Oldal: 6 / 8 ElsőElső ... 45678 UtolsóUtolsó
Eredmény: 51 - 60 (73) összesen
Like Tree19Likes

Téma: Nitto ATP Finálé 2017

 1. #51
  Senior Member Bitmap avatara
  Csatlakozott
  2017.01.15
  Hozzászólások
  739
  Goffin 2-0 tényleg ajándék lesz Fednek...

 2. #52
  Junior Member
  Csatlakozott
  2014.11.16
  Hely
  Heves
  Hozzászólások
  16
  -3,5 már nem jön be, Nadal valahogy kiszenvedi ahogy szokta

 3. #53
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  304
  a -3.5 fun bet volt, a Nadal nyert pakoltam, mert Goffin piros betűs choker. De klasszisokkal jobban tolja, ma mint Nadal, persze akkor ha relative nincs tétje a pontnak. Úgyhogy akár húzhatja is a meccset vak tyúk is talál szeget alapon. De az ilyenek általában még akkor se nyernek egy Nadal ellen, ha jobban játszanak.

 4. #54
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  A Nadal 2-0-ban igazából akkor volt érték élőben, mikor brékhátrányban volt az első szettben. Ekkor 3-4 szeres odds már biztos volt ha nem több. Ekkor már édemes rápróbálni pár ezerrel aztán had szóljon.

 5. #55
  Junior Member
  Csatlakozott
  2014.11.16
  Hely
  Heves
  Hozzászólások
  16
  Goffin meccslabdájánál 10 odds-on volt Nadal a 2 szett végén

 6. #56
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  304
  Hát sajnos Goffin valahogy megcsinálta...


 7. #57
  Senior Member Cesc18 avatara
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  2.543
  Ki is szállt Nadal Amúgy imádom, hogy torna előtt ment a kamu, hogy minden ok a térdével, most meg ilyen nyilatkozat születik:

  "Talán én vagyok a top játékosok közül az, aki a legtöbbet bajlódott sérülésekkel, amik több problémát okoztak, mint bárki másnak. Mindig ugyan az a kihívás, de már hozzászoktam ehhez, tudom, mit kell tennem és készen állok rá. Az a jó, hogy nincs semmi új ebben. Pontosan tudom, és a csapatom minden tagja is tisztában van ezzel, hogy mi vár rám, milyen kezelés segített a múltban, mennyi ideig tart. Megfelelő pihenés, megfelelő munka kell, amit már többször végig csináltunk. Reméljük, hogy a kezelés most is eredményes lesz és sikerül a következő szezon elejére felkészülni, rendbe jönni”

  Gyanítom, ha ott lett volna Djoko és Murray a mezőnyben el sem indul, így viszont kötelességének érezte legalább egy meccset játszani.

  Csak DP-t sajnálom...

 8. #58
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  Marian Cilic - Jack Sock

  Én nem hinném, hogy itt Jack Sock győz, de lehet hogy itt a 2. váratlan vereség? Ki tudja.
  Cilic 2016-ban és 2014-ben sem tudott továbbjutni.
  Jack Sock sok kettős hibát üt, Federer ellen is volt vagy 7-8, ami ezen a szinten nagyon sok, Fednek talán 1 volt vagy 1 sem. Viszont egyre jobban játszik Jack és egyre gyengébben Cilic. Jack nyereget mostanában, Cilic viszont veszteget.
  Ez lenne a csoport meglepetés eredménye, hogy Cilic nem megy tovább? Nadal sincsen már, az a csoport is borult. Lehet hogy Jack az elődötőig menetel? Ezt még korai volna kijeleteni, ha megveri Cilicet akkor tovább is juthat. De ennyire azért nem gondolnám jónak a játékát.
  Ha itt Cilic nem győz akkor már biztosan kiesik, tehát ez egy kötelező győzelem lenne számára, bár lehet hogy ismét meginog és hibázik. Ez a talaj mindkettőjüknek fekszik, a gyors pálya.
  Ezért izgalmas ez a torna, mert ebben a csoportban még bármi lehet Federer után természetesen a második helyen. Nagyon jó mérkőzések vannak, a női világbajnokság kezdete nagyon gyenge volt ehhez képest. Ott underekkel kezdődtek a mérkőzések itt meg overekkel.

 9. #59
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.08.28
  Hozzászólások
  229
  Marian Cilic - Jack Sock

  Sock 2-0-ra nyer az nem valószínű, a Cilic 2-0-ra már több esély van. De mivel mindkét játékos itt győzni akar elvileg (de lehet hogy ebből semmit nem látunk), ezért ez is egy overes, 3 szettes találkozónak ígérkezik. Ezért szett over 2,5 az is jó tipp vagy az over 22,5.
  De ittmár van egy olyan faktor, hogy eddig az összes mérkőzés 22,5 felett volt ezidáig és ezért folyamatosan csökken annak az esélye, hogy a következő, mármint ez a mérkőzés is over legyen. 5 over egymás utánra 10%-nál kevesebb az esély, tehát ilyen 10 év alatt csak 1-szer fordulhat elő, ami lehet hogy most lesz. Visszamenőleg meg kellene nézni az elmúlt 10 évet, hogy volt-e ilyen. Lehet 10 over is egymás után ettől függetlenül.

  Valahogyan ezt a statisztikát így kell értelmezni erre jöttem rá. Annak az esélye, hogy ez a mérkőzés over legyen majdnem 50%, ha önmagában nézem. De ha egy sor részeként veszem akkor már 10% körül. Tehát ha ezt nézem, akkor nem valószínű az over.

  Akkor most hogy van ez? Lehet ne e erre egy matematikai összefüggést írni? Valószínűségi számítást lehetne e végezni? És itt jönnének a nagy közgazdász-matematikus-statisztikusok. Mit mondanak erre, semmit? Itt sincsennek ez oldalon? Külön kérvényt kellene ezeknek benyújtani?

  Most kellene ezt kiszámloni, most volnék erre kíváncsi, nem az iskolába ilyen hüjeségeket számolgatni.

 10. #60
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.06.11
  Hozzászólások
  289
  Most nem azért, de miért is kell sajnálni DP-t? Nyújtson olyan teljesítményt, hogy ne ilyen Sock-ok legyenek itt.

  Nadal fan vagyok, de nem tetszik amikor ennyire a sérülések mögé bújik. Tény, és igaza van, hogy neki volta elgtöbb sérülése, de ez a stílusából fakad, tudhatta jól, szal arcot súlyba és ennyi.

Oldal: 6 / 8 ElsőElső ... 45678 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •