Tippligák - 2013. december
December is különösen érdemes tippelni a hatharom.com oldalán, ugyanis a legjobban tippelők összesen tíz különböző tippligában rekord összegű pénznyereményekkel gazdagodnak.
2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Az adott limit a tipp leadásának időpontja alapján értendő, azt nem a mérkőzés időpontja határozza meg. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.
II. Célunk a tényleg aktív és hasznos tagokat jutalmazni!
Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt hozzászólások és tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai, hozzászólásai nagyon spam jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet vele, hogy néhány a kritériumoknak, és kiírásnak nem megfelelő hozzászólását, indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az adott illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében.
Tehát érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani. Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.
III. Szűrt profit számítási mód
A játékosokat a szűrt profitjuk alapján rangsoroljuk a tippligákban. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tétek eredményét számoljuk el, valamint mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.
Jó napot! Igazából csak egy kérdésem van! Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mikor kapom meg a nyereményem ha a novemberi tippligán helyezett vagyok (bet365)?
Jó napot! Igazából csak egy kérdésem van! Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mikor kapom meg a nyereményem ha a novemberi tippligán helyezett vagyok (bet365)?
A választ előre is köszönöm!
Kedves reilly1899!
A tippligákat lezártuk, a jóváírásokra a fogadóirodák visszaigazolása után kerül sor, ez eltarthat néhány napig.
Az lenne a kérdésem, hogy a Fortunawin tippligában megvan most határozva, hogy milyen náció meccseire lehet csak tenni? Annó ha jól emlékszem magyar meccsekre lehetett tippleni, változott-e ez, mehetnek-e bele a nagy országok bajnokságai?
Az lenne a kérdésem, hogy a Fortunawin tippligában megvan most határozva, hogy milyen náció meccseire lehet csak tenni? Annó ha jól emlékszem magyar meccsekre lehetett tippleni, változott-e ez, mehetnek-e bele a nagy országok bajnokságai?
Köszi a választ.
Igen, az össszes bajnokságra leadott tippek beleszámítanak a végeredménybe.
Új tippliga a hatharom.com kínálatában! Legújabb partnerünk, a nagy hagyományokkal rendelkező BetVictor fogadóiroda szponzorásásával 300 USD összdíjazású tippliga indul decemberben. Részletekért kattints ide!
Sziasztok. Megraktam a Mezőkövesd- Debrecen meccset. Debrecen győzelemre 10 egységgel. Még vége sincs a meccsenek már elvette a 10 pontomat. Ráadásul nyerésre áll a Debrecen.
Az indoklásban kitértem arra,hogy döntetlen is lehet ez a mérkőzés.Mármint a Mezőkövesd-Debrecen.Én erre tippeltem és be is jött.A végeredmény 2-2.További jó tippelést kívánok mindenkinek!Sziasztok!