PDA

Teljes verzió megtekintése : Labdarúgó-világbajnokság 2018

oldal : 1 [2]

varin
2018.07.06, 15:36
Uruguay - Franciaország

Kemény meccset játszottak a franciák a nyolcaddöntőben, annak ellenére, hogy Argentína nem volt ereje teljében. Stabilnak és - ami talán fontosabb - erősnek tűnik a francia válogatott, pont, mint 2 éve az EB-n; ráadásul most szerencséjükre a portugálokat már pont Uruguay kiejtette. Mi mást is tehetnének így, döntőbe szeretnének jutni ismét, de először is Uruguayon kell túljutni, ehhez pedig van 6-7, de akár 10 játékosuk is, akik egyesével el tudnák dönteni ezt a párharcot.
Uruguaytól eddig pont annyit láttunk, amennyit muszáj volt. Kemények voltak és leverték az oroszokat, de kellett hozzá egy öngól és egy korai piros lap is. Itt jelezném, a 10 emberrel játszó oroszoknak csak a rendes játékidő hosszabbításában lőttek gólt. A portugálok ellen inkább beseggeltek - megtehették, korán vezetést szereztek, valószínűleg hasonló játékkal készülnek a franciák ellen is. Főleg annak tekintetében, hogy Suárez és Cavani is sérüléssel bajlódik (állítólag), így még ha játszanak is, nem lesznek 100%-os formában. Ezzel együtt természetesen a gól bármikor ott lesz mindkettejükben.
Tippek: V, BTS, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény: 1-2, 1-3, 2-3

Brazília - Belgium

Akár döntőnek is beillene a meccs - mondaná a random kliségenerátor. Meglepő fölényben játszott Brazília Mexikó ellen, talán még ők sem hitték el. Azt meg én nem értem, mi történt az első két meccs után 100%-os Mexikóval. Még csak lufidurranásról sem beszélhetünk, hiszen akkora taslit kaptak a svédektől, hogy még talán most is beleszédülnek a gondolatba, hogy mégis hogy jutottak tovább. A braziloknak egyelőre ott és akkor volt szerencséjük akkor és amikor szükségük volt rá. Természetesen mindenki Neymarról beszél, ha végre a focival is foglalkozik egy kicsit - vagy kiharcol egy korai piros lapot - Brazília tovább fog menni.
A belgák viszont nem puhány gyerekek, Neymarnak biztos fognak igazi okot adni a fetrengésre - ha Fellaini kezd, biztos a sárga lap. Már két éve is titkos esélyesek voltak a jó belgák, Leekens is mondta, hogy az ő munkája látszik a mostani válogatotton, hát majdnem ki is estek gyorsan és simán, hiszen a Japánok már 0-2-re mentek, mire kapcsoltak a "titkos esélyesek". A belgák vereségének kulcsa a sebességben lehet, PL játékosaik nem fogják tudni felvenni a futóversenyt - főleg a meccs második félidejében - Neymarral, Coutinhoval, de még talán Paulinhoval sem.
Tippek: HX, BTS, Fellaini sárga, esetleg pontos eredmény: 1-1, 2-0, 2-1, 3-1 (Közben fut a "Belgium kiesik a negyeddöntőben" hosszútáv. :P)

Svédország - Anglia

A svédek megmutatták, hogyan is kell jól bunkerfocizni és, ha Svájc ellen így játszottak - és nyertek - akkor nem hiszem, hogy mást mutatnának az angolok ellen. A svédeket alaposan feltüzelte az utolsó pillanatban elvesztett meccs a németek ellen, gyorsan agyon is verték szegény Mexikót, akik az egészről nem is tehettek. Ezzel pedig már szinte ki is mondtam, hogy ha muszáj, szereznek ők gólt.
Anglia, Anglia, sajnos ma úgy keltem fel, hogy azt éreztem ki fogtok esni. Legutóbb vasárnap reggel éreztem ilyet, akkor Max Verstappen győzelmét sikerült 34-es oddson fogadni, majd cash outolni. Volt szerencsém nézni a Kolumbia - Anglia meccs második félidejét, hát amellett, hogy a kolumbiaiak rémgyengék voltak és már-már Neymari magasságokba emelték a színészkedést és fetrengést, az angolok meglepően impotensek voltak, főleg egy felállt védelem ellen. A felállt védelem pedig ezúttal is meglesz és, ha bízni lehet a svédekben, ők nem fognak annyit esni-kelni, mint Dél-amerikai kollégáik, így pedig kinéz egy finom gól nélküli döntetlen is, ami után az angolok az általuk imádott büntetőkkel kipottyannak.
Tippek: HX, 2.5 gól alatt, Lapok száma 3.5 fölött, esetleg pontos eredmény: 0-0, 1-0, 1-1 (Közben fut az "Anglia kiesik a negyeddöntőben" hosszútáv. :P)

Oroszország - Horvátország

Az oroszok meghökkentő 26%-os labdabirtoklással ejtették ki a spanyolokat és nehezen hihető, hogy változtatnak a stratégiájukon a horvátok ellen. Valószínűleg - ha eddig nem is - egy orosz továbbjutás esetén az egész világ bundát kiáltana. A horvátok bízhatnak egy gyors gólban, a felállt védelem ellen pedig egy Modric bombában. Számtalanszor megírtuk már többen is, mennyire jó csapata van a horvátoknak, ez a mérkőzés pedig az lesz, ahol végre megmutathatják, hogy valós esélyesei a Világbajnokságnak.
Tippek: V, 2.5 gól alatt, Lapok száma 3.5 fölött, esetleg pontos eredmény: 0-2

Faszák ezek az írások, hajrá :)

Sopronfan
2018.07.06, 15:56
Uruguay - Franciaország

Kemény meccset játszottak a franciák a nyolcaddöntőben, annak ellenére, hogy Argentína nem volt ereje teljében. Stabilnak és - ami talán fontosabb - erősnek tűnik a francia válogatott, pont, mint 2 éve az EB-n; ráadásul most szerencséjükre a portugálokat már pont Uruguay kiejtette. Mi mást is tehetnének így, döntőbe szeretnének jutni ismét, de először is Uruguayon kell túljutni, ehhez pedig van 6-7, de akár 10 játékosuk is, akik egyesével el tudnák dönteni ezt a párharcot.
Uruguaytól eddig pont annyit láttunk, amennyit muszáj volt. Kemények voltak és leverték az oroszokat, de kellett hozzá egy öngól és egy korai piros lap is. Itt jelezném, a 10 emberrel játszó oroszoknak csak a rendes játékidő hosszabbításában lőttek gólt. A portugálok ellen inkább beseggeltek - megtehették, korán vezetést szereztek, valószínűleg hasonló játékkal készülnek a franciák ellen is. Főleg annak tekintetében, hogy Suárez és Cavani is sérüléssel bajlódik (állítólag), így még ha játszanak is, nem lesznek 100%-os formában. Ezzel együtt természetesen a gól bármikor ott lesz mindkettejükben.
Tippek: V, BTS, 2.5 gól fölött, esetleg pontos eredmény: 1-2, 1-3, 2-3

Brazília - Belgium

Akár döntőnek is beillene a meccs - mondaná a random kliségenerátor. Meglepő fölényben játszott Brazília Mexikó ellen, talán még ők sem hitték el. Azt meg én nem értem, mi történt az első két meccs után 100%-os Mexikóval. Még csak lufidurranásról sem beszélhetünk, hiszen akkora taslit kaptak a svédektől, hogy még talán most is beleszédülnek a gondolatba, hogy mégis hogy jutottak tovább. A braziloknak egyelőre ott és akkor volt szerencséjük akkor és amikor szükségük volt rá. Természetesen mindenki Neymarról beszél, ha végre a focival is foglalkozik egy kicsit - vagy kiharcol egy korai piros lapot - Brazília tovább fog menni.
A belgák viszont nem puhány gyerekek, Neymarnak biztos fognak igazi okot adni a fetrengésre - ha Fellaini kezd, biztos a sárga lap. Már két éve is titkos esélyesek voltak a jó belgák, Leekens is mondta, hogy az ő munkája látszik a mostani válogatotton, hát majdnem ki is estek gyorsan és simán, hiszen a Japánok már 0-2-re mentek, mire kapcsoltak a "titkos esélyesek". A belgák vereségének kulcsa a sebességben lehet, PL játékosaik nem fogják tudni felvenni a futóversenyt - főleg a meccs második félidejében - Neymarral, Coutinhoval, de még talán Paulinhoval sem.
Tippek: HX, BTS, Fellaini sárga, esetleg pontos eredmény: 1-1, 2-0, 2-1, 3-1 (Közben fut a "Belgium kiesik a negyeddöntőben" hosszútáv. :P)

