószínűleg óvatosan fognak játszani. A döntetlen ráadásul a franciáknak is jó, hiszen csoportelsők lesznek, túl nagy iramot ezen a meccsen nem várok, a franciák még rá is tartalékolhatnak, ha látnak rá esélyt, hogy a következő körben Argentínával csapjanak össze.
Tippek:
Ausztrália - Peru - H, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 1-0, 2-0
Dánia - Franciaország - XV, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 0-0, 0-1, 1-1, 1-2
D csoport:
A horvátok meccsén minden bizonnyal az fog történni, amit ők szeretnének. Izland ismét bizonyította, hogy több a szerencséjük, mint amekkora a támadóerejük; a szerencse pedig nem volt velük Nigéria ellen. Az EB óta nem fejlődtek, azt is megkockáztatom, hogy inkább visszaestek. Horvátországnak pedig semmi oka nincs rá, hogy ne bízzon Nigériában Argentína ellen, de még ha Argentínának sikerülne is a kisebb fajta csoda, a döntőig nem fognak eljutni, a horvátokkal pedig addig úgysem találkoznának. Ezt leírva pedig biztosra veszem, hogy nem fognak kikapni a horvátok, még a döntetlen is kétséges.
Argentína már az első meccs után szét volt esve, a horvátok elleni vereség pedig újabb szög volt a koporsóba, amiből a játékosok igyekeznének kimászni, ha szükséges, a kapitány félreállításával. De, ha hihetünk a híreknek, még a játékosok sme szeretnék, ha például Dybala a kezdőben lenne a többi sztárral, Agüeronak meg egyszerűen nem tudtak helyet szorítani - ismét csak Messi miatt. Sajnos ki kell mondjam, Messi valószínűleg kóros betegsége miatt volt rosszul már a himnusz alatt is, sajnos neki kell az az egy adott közeg, amit meg tudott szokni Barcelonában - eddig is nyílt titok volt, de az eredményekkel lehetett takarózni. Erről ő nem tehet, hiba volt az argentínok részéről visszakönyörögni őt a válogatottba, hogy aztán minden létező nyomást, amit csak ki tudtak agyalni, az ő kicsi vállaira tegyenek. Hozzátéve, hogy az örök rivális Ronaldoval ellentétben, Messi nyomás alatt általában nagyon gyengén teljesít. Ennek ellenére megtörténhet a csoda, ahogy Németország, úgy Argentína is kaphat hátszelet, hiszen lényegesen több pénzt hoz a VB konyhájára, ha továbbmennek és a franciákkal meccselhetnek. Ezen a mérkőzésen csak a döntetlent tudom kizárni.
Tippek:
Izland - Horvátország - V, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 0-1, 0-2
Nigéria - Argentína - HV kétesély, 2.5 gól fölött, pontos eredmény tényleg bármi lehet :D
E csoport:
Szerencsére még a brazilok sem taktikázhatnak a harmadik körben annak ellenére, hogy csoportelsőség esetén a németekkel kerülnek össze. Nem biztos, hogy jobb választás lenne Mexikó és ha esetleg beállnak döntetlenre, a szerbek ellen még rá is fázhatnak. A saját érdekeiket kell nézniük, ami azt diktálja, hogy nyerjenek és emelt fővel álljanak ki a németek ellen, esélyt kapva ezzel a gyalázatos 7-1 kijavítására. Ráadásul a szerbek az utolsó pillanatban kaptak ki Svájctól, aminek hatására minden bizonnyal vért fognak inni a harmadik körre. A bírónak valószínűleg külön osztót kell majd magához rendelnie, annyi kártyát kell majd kiosztania; a brazilokat sem kell félteni, ha keménykedésről, esetleg bunyóról lesz szó.
Svájcnak is megvannak a problémái, még a harmadik kör előtt eltilthatják a szerbek elleni két gólszerzőt egyértelmű politikai hergelés miatt, ráadásul Keylor Navas - a többi Real játékoshoz hasonlóan - kimagaslóan teljesít. Kis szerencsével még meg is nyerhetik a számukra tét nélküli mérkőzést.
Tippek:
Szerbia - Brazília - V, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-2, 1-3, 2-3
Svájc - Costa Rica - XV, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 0-0, 1-1, 0-1
F csoport:
Mexikó mostmár nem fogja kiengedni a kezéből a csoportelsőséget, ehhez csak arra van szükségük, hogy ne kapjanak ki a svédektől. A svédeknek élet-halál kérdés lenne a mérkőzés, de az utolsó pillanatban elveszített találkozó - és a bírák hathatós ellenszele - megtörheti őket a harmadik körre, annak ellenére, hogy látszólag a társak kiállnak Durmaz mellett. Szubjektív vélemény, hogy ez csak politikai maszlag a szír felmenőkkel rendelkező "svéd" játékos irányába.
A németeknek hatalmas löketet ad Kroos hatalmas lökete a 95. percben, Dél-Koreát már valószínűleg simábban maguk mögé utasítják annak ellenére, hogy matematikai esélyük még az ázsiaiaknak is van.
Tippek:
Mexikó - Svédország - HX, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 1-0, 1-1, 2-0, 2-1
Dél-Korea - Németország - V, noBTS, esetleg pontos eredmény 0-2, 0-3
G csoport:
Már tegnap este megírtam az elemzéseimet, de a késői órára tekintettel nem kezdtem bele a gépre vitellel. Reggel már arra keltem, hogy az egyik legnagyobb magyar hírportál is összeírta azt, amit én előző este. Az angolok és a belgák rendkívül bizarr helyzetbe hozták magukat és egymást, ráadásul egymás ellen játsszák a harmadik kört. A csoportgyőztes egyértelműen erősebb ágra kerül, köszönhetően a német blamának, míg a második nagyságrendekkel gyengébb ellenfélre számíthat, de csak a negyeddöntőben. A nyolcaddöntő mindkét gárdának lutri, de papíron csak gyengébb csapatok szerepelnek a H csoportban. Valószínűsítem, hogy mindkét gárda úgy fog tartalékolni, ahogy nem szégyell, de éppen ezért lehet izgalmas a meccs. Ha bekerülnek a perememberek, bizonyítási vágyuk orrsúlyossá tehetik mindkét válogatottat, amiből egy sok gólos meccs is kisülhet. Döntetlen esetén már most biztos, hogy sorsolás fog dönteni a sorrendjükről, hiszen ugyanannyi pontot szereztek és ugyanannyi gólt rúgtak és kaptak. Valamennyi reményt adhat a gólkirályi címért folytatott harc Kane és Lukaku között, így őket valószínűleg nem merik majd kihagyni a kezdőből a kapitányok.
A Panama - Tunézia mérkőzés kommentátorát sajnálom a legjobban, igazi büntetés lesz ezt a 90 percet közvetíteni, gyakorlatilag 0 nézőnek, hacsak Joli néni férje nem alszik be a meccs előtt, elfelejtvén, hogy el kellene kapcsolni. Panama sajnos betalált az angoloknak, így valószínűleg buktuk azon fogadásunkat, hogy ők rúgják a legkevesebb gólt a VB-n. A két 0 pontos kiscsapatnál is kezdőbe kerülhetnek azok, akik eddig nem játszhattak és bár ebből is kisülhet egy izgalmas mérkőzés, az eredmények alakulása miatt senkit sem fog érdekelni, sportfogadás szempontból is csak bukni lehet majd vele.
Tippek:
Anglia - Belgium - X, BTS, esetleg pontos eredmény 2-2, 3-3
Panama - Tunézia - V, noBTS, esetleg pontos eredmény 0-1, 0-2
H csoport:
Kolumbia hozta a kötelezőt, és lám, ha nem tartalékolnak indokolatlanul, sztárjaik - ismét egy Real játékos - repítik őket előre. Szurkolói szempontból sajnos Szenegállal kell élet-halál harcot vívniuk, lengyel győzelemben nem bízhatnak Japán ellen, így döntetlenre nem játszhatnak. A rutin és a sztárok mellettük szólnak, Szenegálnak ezen a meccsen még a fizikai fölénye sem lesz meg. Japán ellen kicsit behúzódtak és bár egy döntetlennel is meglenne a továbbjutás, Falcao, Cuadrado és James ellen öngyilkosság lenne a védekező taktika.
Japán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen első meccsét egy korai piros lapnak köszönhetően tudta hozni, a harmadik körben egy tét nélkül játszó, fáradt lengyel válogatott ellen nem valószínű, hogy kikapnak. A védekező felállás viszont itt is öngyilkosság lenne, tegnap is láttuk, Lewandowskiban még így is benne van a gól. Kérdés, fog-e játszani.
Tippek:
Japán - Lengyelország - HX, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény 1-0, 1-1, 2-1
Szenegál - Kolumbia - V, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény 1-2, 1-3

gmesko75
2018.06.25, 15:03
Negan, élvezettel olvastam végig az elemzéseket, egy élmény volt :) Köszi

varin
2018.06.25, 17:23

Ha Egyiptom ki is esett, Szalahnak megvan a 2 gól :)

vasero
2018.06.25, 21:15
Isco gólpasz 4,50-ért?

Gerappalow
2018.06.26, 10:06
az Irán legkevesebb gólt a Paddy Power iroda a hátralévő esetleges 0 gólos válogatottat kihagyva tuti kifejezette volna
a 13szoros oddsot - paddy persze power

Tomihmv
2018.06.26, 11:56
https://www.hatharom.com/2018/06/25/itt-az-ideje-vadaszni-erre-az-akar-10-szeres-szorzora

Ezen cikk is azt mondatja velem, hogy az első 0-0-s meccset ma látjuk, méghozzá a Luzsnyiki Arénában, ahol Dánia és Franciaország játszik. A felek egy békés döntetlennel kéz a kézben továbbmennek, helycsere nem történik, így egyik félnek sem kell megerőltetnie magát, de egyébként sem várható tőlük gólparádé az eddigi meccsek alapján.
A franciáktól a 0-0 egyébként sem állna távol, hiszen a 2014-es világbajnokságon két parádés mérkőzés után (Honduras 3-0, Svájc 5-2) úgy játszottak gól nélküli remit Ecuadorral az utolsó csoportmeccsen, hogy a dél-amerikai társaság az 50. perctől emberhátrányban volt, igaz, pont erre, vagyis egy pontra volt szükségük az üdvösséghez.
Az évnapjai egyébként 6-os oddsot kínál a gól nélkül remire a dán-francia ütközeten, ami a legkisebb a hátralévő 12 csoportmeccsen, de szerintem összességében ez nem meglepő.

GL!

varin
2018.06.26, 15:50
Bohóckodjunk egyet!

Nigéria-Argentína

- Lionel Messit kiállítják @81.00
- Lionel Messit kiállítják és Nigéria nyer @351.00
- Lionel Messit kiállítják és Nigéria 2 vagy több góllal nyer @601.00

A játékosok fül alatt találjátok előbbit, utóbbi kettőt pedig a Bet Buildernél.

124 meccs alatt egyszer állították ki, azt a meccset sokan a helyszínen láthattuk, mert a Puskás Stadionban volt. Talán Vanczák Vilinek baszott vissza 1 perc után és mehetett is zuhanyozni. Ha nem ő volt, valaki javítson ki.

Most a 84. percben, 2-0-s nigériai vezetésnél gőzöl majd be annyira, hogy lebasz egy hatalmasat valamelyik fekának.

Milyen vicces lesz, ha épp az első és az utolsó válogatott meccsén szórják ki, dicstelen vége lesz a válogatott pályafutásának.

buktar
2018.06.26, 16:38
Én beszállok az első opcióra.

buktar
2018.06.26, 16:39
https://www.hatharom.com/2018/06/25/itt-az-ideje-vadaszni-erre-az-akar-10-szeres-szorzora

Ezen cikk is azt mondatja velem, hogy az első 0-0-s meccset ma látjuk, méghozzá a Luzsnyiki Arénában, ahol Dánia és Franciaország játszik. A felek egy békés döntetlennel kéz a kézben továbbmennek, helycsere nem történik, így egyik félnek sem kell megerőltetnie magát, de egyébként sem várható tőlük gólparádé az eddigi meccsek alapján.
A franciáktól a 0-0 egyébként sem állna távol, hiszen a 2014-es világbajnokságon két parádés mérkőzés után (Honduras 3-0, Svájc 5-2) úgy játszottak gól nélküli remit Ecuadorral az utolsó csoportmeccsen, hogy a dél-amerikai társaság az 50. perctől emberhátrányban volt, igaz, pont erre, vagyis egy pontra volt szükségük az üdvösséghez.
Az évnapjai egyébként 6-os oddsot kínál a gól nélkül remire a dán-francia ütközeten, ami a legkisebb a hátralévő 12 csoportmeccsen, de szerintem összességében ez nem meglepő.

GL!

Nekem az Izland-Horvátország is gyanús!

szatyaa
2018.06.26, 18:55

GL!

520

Cesc18
2018.06.26, 18:56

GL!

Sima liba :) Én még egy biztonsági kombin u2.5-öt is behúztam.

Tomihmv
2018.06.26, 19:05

GL!

Nice-gaming :P

Tomihmv
2018.06.26, 19:05
520

Az igen! Szép volt! :)

Tomihmv
2018.06.26, 19:06
Sima liba :) Én még egy biztonsági kombin u2.5-öt is behúztam.

