Üdvözlök Mindenkit!
Nekem csak egy olyan felvetésem, ill. kérdésem van, hogy csupán azért nem vehetek részt (pl.) a BET-AT-HOME tippligás játékában, mert kb. 3 évvel előbb regisztráltam oda mint ide...?
Üdvözlök Mindenkit!
Nekem csak egy olyan felvetésem, ill. kérdésem van, hogy csupán azért nem vehetek részt (pl.) a BET-AT-HOME tippligás játékában, mert kb. 3 évvel előbb regisztráltam oda mint ide...?
Ahoz, hogy reszt vegyel a bet-at-home tippligaba a hatharom oldalrol kellene regisztralj es befizess.
Ezt értem, csak nem találom igazságosnak, mivel nagyjából már 3 éve regeltem oda és fizettem is be...
Sziasztok!
Hol tudom megnézem az eddigi tippjeimet?
Kedves fcmili!
fcmili ezen a linken találod az eddigi eredményeidet statisztikákkal együtt. Az oldal jobb felső sarkában található felhasználónevedre kattintva szintén elérheted a Tippliga profilodat az adott menüpontra kattintva.
Üdv
A tegnapi 2014.02.15. sunderland-southampton meccset kétszer raktam meg és mind a kettőt levonta, valahol olvastam hogy csak az első tipp számít. Utánanéznétek. TY
Ok ty
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy véletlenül rossz azonosítót adtam meg az egyik fogadóirodához(bet365) a profilomban, ezt hogyan tudom módosítani? Csak elküld gomb van, de nem tudom módosítani az elküldött értéket.
Sziasztok!
Jogosult vagyok-e 41 tipp után a kvalifikációra bet365 ligában úgy, hogy tavaly regisztráltam az irodához, de nem a 63-on keresztül?!