Svédország - Anglia

A svédek megmutatták, hogyan is kell jól bunkerfocizni és, ha Svájc ellen így játszottak - és nyertek - akkor nem hiszem, hogy mást mutatnának az angolok ellen. A svédeket alaposan feltüzelte az utolsó pillanatban elvesztett meccs a németek ellen, gyorsan agyon is verték szegény Mexikót, akik az egészről nem is tehettek. Ezzel pedig már szinte ki is mondtam, hogy ha muszáj, szereznek ők gólt.
Anglia, Anglia, sajnos ma úgy keltem fel, hogy azt éreztem ki fogtok esni. Legutóbb vasárnap reggel éreztem ilyet, akkor Max Verstappen győzelmét sikerült 34-es oddson fogadni, majd cash outolni. Volt szerencsém nézni a Kolumbia - Anglia meccs második félidejét, hát amellett, hogy a kolumbiaiak rémgyengék voltak és már-már Neymari magasságokba emelték a színészkedést és fetrengést, az angolok meglepően impotensek voltak, főleg egy felállt védelem ellen. A felállt védelem pedig ezúttal is meglesz és, ha bízni lehet a svédekben, ők nem fognak annyit esni-kelni, mint Dél-amerikai kollégáik, így pedig kinéz egy finom gól nélküli döntetlen is, ami után az angolok az általuk imádott büntetőkkel kipottyannak.
Tippek: HX, 2.5 gól alatt, Lapok száma 3.5 fölött, esetleg pontos eredmény: 0-0, 1-0, 1-1 (Közben fut az "Anglia kiesik a negyeddöntőben" hosszútáv. :P)

Oroszország - Horvátország

Az oroszok meghökkentő 26%-os labdabirtoklással ejtették ki a spanyolokat és nehezen hihető, hogy változtatnak a stratégiájukon a horvátok ellen. Valószínűleg - ha eddig nem is - egy orosz továbbjutás esetén az egész világ bundát kiáltana. A horvátok bízhatnak egy gyors gólban, a felállt védelem ellen pedig egy Modric bombában. Számtalanszor megírtuk már többen is, mennyire jó csapata van a horvátoknak, ez a mérkőzés pedig az lesz, ahol végre megmutathatják, hogy valós esélyesei a Világbajnokságnak.
Tippek: V, 2.5 gól alatt, Lapok száma 3.5 fölött, esetleg pontos eredmény: 0-2

Jó elemzések, a tippek is tetszenek.

Franz51
2018.07.06, 20:40
Üdv,
az ördög sosem alszik!

Eddig volt jó pár vaskos meglepetés ezen a vb-én, gondolok a német, spanyol, argentin bukásra, de a belgákat is hajszál választotta el a kieséstől. Ma a brazil-belga meccsen lehet ennek a vb-nek az egyik utolsó nagy meglepetése, a brazilok kiesése! Semmi épkézláb magyarázatot nem találok, csak azt, hogy kell még egy nagy durranás! Hátha a belgák "ijedtükben" valami nagyot alkotnak.
Az odds a belga továbbjutásra 2,40, nem valami eget verő, de némi aprót megér.

A belga válogatott beceneve: Rode Duivels, azaz vörös ördögök. Mint tudjuk az ördög sosem alszik!!

Negan
2018.07.07, 01:12
Remélem meg is tetted. :D
Én ma csak buktam. A 2-0 a világon a legrohadékabb eredmény. Gimenez lefújás előtt 5 perccel már bömbölt a pályán. ???
Brazilok ???
Fernandinho ??? Coutinho ??? Jesus ??? Willian ??? Mennyit érnek ezek a játékosok, most mégis méterekre pattant el minden labda. 5 méterre nem tudtak még részlegesen pontosan passzolni se. Őrjítő.

pizzaro91
2018.07.07, 01:20
Egyébként a Jesus vs Kompany eset az 5-ösön belül csak szerintem volt 11-es? Vissza is nézték, de úgy sem adták meg, pedig szerintem tiszta volt.

hatvanharom.hu
2018.07.07, 01:41
Egyébként a Jesus vs Kompany eset az 5-ösön belül csak szerintem volt 11-es? Vissza is nézték, de úgy sem adták meg, pedig szerintem tiszta volt.

Reklámtábláig szökteti magát 2 méterre az alapvonalról és belehúzza a lábát a becsúszó védőbe, aki láthatóan húzza vissza a lábát, amennyire csak tudja. Világ vicce lett volna, ha megadják...

hatvanharom.hu
2018.07.07, 02:34
Aki hisz az orosz továbbjutásban (2.37@), annak megérheti dobni egy kis aprót Akinfeev arany kesztyűjére (8@). Ha továbbjutnak az oroszok, az szerintem hasonló módon történhet csak, mint a spanyolok ellen, hősiesen védekezve/esetleg tizenegyesekkel újból, szóval szükség lesz Akinfeev jó teljesítményére. Általában az első 4 közül kerülnek ki a címek nyertesei. Rendező ország bejut, Putyin valagát kell egy kicsit még nyalni, illik nekik adni valamit. Gólkirályuk, fiatal játékosuk, legjobb játékosuk nem lesz, marad a kapus díj. Mbappé már el is csomagolhatja a legjobb fiatal játékos díjat, attól félek, hogy ezzel kiszúrják a szemét és nem kapja meg a rendes díjat, de a franciák letudva...Belgáknak van esélyük a legjobb játékos díjra és a gólkirályra, ha bejutnak a döntőbe valamelyiket megkapják, ha csak bronzmeccset játszanak, akkor viszont Courtois esélyes lehet a kapus díjra. Az angolok valószínűleg adják a gólkirályt, ha viszont a svédek jutnak tovább, az ebből a szempontból még jobb, mert az ő kapusuk még semmit se mutatott...A Golden Ball díjnál (legjobb játékos) Akinfeev oddsa a legkisebb jelenleg a kapusok közül (Llorissal együtt).