Dupla win. :D

Negan
2018.06.26, 19:21

Be is szálltam mind a kettőre, biztonsági tipp, hogy nyernek az argentinok és X lesz a másik, pontos eredményeket is tettem kötésben, 1-1 a horvátoknál és 1-2 az argentínoknak. (Az igazi vicc az lenne, ha Messit kiállítanák és mégis nyernének, ráadásul 1-2-re úgy, hogy a másik meccs 1-1. :D
A tegnapi este után leszarom már az egész VB-t.

Proxyi
2018.06.26, 19:30
Bohóckodjunk egyet!

Nigéria-Argentína

- Lionel Messit kiállítják és Nigéria 2 vagy több góllal nyer @601.00

A játékosok fül alatt találjátok előbbit, utóbbi kettőt pedig a Bet Buildernél.

124 meccs alatt egyszer állították ki, azt a meccset sokan a helyszínen láthattuk, mert a Puskás Stadionban volt. Talán Vanczák Vilinek baszott vissza 1 perc után és mehetett is zuhanyozni. Ha nem ő volt, valaki javítson ki.

Most a 84. percben, 2-0-s nigériai vezetésnél gőzöl majd be annyira, hogy lebasz egy hatalmasat valamelyik fekának.

Milyen vicces lesz, ha épp az első és az utolsó válogatott meccsén szórják ki, dicstelen vége lesz a válogatott pályafutásának.

Viccnek éppen jó, de tegnap is láthattuk, hogy Ronaldót kiszórására sem volt bátorság a sporiban, Messire sem lesz, ha úgy alakul, hacsak nem ténylegesen mészárol le valakit. :D

makka
2018.06.26, 20:33
Melyik irodában lehet kidobni erre egy kis aprót ? :)

Negan
2018.06.26, 20:41
de tegnap is láthattuk, hogy Ronaldót kiszórására sem volt bátorság a sporiban

Hát persze, mert nem is lett volna jogos. Óriási hiba volt nyilvánosságra hozni, hogy külön oktatást kaptak a sporik arra, hogy a könyöklés egyből piros. Minden csapatban volt eddig legalább egy gusztustalan féreg, aki erre játszott rá. Ma is nekiment és lepattant egy csóka Kimpembéről és összeesett bőgve. Ronaldonak is hogy bedőlt már a csávó, majdnem elesett magától. Ronaldo nem ütötte meg, csak ki akarta kerülni. A bíró egész meccsen pánikban volt, főleg Quaresma gólja után. Mit összeizzadt a döntetlenért.

Zozinho19
2018.06.26, 23:05
Talán megvan a tapasztalat az argentinoknál, azaz ha nem csak Messi játszik, akkor van esélyük nyerni.

hatvanharom.hu
2018.06.26, 23:27
"Argentínának mindegy is, mi lesz a holnapi meccs."... "Argentína tehát semmiképp sem örülhet a mai meccs után."..."Gyakorlati esélyük pedig egyik eredménnyel sem lesz."

Csak lett egy kis gyakorlati esélyük, azzal a nigériai győzelemmel...;)

Negan
2018.06.27, 00:29
Lett bizony, a túróba. Még tudnék is neki örülni, ha Perisicnek nem lett volna olyan rohadt fontos az a gól a végén. :D
Persze a német-svéd meccs után már máshogy gondoltam, biztosra vettem, hogy Argentína így vagy úgy, de továbbjut.

Zozinho19
2018.06.27, 19:11
Akármelyik csapat nyerje meg ezt a VB-t, az tuti, hogy 4 év múlva teszek rá, hogy kiesnek a csoportkör alatt! :confused:

Baseballfan
2018.06.28, 19:20
Ha Panama nem lő gólt ma este Tunéziának - és Tunézia se öngólt - akkor egyedüli csapatként lesznek a legkevesebb gólt rugó csapat. Ha találnak egy gólt akkor 13 csapat osztozik ezen a nemes címen...

Személyes fogadási okokból az egy gólt se rúgnak nagyon örülnék.

Max452
2018.06.28, 19:33
Annak én is nagyon örülnék, ha Panama nem találna be. Leesne egy kis apró. :)

gmesko75
2018.06.28, 21:55
Pár napja már gondolkozom rajta, de a panamai gól biztossá tette, hogy ezen a vb-n már csak egy fogadást teszek. Megfogadom, hogy egyetlen meccsre sem fogadok többet, inkább tét nèlkül fogom élvezni az összes meglepetést. És innentől élvezni fogom.

Negan
2018.06.28, 22:29
Hát megvan az az öngól, jelenleg 9 csapat áll 2 rúgott góllal. -.-

varin
2018.06.28, 22:42
Annál több :)

Baseballfan
2018.06.28, 23:12
Na most mi lesz? 13! csapat rúgta a legkevesebb gólt. Mondjuk ami nyereséget összehoztak az irodák simán kifizethetnék de úgy se fogjak... kb a tét jár vissza pedig már el is költöttem a BL selejtező meccs jegyre ;-)

varin
2018.06.28, 23:14
Na most mi lesz? 13! csapat rúgta a legkevesebb gólt. Mondjuk ami nyereséget összehoztak az irodák simán kifizethetnék de úgy se fogjak... kb a tét jár vissza pedig már el is költöttem a BL selejtező meccs jegyre ;-)

Hát, ha 13 alatti oddsot tettél, akkor veszteséges leszel. Szurkolj, hogy Dánia lőjön még egy gólt, mert akkor máris több pénz jön :D

Baseballfan
2018.06.28, 23:20
Hát, ha 13 alatti oddsot tettél, akkor veszteséges leszel. Szurkolj, hogy Dánia lőjön még egy gólt, mert akkor máris több pénz jön :D

LOL 7,5es oddson fogadtam szóval az halottnak a csók... ez a Vb tényleg felejtős

pizzaro91
2018.06.28, 23:53
Hát az ember nehogy nyerjen egy kis pénzt, belerakja a bullját és bepattan. Vicc ez a vb

hatvanharom.hu
2018.06.29, 02:19
Mindenki emlékszik a dánok ellen elvesztett női kézilabda olimpiai döntőre. A magyar sport egyik legnagyobb tragédiájaként vonult be a köztudatba, hogy nyert helyzetből leadtunk egy olimpiai bajnoki címet...100 évente történik ilyen és csak mi vagyunk erre képesek, magyarok! Ha megkérdeznénk 100 embert, legalább 90 ezt a választ adná...
Van valakinek ötlete, hogy a mai panamai góllal elbukott fogadásról, miért ez a kézilabdás párhuzam jutott eszembe?

gmesko75
2018.06.29, 09:14
Mindenki emlékszik a dánok ellen elvesztett női kézilabda olimpiai döntőre. A magyar sport egyik legnagyobb tragédiájaként vonult be a köztudatba, hogy nyert helyzetből leadtunk egy olimpiai bajnoki címet...100 évente történik ilyen és csak mi vagyunk erre képesek, magyarok! Ha megkérdeznénk 100 embert, legalább 90 ezt a választ adná...
Van valakinek ötlete, hogy a mai panamai góllal elbukott fogadásról, miért ez a kézilabdás párhuzam jutott eszembe?

