Sziasztok!
Megkaptam az e-mailt a Tipkings Európa Ligás játékának végeredményéről és az lenne a kérdésem, hogy a Logibet előfizetéshez mindenképpen nekik kell e-mailt küldenem vagy küldhetek nektek is az info@hatharom.com címre?
Köszi a segítséget!
Nyomtatható változat
Sziasztok!
Megkaptam az e-mailt a Tipkings Európa Ligás játékának végeredményéről és az lenne a kérdésem, hogy a Logibet előfizetéshez mindenképpen nekik kell e-mailt küldenem vagy küldhetek nektek is az info@hatharom.com címre?
Köszi a segítséget!
Kedves Admin. Darts 2019 nyereményjátékba sikerült nyernem. De az emailt nem küldi el hiába írok a jatek vagy info@hatharom.com ra. Szeretnék érdeklődni hogy tudnám meg kapni a nyereményt. Előre is köszönöm a választ.
Kedves Borcsika!
Átmeneti probléma van az info@hatharom.com emailcímmel, így kérjük a türelmedet. Amint helyreáll a probléma, küldd el nekünk címedet, ahová postázhatjuk nyereményedet.
Köszönjük a türelmedet.
Sziasztok, A tegnapi Almere City - FZ OSS meccs elmaradt (40.perc után lefujták). Rosszul lett kiértékelve vesztes tippként jelenik meg holott a tét visszajár. Légyszi ellenőrizzétek Köszi
Melyik a heti dupla pontos meccs?
Ezen az oldalon nincs admin,hogy válaszoljon a memberek kérdésére???
Engem is érdekelne a válasz.
Kedves Tippkirály-játékosok,
Amikor duplázós meccs van, azt több helyen is közzétesszük, hogy véletlenül se maradjon le róla senki. A hétvégén nem volt.
További jó játékot kívánunk.
Kedves Admin, a csutortoki darts nyeremenyjatek gyoztese mikor lesz kihirdetve?