Negan
2018.07.07, 02:38
Én úgy láttam G.J. igyekezett belerúgni a védőbe, hogy meglegyen a kontakt. Jól vezette a bíró a meccset végig. Ellenőriztem is, hogy biztos nem a Fifa 18 megy-e.

Franz51
2018.07.07, 12:10
Remélem meg is tetted. :D
Én ma csak buktam. A 2-0 a világon a legrohadékabb eredmény. Gimenez lefújás előtt 5 perccel már bömbölt a pályán. ???
Brazilok ???
Fernandinho ??? Coutinho ??? Jesus ??? Willian ??? Mennyit érnek ezek a játékosok, most mégis méterekre pattant el minden labda. 5 méterre nem tudtak még részlegesen pontosan passzolni se. Őrjítő.

Igen pre match megjátszottam, meg élőben gólokra fogadtam. Igaz a brazil +1,5 gól nem jött, de így is bőven pluszos volt ez a meccs!
A mai meccsek már nem ilyen egyszerűek, főleg az angol-svéd!

varin
2018.07.07, 12:51
Aki hisz az orosz továbbjutásban (2.37@), annak megérheti dobni egy kis aprót Akinfeev arany kesztyűjére (8@). Ha továbbjutnak az oroszok, az szerintem hasonló módon történhet csak, mint a spanyolok ellen, hősiesen védekezve/esetleg tizenegyesekkel újból, szóval szükség lesz Akinfeev jó teljesítményére. Általában az első 4 közül kerülnek ki a címek nyertesei. Rendező ország bejut, Putyin valagát kell egy kicsit még nyalni, illik nekik adni valamit. Gólkirályuk, fiatal játékosuk, legjobb játékosuk nem lesz, marad a kapus díj. Mbappé már el is csomagolhatja a legjobb fiatal játékos díjat, attól félek, hogy ezzel kiszúrják a szemét és nem kapja meg a rendes díjat, de a franciák letudva...Belgáknak van esélyük a legjobb játékos díjra és a gólkirályra, ha bejutnak a döntőbe valamelyiket megkapják, ha csak bronzmeccset játszanak, akkor viszont Courtois esélyes lehet a kapus díjra. Az angolok valószínűleg adják a gólkirályt, ha viszont a svédek jutnak tovább, az ebből a szempontból még jobb, mert az ő kapusuk még semmit se mutatott...A Golden Ball díjnál (legjobb játékos) Akinfeev oddsa a legkisebb jelenleg a kapusok közül (Llorissal együtt).

Érdekes ötlet, de azért az az elmúlt évek számaiból látszik, hogy kéne hozzá egy döntőbeli szereplés. De korrekt ötletnek tűnik.

badarbence96
2018.07.10, 14:25
Mai meccsre játékos fogadások mentek: Büntetőlapot kap: Kante (4.50), Pavard (4.33) és Vertonghen (3.50). Kisebb téttel szerintem megéri, szoros meccsen véleményem szerint lesznek taktikai szabálytalanságok, amikért fognak is lapot kapni. Ezenkívül De Bruyne kapura tartó lövések 0,5 felett, reggel még 1,72 ért lehetett fogadni, azóta csökkent az oddsa. Mit gondoltok róla? Továbbjutónak én Belgiumot várom, és belga-horvát döntőt.

Lord Mikkamakka
2018.07.10, 14:38
Mai meccsre játékos fogadások mentek: Büntetőlapot kap: Kante (4.50), Pavard (4.33) és Vertonghen (3.50). Kisebb téttel szerintem megéri, szoros meccsen véleményem szerint lesznek taktikai szabálytalanságok, amikért fognak is lapot kapni. Ezenkívül De Bruyne kapura tartó lövések 0,5 felett, reggel még 1,72 ért lehetett fogadni, azóta csökkent az oddsa. Mit gondoltok róla? Továbbjutónak én Belgiumot várom, és belga-horvát döntőt.

Fene tudja, négy meccsen 2 volt De Bruyne-nek, ráadásul Kanté fogja majd. Nem tudom, mennyire fog ficánkolni.