Valamikor korábban írtam, hogy baromi melós lehetett a fogadóirodáknak így megbeszélni előre, de mindenesetre nagy buli nekik az biztos. Szerintem egyszerűen nincs ennyi meglepetés, véletlen öngól, mellé/fölé/alárúgás. Persze kérdés, hogy ebből a csapatok hogyan tudnak profitálni, de biztosan megoldható. Nyilván vannak meglepetések, de arra mégis a fogadók hány százaléka tesz, hogy Németország utolsó, hogy Panama két gólt rúg (egyet az angoloknak), hogy alig vannak büntetőlapok, alig van overes meccs. Vagy ott van a brazilok döntetlenje, a svájc-costa rica és nyilvánvalóan lehetne sorolni. Egyszerűen túl sok. Ezért fejeztem én be ezen az eseményen a fogadást. Kíváncsian várom, mi történik még, de pénzt ezért már biztosan nem fizetek.

makka
2018.06.29, 10:36

Veszteséges nem lehet ! A holtversenyben nyertes oddsok 1.00 feletti részét súlyozva elosztják és annyi lesz a nyeremény.

makka
2018.06.29, 10:46
Valamikor korábban írtam, hogy baromi melós lehetett a fogadóirodáknak így megbeszélni előre, de mindenesetre nagy buli nekik az biztos. Szerintem egyszerűen nincs ennyi meglepetés, véletlen öngól, mellé/fölé/alárúgás. Persze kérdés, hogy ebből a csapatok hogyan tudnak profitálni, de biztosan megoldható.
Biztos volt egy titkos gyűlés a vb előtt ahova meghívták az összes érintett párszáz embert és ledumálták. A tunéziai játékosnak pl. megmondták mikor kell és mennyire beleernie a kapuralövésbe h öngól legyen. A végén persze mindenki aláírta a titoktartási szerződést.

Zed
2018.06.29, 10:51
Sziasztok! Nagyon már én sem szeretnék pénzt tenni a vb-re, de a horvát-dán meccsre a horvát odds 1,80! Lehet, h nem rosszak a dánok, de én ,,sima" horvát győzelmet gondolnék. Vagy ez is csak behúzás lesz? Köszi

GulyasRoli
2018.06.29, 10:51
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni ha sima tippmix szelvényen megteszem hogy mondjuk Brazília-Mexikó, Brazília nyer, de rendes játékidő végén döntetlen, majd hosszabbításban vagy 11-kel Brazília nyer akkor az nyertes fogadásnak számít?Vagy akkor döntetlen lett volna a helyes tipp?

Manesz
2018.06.29, 11:02
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni ha sima tippmix szelvényen megteszem hogy mondjuk Brazília-Mexikó, Brazília nyer, de rendes játékidő végén döntetlen, majd hosszabbításban vagy 11-kel Brazília nyer akkor az nyertes fogadásnak számít?Vagy akkor döntetlen lett volna a helyes tipp?
Csak a rendes játékidőben jó, hogy Brazília nyer, ha hosszabbításban vagy büntetőkkel dől el a meccs, akkor döntetlen.

varin
2018.06.29, 11:05
Sziasztok!

Ha háromesélyes fogadást kötsz, akkor ott csak a döntetlennel nyerhetsz. Ha Brazília hosszabbításban nyer, de te az ő győzelmüket fogadod meg, sajnos veszítesz.

De fogadhatsz külön a továbbjutókra is.

Baseballfan
2018.06.29, 11:07
Szia

Ha csak nincs másként a szelvényen akkor a rendes játékidő számít, vagyis ha a rendes játékidő döntetlen esetén vesztes lesz a brazíliára tett tipped. Ha a brazilok 11-esel vagy hosszabbításban nyernek ott a "ki jut tovább" nevű fogadással Braíliára tett fogadásod lesz nyerő. ennek biztosan alacsonyabb lesz az oddsa hisz itt 3szor van esélyed nyerni, míg a rendesjátékidőssel csak egyszer

gmesko75
2018.06.29, 11:28
Biztos volt egy titkos gyűlés a vb előtt ahova meghívták az összes érintett párszáz embert és ledumálták. A tunéziai játékosnak pl. megmondták mikor kell és mennyire beleernie a kapuralövésbe h öngól legyen. A végén persze mindenki aláírta a titoktartási szerződést.

Nyilván túlzás amit írtam, ettől függetlenül megkímélem magam a további gyötrelmektől. Legalábbis a hendi és gólok típusú fogadásoktól mindenképpen. De erősen hajlok a vb meccsek teljes mellőzése felé.

hatvanharom.hu
2018.06.29, 13:05
Szóval a hasonlóság az elvesztett kézilabda olimpiai döntő és a panamai gólos fogadás között: a szelektív memória.
A negyedöntőben anno az osztrákok ellen óriási szerencsével jutottunk túl, hasonló vagy még durvább fordítással, mint a dánok ellenünk: 4 perccel a vége előtt 4 góllal mentek az osztrákok, 3 perccel a vége előtt még hárommal mentek és kaptunk egy kiállítást, majd kihagytunk egy ziccert, másfél perccel a vége előtt még mindig 3 volt közte. A végén sikerült x-re menteni, hosszabbításban továbbjutni, majd az elődöntőben a norvégokat nagyszerű játékkal legyőzve bejutni a döntőbe. Szóval, ami a köztudatba bekerült, hogy így elbukni csak mi magyarok vagyunk képesek, az eljátszódott pár nappal korábban ellenkező előjellel, csak erre már senki nem emlékszik. Óriási csodát végrehajtva fordítottak a lányok, és a realitást nézve ki kellett volna esniük a 8 között, de ők megcsinálták! Ehhez képest lúzerekként vannak elkönyvelve Mocsaival együtt, mert így kaptak ki egy döntőben...Miért nem úgy emlékszik erre a magyar sporttársadalom, hogy egy csodát megcsináltunk, egyet pedig elszenvedtünk, de összességében nagyot küzdöttek a lányok és ezüstöt nyertünk? Nem ez lenne a reálisabb? Azért, mert az emberrel pozitív, jó dolog történik azt természetesnek veszi, míg ha negatív, akkor az jobban megérinti, pechesnek gondolja magát, sajnáltatja magát, mert milyen könnyű ebben a szerepben "sütkérezni"...
Érdemes megnézni az utolsó 4 percet:

https://www.youtube.com/watch?v=GOgJyPyNOXQ

Miért jutott az eszembe ez a meccs a panamai fogadásról? Vicces volt olvasni, hogy a tunéziai öngól vetett végett a fogadásnak és mennyire szerencsétlen volt ez a fejlemény...Valójában szerencsétlen volt összességében, ha az egész fogadást nézzük?
Rio Ferdinand szerint a panamai csapatot non-league szintű játékosok alkotják, pedig az angol ligarendszerben van vagy 8 osztály...Ő ezen osztályok alá helyezte a játékosok tudását. Ehhez képest a 3 Lions képes volt 6-0-nál benyalni egy gólt a "non-league" szintű csapat ellen egy rögzített szituációnál. A fogadásunk ebben a pillanatban gyakorlatilag elment. Hogy álltunk ekkor? Szaúd-Arábia 0, Marokkó 0, Costa Rica 0, Peru 0 gólos volt, az 1 gólos csapatokat fel se sorolom. Ehhez képest a Panama-Tunézia meccs kezdetére esett 13 gól 9 csapattól (Szaúd-Arábia 2, Egyiptom 1, Irán 1, Marokkó 2, Peru 2, Izland 1, Dél-Korea 1, Costa Rica 2, Lengyelország 1), köztük mind a négy 0 gólos csapattól 2 gól, csakhogy a fogadásunk ilyen helyzetbe kerülhessen, hogy ha Panama nem szerez gólt, akkor nyerjünk... 13 gól 9 meccsen, ha csak egy is hiányzik, akkor nem ülhetünk le a tv elé abban a tudatban, hogy simán nyerhet a 7.5@ oddsunk...Legalább 1000x odds lehetett erre a kimenetelre és megtörtént! A 14. gól, amivel elment a fogadásunk már nem kellett volna, de ha bejön, akkor gyakorlatilag meg van a totó telitalálatos szelvényünk. Persze könyebb külön választani az eseményeket és kihegyezni a tunéziai öngólra, de ha a száraz tényeket nézzük, akkor az angol meccs után óriási szerencse lett volna, ha ez a fogadás bejön. Jogos-e az elmaradt csoda okán balszerencsésnek beállítani magunkat? Akkor minden héten mindenki balszerencsés, akinek nincs telitalálata a totón?

A szelektív memória, magunk ámítása könnyen tévútra vihet minket sok esetben, de a sportfogadás esetében kifejezetten veszélyes, ha nem a tényeknek megfelelően elemezzük a helyzetet és felvesszük ezt a "világ legpechesebb fogadója" vagyok attitűdöt, összeesküvés elméleteket gyártunk, csak mert egy-két fogadás nem úgy alakult, ahogy mi "elvártuk"... Nekem is elment ez a panamai gólos fogadás. Na és? A héten sem én vittem el a totó telitalálatos szelvényt.:D

gmesko75
2018.06.29, 14:36
Tetszik az írás, hatvanhárom :) És őszintén szólva tökéletesen igazad van. Én amúgy az általad említett szelektív memória, "világ legpechesebb fogadója" (vagy balszerencse hipochondria) tökéletes példája vagyok. Félreértés ne essék, nagyon-nagyon tudok örülni, ha nyerek. Tehát képes vagyok az örömre. De minden vesztes meccset képes vagyok úgy felfogni, hogy ez csak azért lett vesztes, mert fogadtam rá. Ha nézem a meccset, és veszít a tipp, akkor azért veszít, mert néztem :) A feleségem szerintem sokat tudna erről mesélni. Mikor mondjuk 2-3 nyertes tipp után is képes vagyok egy vesztésnél azt mondani neki, hogy "miért alakul minden meccs épp ellentétesen, mint kellene". Szerintem egyébként ezzel nagyon-nagyon sok ember így van. Hajlamosak vagyunk kizárólag a rosszra emlékezni, csak a negatív dolgokkal példálózni. Azt is elfelejtjük, hogyha nem lennének váratlan dolgok, nyilvánvalóan nem lenne sportfogadás sem. Ha nem lennének váratlan dolgok, akkor a magyar válogatott sem verte volna meg Németországot, vagy Brazíliát soha. Ha nem lennének ilyenek, akkor egyáltalán mi értelme lenne sporteseményeket rendezni, nézni? Miért szurkolnánk bármilyen magyar érdekeltségű focimeccsen? Pedig fogunk, az hótziher. Szóval igazad van, én is teljesen félreértettem az eredeti felvetésed. Lennie kell sportcsodáknak, hőstetteknek, ez tény. Csak mondjuk legyen azon a meccsen, amire nem fogadunk :D

Broker007
2018.06.29, 14:57
HALI

Jól tudom hogy a Spanyolok még soha nem győzték le az aktuális rendező nemzetet?

boby10
2018.06.29, 20:07
Sziasztok!Akkor ez a ki rúgja a legkevesebb gólt most hogy is van?Én megraktam Iránt, de ilyen holtversenynél hogy működik ez?

pizzaro91
2018.06.29, 20:38
13 csapat szerzett 2 gólt, de Dánia még versenyben van, ha rúgnak 1 gólt, akkor az oddsot amit tettél elosztod 12-vel, ha nem lőnek gólt, akkor 13-al

boby10
2018.06.29, 21:14
13 csapat szerzett 2 gólt, de Dánia még versenyben van, ha rúgnak 1 gólt, akkor az oddsot amit tettél elosztod 12-vel, ha nem lőnek gólt, akkor 13-al

Köszi a választ :) 10.50-es volt az odds.

Negan
2018.07.01, 00:14
9 csapat van, amely 2 rúgott góllal fejezte be a VB-t, tehát legalább 9-cel mindenképp osztódni fog.

hatvanharom.hu
2018.07.01, 01:16
Mbappé Golden Ball 5.5@-re zuhant a b365-n ő jelenleg a legesélyesebb, míg a tippmixen nem reagáltak a mai meccsre, most is 19.25@-n lehet fogadni.

Zed
2018.07.01, 01:25
Szevasztok! Szóval a vasárnapi horvát 1,80-ról valakinek vélemény?

Proxyi
2018.07.01, 02:06
Mbappé Golden Ball 5.5@-re zuhant a b365-n ő jelenleg a legesélyesebb, míg a tippmixen nem reagáltak a mai meccsre, most is 19.25@-n lehet fogadni.

Széééép, köszi. :D

Mester53
2018.07.01, 08:27
Az Oroszok nagy meglepetést okozhatnak bár csodák pedig vannak, Putyin EZT LERENDEZI.

pizzaro91
2018.07.01, 12:08
9 csapat van, amely 2 rúgott góllal fejezte be a VB-t, tehát legalább 9-cel mindenképp osztódni fog.

