Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Tájékoztató a tippligákról

 1. #1
  Administrator Admin avatara
  Csatlakozott
  2012.05.25
  Hozzászólások
  1.322

  Lightbulb Tájékoztató a tippligákról

  Nemcsak, hogy lehet, de különösen érdemes is tippelni a 63.hu oldalán, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak.

  A 63.hu oldalán megrendezésre kerülő tippligákat általában az online fogadóirodák szponzorálják. Így a legtöbb ligában való részvétel feltétele lehet a szponzor fogadóirodában nyitott számla és befizetés. A pontos részleteket illetően az egyes ligák kiírásából tájékozódhattok.

  Aktuális tippligáinkat itt találjátok

  -----------------------------------------------------------

  Természetesen bárki tippelhet és figyelemmel kísérheti statisztikáit, valamint a tippelési toplistákon elfoglalt helyét, nem kötelező részt venni a tippligákban.

  -----------------------------------------------------------

  Jó tudni!

  I. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!

  Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.

  Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

  II. Új szűrt profit számítási mód októbertől

  Október hónaptól megváltoztattuk a szűrt profit - többnyire ez alapján rangsoroljuk a játékosokat a tippligákban - számítási módját. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

 2. #2
  Senior Member vasero avatara
  Csatlakozott
  2012.06.02
  Hozzászólások
  297
  Idézet Admin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  ... mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
  Az rendben van, hogy például nem lehet több pontos végeredményt tippelni, de mondjuk hogy egy meccsre nem lehet kimenetelt és gólok számát is tippelni, vagy egyéb különböző fogadásokat, azért kár.

 3. #3
  Member Yossarian avatara
  Csatlakozott
  2012.06.02
  Hozzászólások
  78
  Idézet Admin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
  Bizonyos szempontból értem a döntést, hiszen így a "lottózók" még jobban háttérbe szorulnak, viszont az probléma, hogy egy mérkőzésen nem tippelhetek mondjuk a győztesre és egy gólszerzőre, úgy gondolom ez utóbbi bőven belefér a játék keretei közé.

  Úgy vélem jobb lenne ha mérkőzésenként és azon belül fogadási típusonként történne a korlátozás, azaz minden meccsen egy gólszerzőre, egy pontos végeredményre, egy győztesre, stb. tippelhetnénk.

 4. #4
  Member Yossarian avatara
  Csatlakozott
  2012.06.02
  Hozzászólások
  78
  Látom megelőztek Egyetértünk!

 5. #5
  Senior Member Noemail avatara
  Csatlakozott
  2012.08.27
  Hozzászólások
  1.136
  Egyetértek az új szabályok bevezetésével!

 6. #6
  Administrator Admin avatara
  Csatlakozott
  2012.05.25
  Hozzászólások
  1.322
  Tippelni akárhányat tudtok egy mérkőzésre, viszont meccsenként csak az első tippetek kerül elszámolásra a szűrt profitnál. Ez utóbbi az a mutató, amely a tippligák esetében meghatározza az eredményt.

  A többi profitmutató az összes tippeteket figyelembe veszi, illetve természetesen minden tipp rögzítésre is kerül.

 7. #7
  Junior Member
  Csatlakozott
  2012.07.28
  Hozzászólások
  25
  én tegnap több tippet is tettem egy meccsre de nem az uj szabály szerint számolták el akkor a pontokat mert a profit és a szurt profitom is egyenlő! plusz van eg meccsem még elsejéről amit nem irtak jóvá!

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •