Bassza meg, most nézem, hogy a pontos végeredmény tipp nem számít bele a versenybe... Ez amúgy miért van? Most top 5-ben lennék ha a tegnap esti számítana...![]()
Bassza meg, most nézem, hogy a pontos végeredmény tipp nem számít bele a versenybe... Ez amúgy miért van? Most top 5-ben lennék ha a tegnap esti számítana...![]()
Ha jól látom ezt a VB tippjátékot 6 tippel röhögve meg lehet nyerni. Tippelgessen a sok gyökér amennyit csak akar.
Ma mindhárom tippem be is jött és még kevesebb pontom is van. LoL.
Ja és abból a 6 tippjéből is 2 bukó volt.
Utoljára módosítva: Negan által: 2018.06.20 23:38
Akkor lehet, hogy még az orosz meccs nem lett jóváírva amikor az akkori napot utoljára néztem. És igen, valóban jogos lenne, ha az 5 feletti oddsok nem játszanának. Még egy döntetlenre sincs 5-ös odds, tehát az elsőhöz viszonyítva - akinek bejött egy 9.5-es odds - még azzal se érek sokat, ha bejönnek a döntetlenek.
Csalóka lehet, hogy így panaszkodok, pedig már a játék kezdetén eldöntöttem, hogy csak a végeredményekre fogok játszani, de minden meccsre, függetlenül attól, nyerek-e vagy sem.
Edit: A profit helyett a találati százalék kellett volna legyen az, ami alapján a sorrendet felállítjátok. Sokkal reálisabb. A listavezető ma is csak bukott, de megközelíteni sem lehet.
Utoljára módosítva: Negan által: 2018.06.21 22:23
Még annak is több értelme lenne, mint 10-szeres oddsokkal nyerni.
Olyan kérdésem lenne , hogy nem terveztek-e pénznyereményes tippjátékot? pl Skrillt vagy Netellert használva?
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Nem tudok tippelni a VB-re a versenyre mert nem ad a rendszer tippelendő meccseket. Eddig a csoport körökre tudtam tippelni.
Köszönöm a válaszukat. 2hfsg3
Sajnos van egy kis hibánk, amely várhatóan még 1-2 óra, mire elhárul. A programozóink szerint 2 körültől már jó kell legyen a rendszerünk, így még az első nyolcaddöntő előtt biztosan lehet majd tippelni!