13 az a 9, és még Dánia szerezhet gólt

hatvanharom.hu
2018.07.01, 13:45
Széééép, köszi. :D

Nincs mit, én már kimaxoltam előtte, amennyit engedett. :D Ha sikerült neked is megrakni, akkor a későbbiekben értekezhetünk, hogyan lehet majd menedzselni ezt a fogadást. Jelenleg úgy gondolom - ha csak Griezmann a köv. 2 meccsen nem nyújt nagy extrát,- hogy ez egy franciák döntőbe jutnak fogadással egyenértékű, amire az odds 3@ ebben a pillanatban. Ha kiverik a franciák Uruguayt és a brazil/belga győztesét, akkor kiesik Cavani, Suarez, Coutinho, Neymar, Lukaku, De Bruyne, Hazard a potenciális ellenfelek közül. Itt az elődöntőben biztosítanék az ellenfél ismeretében a legesélyesebb játékossal. A spanyoloknál szerintem nincs MVP kandidáns jelenleg, de még születhet...Modric, Kane lehet veszélyes egy francia-angol vagy francia-horvát döntő esetén, de ha így alakulna, akkor szintén biztosítanék. Finoman fogalmazva sem vagyok francia szimpatizáns, de mostantól kénytelen vagyok nekik drukkolni. :D

boby10
2018.07.01, 19:17
A Spanyolok ezzel a játékkal nem hogy VB döntőt nem érdemlenek, de még továbbjutást se.

boby10
2018.07.01, 19:41
Meg is érdemelték a Spanyolok...

Zed
2018.07.01, 19:54
Gondolom Putyin bácsi megvette őket, aztán megtette az X-et, h visszajöjjön a kiadás! A hispánok már úgyis megnyertek mindent címszó alatt! Borzalom! Nem tudom elhinni, h ez igaz!

Mester53
2018.07.01, 20:12
Szia! Hogy lehet itt haverokat szerezni?

Mester53
2018.07.01, 20:16
Volt egy tippem ,hogy Putyin az elintézte de idáig nem reagált senki. Üdv: sok jó tippet kívánok a VB-re

Mester53
2018.07.01, 20:18
Ilyen gyengén még nem láttam a Spanyolokat játszani úgy ,hogy ne hidd hogy véletlen.

Mester53
2018.07.01, 20:21
Nem te vagy az egyedüli sajnos aki így gondolja,

Bundes99
2018.07.01, 21:49
Lehet itt összeesküvésről beszélni, vagy nézzük a tényeket.
A spanyolok utoljára 2012-ben nyertek egyenes kieséses meccset nagy tornán, a legutóbbi három világeseményen 4 meccset nyertek összesen.
Ezen a vb-n 4 meccsen 1 győzelem jött össze.
Az Szbornajánál szarabb csapatok is megnehezítették már a nagyok dolgát.

Zed
2018.07.01, 22:57
Szevasztok! Szóval a vasárnapi horvát 1,80-ról valakinek vélemény?

Csumi mindenkinek! Köszi, h nem szóltatok hozzá, de komolyan :), mert nem szándékoztam tenni rá, de ha lett volna pár megerősítés, talán mégis! Durva dolgok történnek itt!

Tomihmv
2018.07.02, 08:42
Nincs mit, én már kimaxoltam előtte, amennyit engedett. :D Ha sikerült neked is megrakni, akkor a későbbiekben értekezhetünk, hogyan lehet majd menedzselni ezt a fogadást. Jelenleg úgy gondolom - ha csak Griezmann a köv. 2 meccsen nem nyújt nagy extrát,- hogy ez egy franciák döntőbe jutnak fogadással egyenértékű, amire az odds 3@ ebben a pillanatban. Ha kiverik a franciák Uruguayt és a brazil/belga győztesét, akkor kiesik Cavani, Suarez, Coutinho, Neymar, Lukaku, De Bruyne, Hazard a potenciális ellenfelek közül. Itt az elődöntőben biztosítanék az ellenfél ismeretében a legesélyesebb játékossal. A spanyoloknál szerintem nincs MVP kandidáns jelenleg, de még születhet...Modric, Kane lehet veszélyes egy francia-angol vagy francia-horvát döntő esetén, de ha így alakulna, akkor szintén biztosítanék. Finoman fogalmazva sem vagyok francia szimpatizáns, de mostantól kénytelen vagyok nekik drukkolni. :D

Szia!
Óvatosan ezzel a fogadással, illetve a visszafogadással, mert én a legutóbbi ilyen TMP elbaszást, alaposan megszívtam (Lyon kikapott a 37. körben, Monaco 2. helyére 3.50-et kínáltak másnap reggel egészen délutánig, amit megraktam, majd 1 hétre (!!!) rá, a 38. forduló zárását követően 1-szeres szorzóval érvénytelenítették a fogadásomat, a visszafogadásaim pedig ugye vesztesek lettek), és már a helyi békéltetőtestületnél van az ügyem... :)
Persze van ellen példa is, az oldalon is publikált, PSG kézilabda-csapat bajnoki címére kínált elbaszott oddsot végig futtatták, és jóváírták a nyereményeket, ami alapján van esélyed arra, hogy ez is életben marad. Ám én nagyon óvatos lennék, mert egyrészt attól függ, hogy milyen kedvük van, illetve, hogy mekkora bukó ez az szrt-nek... :)

hatvanharom.hu
2018.07.02, 10:12
Szia!
Óvatosan ezzel a fogadással, illetve a visszafogadással, mert én a legutóbbi ilyen TMP elbaszást, alaposan megszívtam (Lyon kikapott a 37. körben, Monaco 2. helyére 3.50-et kínáltak másnap reggel egészen délutánig, amit megraktam, majd 1 hétre (!!!) rá, a 38. forduló zárását követően 1-szeres szorzóval érvénytelenítették a fogadásomat, a visszafogadásaim pedig ugye vesztesek lettek), és már a helyi békéltetőtestületnél van az ügyem... :)
Persze van ellen példa is, az oldalon is publikált, PSG kézilabda-csapat bajnoki címére kínált elbaszott oddsot végig futtatták, és jóváírták a nyereményeket, ami alapján van esélyed arra, hogy ez is életben marad. Ám én nagyon óvatos lennék, mert egyrészt attól függ, hogy milyen kedvük van, illetve, hogy mekkora bukó ez az szrt-nek... :)

Köszi, hogy szóltál! Ez azért gáz, mert nyilván nem ilyen téttel raktam volna meg, ha tudom azt, hogy nem tudom biztosítani a fogadást, így meg hogy biztosítsam nyugodt szívvel? Van esély rá, hogy visszakapod a pénzt?

varin
2018.07.02, 11:18
Köszi, hogy szóltál! Ez azért gáz, mert nyilván nem ilyen téttel raktam volna meg, ha tudom azt, hogy nem tudom biztosítani a fogadást, így meg hogy biztosítsam nyugodt szívvel? Van esély rá, hogy visszakapod a pénzt?

A tétet vissza fogod kapni :)

Tomihmv
2018.07.02, 11:54

Háát, maxi jogi úton, mivel 2x is megvédték saját magukat, hogy a szabályoknak megfelelően jártak el... Mondjuk nem értem az, hogy szabályos, hogy van egy 3 kimenetelű piac, amiben 2 kimenetel veszít, 1, ami pedig nyert, ott a tét visszajár :DDD, továbbá millió más példa van arra, hogy teljesen inkorrekt módon jártak el ennél a fogadásnál. Így marad első lépésben a békéltető testület, ha az sem válik be, akkor pedig per. :)

hatvanharom.hu
2018.07.02, 12:14
A tétet vissza fogod kapni :)

A vesztesekét aligha, amivel biztosítani akarnám a fogadást...

mr.blonde
2018.07.02, 16:18
Brazília - Mexikó
Rafa Marquez kap egy lapot@2.87 bet365
3/10

Némi meglepetésre a 39 éves Marquez bekerült a kezdőbe Mexikónál, ráadásul a középpálya középső részén. Azért már túl van a zeniten, a brazilok gyors támadói ellen nem tudtom mit tud kezdeni. Ezen az oddson ez megér egy próbát. GL!

varin
2018.07.02, 16:27
Brazília - Mexikó
3/10

Némi meglepetésre a 39 éves Marquez bekerült a kezdőbe Mexikónál, ráadásul a középpálya középső részén. Azért már túl van a zeniten, a brazilok gyors támadói ellen nem tudtom mit tud kezdeni. Ezen az oddson ez megér egy próbát. GL!

Rocchi is tökéletes elem lesz hozzá.

Negan
2018.07.02, 17:51
13 az a 9, és még Dánia szerezhet gólt

Igen, azért mondtam, hogy legalább.

Páraknak biztos feltűnt, hogy nem jöttem a kis elemzéseimmel/tippjeimmel a nyolcaddöntőkre. Nos a profik szerint, ha bukószériában érzed magad és/vagy tilt-re kerülsz, jobb pihentetni a dolgot kicsit. A negyeddöntőknél jelentkezem ismét. :)

mr.blonde
2018.07.02, 18:54
Brazília - Mexikó
3/10

Szünetbe lecserélték, így bukta.

sandor61
2018.07.02, 20:50
Elnézést kérek Tőletek egy számomra visszatérő téma.12 csapat 2 góllal végez a ki nyeri a legkevesebb gól fogadást.A tippmix szabályzat szerint,ha minden igaz,holtverseny fogadás lép életbe viszont a szabályzat azt is leírja,hogy Öngól:
A játékosok, illetve
csapatok gólszerzésre tett fogadásoknál az öngól nem számít
szerzett gólnak ezek után Irán,Panama,Costa Rica meccsen a FIFA 3 gólt öngólnak minősített ezek után a 12 meccs 2 gól 3-ra módosul.Mi erről a véleményetek mit értelmezek rosszul?

Negan
2018.07.02, 22:10
Én nem tudom, de a ződek kifizettek 6.68 eurót 10 eurós tét után.

makka
2018.07.03, 00:08
Én nem tudom, de a ződek kifizettek 6.68 eurót 10 eurós tét után.
Teljesen nonszensz, hogy egy (holtversenyben ugyan de ) nyertes tippet részben vesztesnek könyvelnek el.

varin
2018.07.03, 23:52
Ilyen hihetetlen szerencsés csapatot, mint ez az angol... Ilyen játékkal kiesést érdemeltek volna. Még 10 ember ellen sem támadtak a hosszabbításban. Csak sajnálni lehet ezt a Kolumbiát...

pizzaro91
2018.07.04, 00:16
Én tippmixen raktam meg Panamát 3000 ft-al, és 2025 forintot kaptam kézhez a beváltás után.

Zozinho19
2018.07.04, 09:36
Én tippmixen raktam meg Panamát 3000 ft-al, és 2025 forintot kaptam kézhez a beváltás után.

Akkor én még jól is jártam, hogy az ausztráloktól vártam a legkevesebb gólt (köcsög Umtiti :D), 12,25-ös eredeti szorzóra kaptam 1,10-et! Szánalom!!!

varin
2018.07.04, 09:38
Akkor én még jól is jártam, hogy az ausztráloktól vártam a legkevesebb gólt (köcsög Umtiti :D), 12,25-ös eredeti szorzóra kaptam 1,10-et! Szánalom!!!

Szerintem teljesen normális, hogy ez a szabály, még így is kicsit jobban jártatok, mintha push lenne. Azért a bukinak az sem túl nyerő, hogy ilyen esetben 12 nyertes fogadást kifizessenek, hatalmas oddson. Ráadásul ilyen esetben tényleg reális a sokszoros holtverseny. Nyilván extra pech, hogy ennyi csapat végzett egy helyen, de szerintem a bukik szabályával itt kivételesen nincs gond.

Persze attól még köcsög mind :)

Zozinho19
2018.07.04, 10:06
Szerintem teljesen normális, hogy ez a szabály, még így is kicsit jobban jártatok, mintha push lenne. Azért a bukinak az sem túl nyerő, hogy ilyen esetben 12 nyertes fogadást kifizessenek, hatalmas oddson. Ráadásul ilyen esetben tényleg reális a sokszoros holtverseny. Nyilván extra pech, hogy ennyi csapat végzett egy helyen, de szerintem a bukik szabályával itt kivételesen nincs gond.

Persze attól még köcsög mind :)

Nincs gond ezzel a szabállyal, bár ha valaki nem elég körültekintő, akkor az irodáktól nem kap közvetlen tájékoztatást a lehetséges nyeremény csökkenésről. Szerintem ez az irodák hibája, ami azért szánalmas, mert szerintem a fogadók töredéke élt ezzel a fogadási lehetőséggel, valószínűleg ennek arányában töredéknyi lenne a kifizetendő összeg is a bevételekhez mérten! Gyanítom, hogy hasonló a helyzet a "gólkirály" fogadásokkal is! Lesz majd hőbörgés, ha esetleg páran behozzák Kane-t és emiatt csak fele-harmada pénzek kerülnek kifizetésre!

varin
2018.07.04, 10:20
Nincs gond ezzel a szabállyal, bár ha valaki nem elég körültekintő, akkor az irodáktól nem kap közvetlen tájékoztatást a lehetséges nyeremény csökkenésről. Szerintem ez az irodák hibája, ami azért szánalmas, mert szerintem a fogadók töredéke élt ezzel a fogadási lehetőséggel, valószínűleg ennek arányában töredéknyi lenne a kifizetendő összeg is a bevételekhez mérten! Gyanítom, hogy hasonló a helyzet a "gólkirály" fogadásokkal is! Lesz majd hőbörgés, ha esetleg páran behozzák Kane-t és emiatt csak fele-harmada pénzek kerülnek kifizetésre!

