mik_3u3sd3igfmw31hypndnjrccey8gd5j375j5jfuite7ji1s fbb4b4qoxu1ygp
Ide küldhet is bárki!
mik_3u3sd3igfmw31hypndnjrccey8gd5j375j5jfuite7ji1s fbb4b4qoxu1ygp
Ide küldhet is bárki!
Nem hülyeség ez, amit kitaláltál. Mint minden játékban, itt is valszeg a "ház" fog nyerni.
Van egy kis zugbuki feelingje a dolognak, de hát ebből tudjuk hogy itthon vagyunk. :-)
Mondjuk lehetett volna annyi eszem, hogy megnézzem mennyire biztos mikron-egyenleggel bír a játékot hirdető. A 74. helyezés és a 234 mikron nem garancia arra, hogy egy számára balszerencsés eredmény esetén mindenki ki legyen fizetve.
Egy ilyenen egyébként délután én is agyaltam.
Én azonban a 12. helyemmel és 990 mikronommal is szabnék egy olyat, hogy csak maximum 20 tippet fogadok. Így bírná az egyenlegem, ha beütne egy meccsen számomra a krach.
Teljesen betfair lenne, ha még azt is megmondaná, hogy milyen oddshatáron engedi a fogadást![]()
Még bírja szerencsére az egyenlegem, hiszen most utaltatok, de egy limitet be kell iktatnom, mert valóban nem kockáztathatom a ti kifizetéseteket. Ha minden fogadásotok nyer, akkor felezem a mikronjaimat. Így még maximum 30 mikron értékben (és max 5-ös oddson) vállalok fogadást erre a meccsre, aztán stop.
Megfontolandó akár a maximum feltehető összes mikron akár valami szorzó plafon egy meccsre.
Köszi a visszajelzéseiteket, igyekszem beépíteni ezeket.