Hétvégén elrajtol a szezon második Grand Slam-viadala, a Roland Garros. A selejtezős küzdelmek viszont már a mai napon megkezdődnek.
Ide jöhet minden, ami az RG-vel kapcsolatos.
Hétvégén elrajtol a szezon második Grand Slam-viadala, a Roland Garros. A selejtezős küzdelmek viszont már a mai napon megkezdődnek.
Ide jöhet minden, ami az RG-vel kapcsolatos.
Nekem mumusom a GS-selejtezős meccsek, de soha nem bírom ki, hogy 1-1 kombit ne dobjak össze.
Travaglia + Otte + Domingues + Davidovich + E. Ymer + Darcis + Laaksonen @ 3.30 bet365 + 25% BÓNUSZ
GL.
Clarke - Davidovich 3. szett 1-2-nél u7.5 @ 8.00
Clarke-ot épp ápolták, hátha átgázol rajta Davidovich.
Kamatostul visszahozta, amit majom Ymer elvitt...
Bagnis + Martin + De Greef + Martinez Portero @ 1.98 Unibet
A selejtezőben érdekelt mindhárom magyar pályára lép ma.
Balázs Atti szerintem megoldja Kwon ellen. Ugyan nagyon tehetséges a dél-koreai srác, de az jól látszik, hogy a salakot kerüli.
Stollár Fannynak nem sok esélyt adok Bacsinszky ellen. Zsinórban 9 vereséget számlál Stollár, legutóbb sikerült egy 600-on kívüli török ellen 6-3, 6-1-re kikapnia...ez azért mindent elárul a formájáról.
Babos mélyrepülésben van és nem vennék mérget arra, hogy megoldja a Kovinic elleni akadályt. Nálam ez a full nobet kategória.
Holnapi selejtezőbol, Coopejans és Magerhez mit szóltok?
Mager számomra is vonzó, még 1,5 odds sem rossz
Holnapra, Molleker és Fokinához mit szóltok?
Hi! Molleker szerintem is nyerni fog, jó formában van csak ugye Giraldo is salakos és ezért nem biztos tipp azért.
Ami viszont nekem mára a legjobban tetszik az 1,61-ért a Hogenkamp-Hibino ellen. Szinte biztos vagyok benne mert a holland jó salakos, Hibino viszont nagyon nem!