A gólkirály esetében ugye még ott van az a faktor is, hogy egyenlő gólszám esetén a gólpassz rangsorol. Ha az is egál, akkor valóban osztódni fog a pénz.

Zozinho19
2018.07.04, 10:44
A gólkirály esetében ugye még ott van az a faktor is, hogy egyenlő gólszám esetén a gólpassz rangsorol. Ha az is egál, akkor valóban osztódni fog a pénz.

Erről én nem is tudtam, pedig van pár fogadásom erre a címre. Ettől függetlenül ez elég vicces! Mi van akkor, ha az egyik gólkirályjelölt alapvetően többször hozza gólhelyzetbe a csapattársait, de azok elügyetlenkedik a lehetőségeket. Nem korrekt a fogadókkal szemben ez az osztályozás.

TropiFish
2018.07.05, 21:12
Gólkirályra (főleg a gyenge csoport miatt) Kane 18,00 és Lukaku 21,00 szintén a betfairen komoly értéket tartalmaz.

Ez elég jól sikerült. Elmehet még egyáltalán?!

Negan
2018.07.06, 15:06
Uruguay - Franciaország

Kemény meccset játszottak a franciák a nyolcaddöntőben, annak ellenére, hogy Argentína nem volt ereje teljében. Stabilnak és - ami talán fontosabb - erősnek tűnik a francia válogatott, pont, mint 2 éve az EB-n; ráadásul most szerencséjükre a portugálokat már pont Uruguay kiejtette. Mi mást is tehetnének így, döntőbe szeretnének jutni ismét, de először is Uruguayon kell túljutni, ehhez pedig van 6-7, de akár 10 játékosuk is, akik egyesével el tudnák dönteni ezt a párharcot.
Uruguaytól eddig pont annyit láttunk, amennyit muszáj volt. Kemények voltak és leverték az oroszokat, de kellett hozzá egy öngól és egy korai piros lap is. Itt jelezném, a 10 emberrel játszó oroszoknak csak a rendes játékidő hosszabbításában lőttek gólt. A portugálok ellen inkább beseggeltek - megtehették, korán vezetést szereztek, valószínűleg hasonló játékkal készülnek a franciák ellen is. Főleg annak tekintetében, hogy Suárez és Cavani is sérüléssel bajlódik (állítólag), így még ha játszanak is, nem lesznek 100%-os formában. Ezzel együtt természetesen a gól bármikor ott lesz mindkettejükben.
Tippek: V, BTS, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény: 1-2, 1-3, 2-3

Brazília - Belgium

Akár döntőnek is beillene a meccs - mondaná a random kliségenerátor. Meglepő fölényben játszott Brazília Mexikó ellen, talán még ők sem hitték el. Azt meg én nem értem, mi történt az első két meccs után 100%-os Mexikóval. Még csak lufidurranásról sem beszélhetünk, hiszen akkora taslit kaptak a svédektől, hogy még talán most is beleszédülnek a gondolatba, hogy mégis hogy jutottak tovább. A braziloknak egyelőre ott és akkor volt szerencséjük akkor és amikor szükségük volt rá. Természetesen mindenki Neymarról beszél, ha végre a focival is foglalkozik egy kicsit - vagy kiharcol egy korai piros lapot - Brazília tovább fog menni.
A belgák viszont nem puhány gyerekek, Neymarnak biztos fognak igazi okot adni a fetrengésre - ha Fellaini kezd, biztos a sárga lap. Már két éve is titkos esélyesek voltak a jó belgák, Leekens is mondta, hogy az ő munkája látszik a mostani válogatotton, hát majdnem ki is estek gyorsan és simán, hiszen a Japánok már 0-2-re mentek, mire kapcsoltak a "titkos esélyesek". A belgák vereségének kulcsa a sebességben lehet, PL játékosaik nem fogják tudni felvenni a futóversenyt - főleg a meccs második félidejében - Neymarral, Coutinhoval, de még talán Paulinhoval sem.
Tippek: HX, BTS, Fellaini sárga, esetleg pontos eredmény: 1-1, 2-0, 2-1, 3-1 (Közben fut a "Belgium kiesik a negyeddöntőben" hosszútáv. :P)

Svédország - Anglia

A svédek megmutatták, hogyan is kell jól bunkerfocizni és, ha Svájc ellen így játszottak - és nyertek - akkor nem hiszem, hogy mást mutatnának az angolok ellen. A svédeket alaposan feltüzelte az utolsó pillanatban elvesztett meccs a németek ellen, gyorsan agyon is verték szegény Mexikót, akik az egészről nem is tehettek. Ezzel pedig már szinte ki is mondtam, hogy ha muszáj, szereznek ők gólt.
Anglia, Anglia, sajnos ma úgy keltem fel, hogy azt éreztem ki fogtok esni. Legutóbb vasárnap reggel éreztem ilyet, akkor Max Verstappen győzelmét sikerült 34-es oddson fogadni, majd cash outolni. Volt szerencsém nézni a Kolumbia - Anglia meccs második félidejét, hát amellett, hogy a kolumbiaiak rémgyengék voltak és már-már Neymari magasságokba emelték a színészkedést és fetrengést, az angolok meglepően impotensek voltak, főleg egy felállt védelem ellen. A felállt védelem pedig ezúttal is meglesz és, ha bízni lehet a svédekben, ők nem fognak annyit esni-kelni, mint Dél-amerikai kollégáik, így pedig kinéz egy finom gól nélküli döntetlen is, ami után az angolok az általuk imádott büntetőkkel kipottyannak.
Tippek: HX, 2.5 gól alatt, Lapok száma 3.5 fölött, esetleg pontos eredmény: 0-0, 1-0, 1-1 (Közben fut az "Anglia kiesik a negyeddöntőben" hosszútáv. :P)

Oroszország - Horvátország

Az oroszok meghökkentő 26%-os labdabirtoklással ejtették ki a spanyolokat és nehezen hihető, hogy változtatnak a stratégiájukon a horvátok ellen. Valószínűleg - ha eddig nem is - egy orosz továbbjutás esetén az egész világ bundát kiáltana. A horvátok bízhatnak egy gyors gólban, a felállt védelem ellen pedig egy Modric bombában. Számtalanszor megírtuk már többen is, mennyire jó csapata van a horvátoknak, ez a mérkőzés pedig az lesz, ahol végre megmutathatják, hogy valós esélyesei a Világbajnokságnak.
Tippek: V, 2.5 gól alatt, Lapok száma 3.5 fölött, esetleg pontos eredmény: 0-2