Kedves Admin!
Én még a mai napig nem kaptam meg a bet365 re a nyereményemet.Kérlek néz már utána. Köszönöm! Üdv: Jani
Kedves Admin!
Én még a mai napig nem kaptam meg a bet365 re a nyereményemet.Kérlek néz már utána. Köszönöm! Üdv: Jani
Kedves Admin!
Most már felhasználtam a bónuszomat és még sem érkezett meg a nyereményem.Vagy hogyan tudom aktiválni a decemberi bónuszomat.?Kérlek néz már utána. Köszönöm szépen!Sziasztok
A Bet365-től azt a választ kaptuk, hogy sajnos úgy néz ki, hogy technikai okok miatt nem fog automatikusan megjelenni a bónusz, ezért neked kell a Bet365 ügyfélszolgálatával felvenni a kapcsolatot, és kérni őket, hogy aktiválják neked a bónuszt. A Bet365 nevében is elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Hello Admin!
Lenne egy problémám. A bet365 tippligában 2013. decemberben nyert 5 dolláromat még nem írta jóvá a bet365 fogadóiroda.
Esetleg tudtok ebben segíteni valamit?
Előre is köszi!
Fatboy Slim.
Kedves Admin!
Írtam a bet365 fogadóirodának.Kértem,hogy aktiválják a bónuszomat amit decemberi tippligában nyertem.Azt a választ kaptam,hogy adjam meg a bónuszkódot.Nem tudom hol találom a bónuszkódot.Kérlek szépen járjál már közben ebben az ügyben.Mert úgy látom nem csak nekem van problémám ezzel kapcsolatban.Köszönöm szépen!Sziasztok Jani!
Kedves Admin!
Rendeződött a dolog.Megkaptam a bónuszomat. Szép napot kívánok! Üdv:Jani!