Negan
2018.07.10, 16:02
Franciaország - Belgium

Bármerre járok, azt olvasgatom meg hallgatom, hogy mennyire f*szagyerekek a belgák, mert le tudták győzni a nagy Brazíliát. A nagy Brazíliát, akiknél a 9-es 5 meccset le tud hozni gól nélkül, akiknél több tízmilliót érő játékosoktól méterekre pattan el a labda, akiknél a csapatmunka egy az egyben hiányzott. Mintha az argentínokról beszélnék, nem?
Belgium kapitánya nagyot húzott azzal, hogy beáldozta Lukakut és a szélre rendelte. Látszott a srácon, hogy frusztrált, de ezzel levette Mirandát is a pályáról, akinek a hiányában Hazard és De Bruyne tudtak virgonckodni. Győzelmükhöz azonban kellett a világtörténelem talán legszerencsétlenebb szöglete is, ahol két védő ugrik fel fejelni és egyik sem találja el a labdát, ami már önmagában is nevetséges, de hogy még ebből öngólt is szereztek. A belgáknak a brazilok elleni lett volna az első igazán kemény meccsük, amióta Martinez a szövetségi kapitány; veretlenségi szériájukat ezzel együtt érdemes nézni ... még pár órán keresztül, amíg tart. ;)
A franciák ezzel szemben rendkívül hatékonyak voltak, mindkét kaput eltaláló lövésük be is ment, a többit szépen mellérugdosták. Uruguay 2-0-nál már teljesen feladta, nagy kedvencem volt az 5 perccel a lefújás előtt már bőgő Gimenez, aki aztán könnybe lábadt szemmel próbált beívelni a tizenhatosra. Nem sikerült neki, maradjunk annyiban. Ami tény, a franciáknak kevésbé kellett megszakadniuk, mint a belgáknak, csapatuk két éve már EB döntőt játszott - hazai pálya segítsége nélkül - azóta pedig csak még erősebbek lettek.
Tippek: H, Gólok száma 2.5 alatt, Fellaini lapot kap, esetleg pontos eredmény: 2-0, 2-1

Horvátország - Anglia

A horvátok elfáradtak. Mindenképp ezzel szerettem volna kezdeni, ez a legfontosabb tételmondat ezzel a meccsel kapcsolatban. Már a Nigéria elleni botlásuk is figyelmeztető lehet, mostanra viszont lejátszottak két 120 perces meccset és még a kapusuk is összeszedett egy sérülést. A stábból egyre-másra kell hazaküldeni dilettánsokat ilyen-olyan okokra hivatkozva, ami arra utal, hogy a menetelés ellenére a csapategységgel gondok vannak. Mandzukic egy az egyben el volt rejtőzve ez alatt a VB alatt, csatár nélkül pedig nehéz gólokat szerezni.
Anglia, te csodás. Túléltétek a reggeli megérzésemet és még nyitott ajtót is kaptatok a döntőre. Csapategység kimaxolva, a balhék és még a balszerencse is elkerülte őket eddig. Talán végre ez lesz az ő évük? Esetleg ha nem a jobbhátvéd Trippier lőné a szabadokat a tizenhatos vonaláról, az még javítana.
Tippek: V, noBTS, Lapok száma 3.5 fölött, esetleg pontos eredmény: 0-2

Zozinho19
2018.07.10, 19:43
Ez komoly? Esküszöm, hogy nem tudom eldönteni. Van egy olyan érzésem a bejegyzéseidet olvasva, hogy ránézel egy meccsre és a neked szimpatikusabb csapat erényeit kiemelve tippelsz. Ember legyen a talpán, aki ezekre az elődöntőkre megmondja a tutikat. Én mindegyik meccsen a 0:0-tól a 3:3-ig bármit el tudok képzelni. Néhány tény, ami kimaradt. A franciáktól eddig 4, míg a belgáknál 9 játékos talált be ezen a tornán. Ugyan Curtoisnak is voltak idegtépő megmozdulásai, de még messze jobb kapus, mint Muslera (és DeGea). Azt a veretlenségi sorozatot sem a szél fújta össze... A másik oldalról pedig hamar feledésbe merült, hogy ez a gall védelem sem a stabilitásáról válik híressé (Uram bocsá', hírhedtté!), az általad leszólt argentinok is képesek voltak 3 gólt szerezni ellenük.
Összegezve: legalább annyi érvet fel lehet sorakoztatni bármelyik csapat mellett, mint ellen.

