Üdv!
A BetRedKings tippligához lenne egy kérdésem. A feltételek között ott van, hogy kell egy €15 értékű fogadás, és ha nyertes akkor még egy. Az lenne a kérdés, hogy ez USD-ban is 15, vagy akkor több kell?
Előre köszi a választ!
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +40pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222
Noemail:
Ennél értelmesebb választ szeretnék. Azért jutott eszembe ez a kérdés, mert a napokban kaptam egy promóciós e-mailt a Betfair-től, miszerint x naptól y napig visszatérítenek egy €25 értékű fogadást, amennyiben az vesztes. Épp ezért chat-eltem a support-tal, hogy akkor hogy is működik ez, mivel egy USD alapú account-ra ajánlották ezt a €25-t. Ott pedig a szimpatikus hölgy azt válaszolta, hogy teljesen mindegy milyen pénznemben van a számla (GBP, EUR, USD, stb.) 25 az érték.
Mostmár lehet mosolyogni, ha még mindig viccesnek tartod a dolgot.
Helló szeretnék érdeklődni h mikor leszek kvalifikálva mert már elküldtem a bet365-ös azonosítómat is és +85pontom van de még nem vagyok a zöldek közt?Válaszod előre is köszönöm további szép napot Üdv Bandita222