A hétvégén Melbourne-ben elkezdődik a 2018-as F1-es szezon, ennek apropóján pedig egy egész szezonra kiterjedő tippjátékra invitálunk benneteket, amely itt a fórumon zajlik majd.
Nincs más dolgotok, mint a futam előtt az első 10 helyzettet megtippelni. Ha egy pilóta helyezését telibe trafáljátok, akkor annyi pontot kaptok, ahány pontot az adott pilóta is bezsebel.
Helyezés
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Pontszám
25
18
15
12
10
8
6
4
2
1
Tippelni mindig a futam rajtjáig lehet.
Tippelni ebben a topikban hozzászólás formájában kell.
Aki utológ szerkeszti a hozzászólását, annak nulla pont jár.
A tippjátékot az a játékos nyeri, aki a szezon végén a legtöbb pontot gyűjti.
Mindig a futam hivatalos végeredményét vesszük figyelembe.
A győztes nyereménye egy 1 hónapos előfizetés a LOGIBETRE és egy eredeti F1-es sapka!
Csak az egész szezon nyertese kap nyereményt, futamonként nincs jutalom? Remélem jól meggondolta, hogy mibe vágta a fejszéjét az, aki a pontokat fogja számolgatni, lesz vele munka
Csak az egész szezon nyertese kap nyereményt, futamonként nincs jutalom? Remélem jól meggondolta, hogy mibe vágta a fejszéjét az, aki a pontokat fogja számolgatni, lesz vele munka
Futamonként nem lesz nyeremény, legalábbis az elején biztos nem, de hosszú a szezon, meglátjuk mit hoz
Lesz vele munka, de aligha lesz rosszabb egy tenisz GS-nél, ahol napról-napra kellett frissíteni az állást Ez azért kényelmesebbnek ígérkezik