A horvátok simán kipihenik 4 nap alatt a túlóra fáradtságait. A Nigéria elleni meccsüket pedig nem is értem, hogyan hoztad elő?! Nem mellesleg ebben a párharcban náluk az előny a gólszerzők számát tekintve (9:5). Mandzukic köszöni, jól van, amit a dánok elleni góljával és a Kramaricnak kiosztott gólpasszával jelzett. Jó csapat az angol, szó se róla, viszont a horvátoknál a Subasic- Rakitic-Modric- Mandzukic tengely olyan rutinnal rendelkezik, amit a másik oldal nem tud felmutatni. Tehát az az ajtó közel sincs nyitva szerintem.

Proxyi
2018.07.10, 21:41
Ez komoly? Esküszöm, hogy nem tudom eldönteni. Van egy olyan érzésem a bejegyzéseidet olvasva, hogy ránézel egy meccsre és a neked szimpatikusabb csapat erényeit kiemelve tippelsz. Ember legyen a talpán, aki ezekre az elődöntőkre megmondja a tutikat. Én mindegyik meccsen a 0:0-tól a 3:3-ig bármit el tudok képzelni. Néhány tény, ami kimaradt. A franciáktól eddig 4, míg a belgáknál 9 játékos talált be ezen a tornán. Ugyan Curtoisnak is voltak idegtépő megmozdulásai, de még messze jobb kapus, mint Muslera (és DeGea). Azt a veretlenségi sorozatot sem a szél fújta össze... A másik oldalról pedig hamar feledésbe merült, hogy ez a gall védelem sem a stabilitásáról válik híressé (Uram bocsá', hírhedtté!), az általad leszólt argentinok is képesek voltak 3 gólt szerezni ellenük.
Összegezve: legalább annyi érvet fel lehet sorakoztatni bármelyik csapat mellett, mint ellen.

A horvátok simán kipihenik 4 nap alatt a túlóra fáradtságait. A Nigéria elleni meccsüket pedig nem is értem, hogyan hoztad elő?! Nem mellesleg ebben a párharcban náluk az előny a gólszerzők számát tekintve (9:5). Mandzukic köszöni, jól van, amit a dánok elleni góljával és a Kramaricnak kiosztott gólpasszával jelzett. Jó csapat az angol, szó se róla, viszont a horvátoknál a Subasic- Rakitic-Modric- Mandzukic tengely olyan rutinnal rendelkezik, amit a másik oldal nem tud felmutatni. Tehát az az ajtó közel sincs nyitva szerintem.

A horvátok 6 nap alatt alig pihentek ki egy 120 percet, most már kettő van a lábukban, és mindössze négy nap, sokkalta jobb ellenfél ellen, mint az elmúlt kettő. Pihenten sem ők lennének az esélyesek, így viszont még az sincs nekik.

Zozinho19
2018.07.10, 22:01
A horvátok 6 nap alatt alig pihentek ki egy 120 percet, most már kettő van a lábukban, és mindössze négy nap, sokkalta jobb ellenfél ellen, mint az elmúlt kettő. Pihenten sem ők lennének az esélyesek, így viszont még az sincs nekik.

Szerintem nem ördögtől való gondolat, hogy elővegyék az argentinok elleni játékukat és energiatakarékos játékkal készüljenek az angolok ellen. Bár még mindig nem értem, hogy az angolok mitől lennének esélyesebbek, hisz egy J.R. nélkül felálló Kolumbia ellen nekik is a végsőkig el kellett menni. A "se íze, se bűze" svédeket pedig illő volt legyőzni.

Proxyi
2018.07.10, 22:23
Szerintem nem ördögtől való gondolat, hogy elővegyék az argentinok elleni játékukat és energiatakarékos játékkal készüljenek az angolok ellen. Bár még mindig nem értem, hogy az angolok mitől lennének esélyesebbek, hisz egy J.R. nélkül felálló Kolumbia ellen nekik is a végsőkig el kellett menni. A "se íze, se bűze" svédeket pedig illő volt legyőzni.

Ez így van, rühellem is az angolokat, de valahogy ilyen "Portugália EB-t nyer" módot tolnak, teszik a dolgukat, hozzák, amit kell, egyséegesek nagyon, nem mondom, hogy bajnokok lesznek, de sztem tutira bejutank a döntőbe.
Tényleg megint csak a fáradtságot tudom felhozni, Rio Ferdinand említette, hogy mennyire eszméletlen sokat számít ez, ahogyan haladunk előre a sztoriban. Illetve a horvátok tényleg nincsenek rendben, nemcsak a csapat körüli hercehurcák, de valószínűleg ez is benne van, viszont egyszerűen nem klappolnak, minden meccsük döcög.

Negan
2018.07.11, 01:41
Ez komoly? Esküszöm, hogy nem tudom eldönteni. Van egy olyan érzésem a bejegyzéseidet olvasva, hogy ránézel egy meccsre és a neked szimpatikusabb csapat erényeit kiemelve tippelsz.

Nagyon könnyű dolgom van, mert soha az életben nem tudott egyik válogatott sem a szívemhez nőni, így egyformán kedvelem mindet. :D
Többnyire a látottak alapján elemzek - mit is elemeznék azon, amit nem is látok? - előfordul, hogy kifelejtek bizonyos szempontokat, olyan is volt már, hogy fontosakat. Pl. az is ma tűnt fel, hogy a francia 9-es se csinált eddig semmit ezen a VB-n. Nem sokat foglalkozok a védekezéssel, ebben igazad is van, mindenképp fontos szempont a kapus és a védők teljesítménye is. A fejemben volt pl. Meunier eltiltása, valamiért mégsem került a szövegbe.
Nigériát azért hoztam fel, mert fizikailag a horvátok fölé nőttek azon a meccsen, konkrétan szétfutották őket, így kapcsolódik a fáradtság témához is. Ahogy mondod erős a horvát keret, de fizikailag erősebbek az angolok és ki fogják brusztolni azt a győzelmet.
edit: Basszus most jutott eszembe, hogy a tippeket nem írtam be a tippjátékba. -_-

badarbence96
2018.07.11, 14:23
Mai meccsre ezeket gondoltam: Legmagasabb gólszámú félidő: Második félidő (2.10) Kapura tartó lövések: Ivan Perisic 0,5+ (2.10) Luka Modric 0,5+ (2.00) Anglia gólt szerez az első félidőben - NEM (1.57)

Negan
2018.07.12, 01:08
Esetleg ha nem a jobbhátvéd Trippier lőné a szabadokat a tizenhatos vonaláról, az még javítana.

Rögtön eszembe jutott ez a mondat az 5. percben. :D
Hiába mondta az ír szakértő is, hogy rúgniuk kellene még egyet és eldönteni a meccset, nem tették, rá is fáztak. De a 90 perc letelte után dobtam egy 20-ast arra, hogy a horvátok győznek hosszabbításban. :D

Negan
2018.07.14, 15:53
Belgium - Anglia

Pár héten belül másodszor játszanak egymással egy olyan meccset, ami kb. senkit sem érdekel. Az angolok mindössze 2 gólt szereztek ezen a VB-n akcióból, "Herikén"-nek be sem kell találnia a gólkirályi címhez (nem is fog), minden adott egy újabb parázs, 1-2 gólos meccshez. Az impotens angol támadókat a belga védők le fogják tudni szedni a pályáról, míg elöl kedvére rohamozhat majd a "Döbröjne", Lukaku, Hazard trió, mert Trippier rendszeresen ottfelejti magát elöl. De legalább nem fáradt senki. :D
Tippek: H, 2.5 gól fölött, noBTS, esetleg pontos eredmény: 2-0, 3-0

Franciaország - Horvátország

A franciák hatékonyn jutotak a döntőig, példát vettek a 2 évvel ezelőtti portugálokról, nekik azonban becsúszott egy-két győzelem is, az argentínok skalpjának biztos örülnek, de az igazi mérvadó a belgák lenullázása lehet. Kétlem, hogy a horvátok fogást tudnának találni rajtuk, esetleg egy kis szerencse, piros lap, tizenegyes, de ezekre sosem lehet előre készülni.
Szabadkoznak a horvátok, hogy nem fáradtak - egy VB döntőre még vállficammal vagy agyrázkódással is játszanak bármelyik játékos. Látszott viszont már az elődöntőben is, hogy igyekeznek minél többet pihenni a pályán lévő játékosok; a hosszabbítás első félidejét lehet, hogy át is szunyálták. Szimpatikus kiscsapat voltak végig (a keretet nézve egyáltalán nem is kiscsapat), de az ezüst is nagyon szépen fog csillogni a nyakukban.
Tippek: H, 2.5 gól alatt, esetleg pontos eredmény: 1-0, 2-0

edit: Hát, olyan volt ez a VB amilyen. Játszani mindenképp élmény volt, remélem 4 év múlva már nyerek is valamit rajta. :D

Roleey
2018.07.16, 12:38
Anno, az oldalon volt egy olyan tipp (de lehet logibeten volt, nem emlékszem pontosan), hogy a vbn az aranycipő nyertese nem jut be a döntőbe, 3.5-ös szorzó (unibet). Dörzsöltem is a markom rendesen, aztán tegnap nézem, hogy vesztesként könyvelték el, amit a mai napra javítottak pushra. Ma megkerestem az ügyfélszolgálatot, ahol az ügyintéző fordítási hibára hivatkozott és hogy nem tehet semmit és sajnálna… wtf?? Aztán addig b*sztattam, míg jelezte ezt a feljebbvalóinak és keressem meg őket majd délután. Túl nagy reményeim azért nincsenek, de ez a mai világban már tényleg hihetetlen, nem tudom melyik idióta volt, aki ezt a fogadási opciót rosszul fordította le (max arra tudok gondolni, hogy az aranylabdásra gondoltak). De szerintem ez mindegynek kéne lenni, angolul nem volt leírva, meg miért is kéne tudjak én angolul ehhez… Ha jól tudom, akkor nem ez az első ilyen eset náluk, volt egy olyan is amikor a leggyorsabb kiállítás a vbken rekordra lehetett fogadni 25-30as szorzón és visszaírták a tétet, mert ők 50 valahány percet írtak ki, de 50 valahány másodpercre gondoltak…

varin
2018.07.16, 13:12
Anno, az oldalon volt egy olyan tipp (de lehet logibeten volt, nem emlékszem pontosan), hogy a vbn az aranycipő nyertese nem jut be a döntőbe, 3.5-ös szorzó (unibet). Dörzsöltem is a markom rendesen, aztán tegnap nézem, hogy vesztesként könyvelték el, amit a mai napra javítottak pushra. Ma megkerestem az ügyfélszolgálatot, ahol az ügyintéző fordítási hibára hivatkozott és hogy nem tehet semmit és sajnálna… wtf?? Aztán addig b*sztattam, míg jelezte ezt a feljebbvalóinak és keressem meg őket majd délután. Túl nagy reményeim azért nincsenek, de ez a mai világban már tényleg hihetetlen, nem tudom melyik idióta volt, aki ezt a fogadási opciót rosszul fordította le (max arra tudok gondolni, hogy az aranylabdásra gondoltak). De szerintem ez mindegynek kéne lenni, angolul nem volt leírva, meg miért is kéne tudjak én angolul ehhez… Ha jól tudom, akkor nem ez az első ilyen eset náluk, volt egy olyan is amikor a leggyorsabb kiállítás a vbken rekordra lehetett fogadni 25-30as szorzón és visszaírták a tétet, mert ők 50 valahány percet írtak ki, de 50 valahány másodpercre gondoltak…

Szerintem nyugodtan reménykedj benne, mert elképzelhetetlen, hogy ezt vesztesen vagy pushon hagyják. Ilyen hiba nincs, amely szerint ez nem nyertes fogadás.

huck
2018.07.16, 14:23
Szerintem nyugodtan reménykedj benne, mert elképzelhetetlen, hogy ezt vesztesen vagy pushon hagyják. Ilyen hiba nincs, amely szerint ez nem nyertes fogadás.

Nálam is ugyanez van. A saját szabályzatuk szerint fordítási hiba esetén érvénytelenítenek. Csak hát az a baj, hogy utólag bármire rá lehet mondani, hogy fordítási hiba volt. Persze ez esetben tényleg az volt, de egy normális cég viseli ennek a következményeit. Nem hiszem, hogy az ilyenektől mennének csődbe.
Én is pusholtam egy kicsit a témát, és azt ígérték, hogy írnak mailt, de elnézve az Unibet community fórumát (https://www.unibetcommunity.com/t5/Betting-and-Sports/why-this-bet-is-lost/m-p/165283), más esetben is szőröznek, és úgy alakítják, hogy nekik legyen jó. Én ezek után senkinek sem ajánlom ezt az oldalt.

varin
2018.07.16, 14:26
Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy megnéztem-e angolul a fogadást és hogy az angol oldalon mit írtak erre.. Ha ugyanezt írták volna, érdemes lett volna print screenelni, hogy fordítási hibára ne foghassák.

Reméljük, megoldódik azért, mert szerintem az odds nem volt hibás.

Roleey
2018.07.16, 14:35
Az a bajom veluk, hogy mar reg ott hagytam volna ezt az oldalt, mert nem ez az elso konfiktusom veluk... csak van nehany fogadasi lehetoseguk amik mashol nem szoktak lenni vagy neha veri a tobbi irodat a szorzokban.

Negan
2018.07.16, 15:45
A zöldeket nagyon ritkán veri bármelyik sportfogadó oldal, szélesebb is a kínálat és - többnyire - jobbak is az oddsok.

Roleey
2018.07.16, 22:54
1es szorzo lett a sztori vege, forditasi hibara hivatkozva... katasztrofa ennek az irodanak a hozzaallasa az ugyfelekhez, semmit nem mondanak azon kivul, hogy termeszetesen nagyon sajnaljak de nem tudnak mit tenni...

szabojozsicsuz
2018.07.17, 22:46
Tisztelt szerkesztők a tipjatekban egyhavi előfizetést nyertem ,a hatodik hellyel . De én inkább pólót szeretnék ! Meglehet oldani valahogy ? szabojozsicsuz néven játszom . Üdvözlettel , és köszönöm a választ .