Oldal: 77 / 224 ElsőElső ... 2767757677787987127177 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 761 - 770 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

 1. #761
  Senior Member Bitmap avatara
  Csatlakozott
  2017.01.15
  Hozzászólások
  741
  WTA FINÁLÉ 2.NAP


  Az első két napon nyert a két favorit játékos, Muguruza és Pliskova is tegnap előzetesen egyébként az ő győzelmüket vártam én is a spanyolt játszottam én is sajnos Pliskovát már nem mertem bár az irásomban szépen levezettem, hogy meccshiányban van V.Williams és valószinüleg a korára való tekintettel nem lesz rögtön az első meccsén top formában.
  A második napon pályára lép a román Halep a francia Garcia ellen, Halep egyébként sérüléssel kezdte az évet és volt is pár meglepő veresége illetve az első négy tornán ahol indult ki is esett az első vagy pedig a második körben aztán jött Miami ahol magára talált onnantól kezdve egy nagyon szép salakos szezont tudott produkálni egyébként a lasabb pálya számára is kedvező, egyébként jelenleg ő a világelső.

  Garciától egyébként nem tudom, hogy mit várjak nyujtott egy eléggé stabil teljesitményt viszont azt az egész szezonjában tudta nyújtani, voltak győzelmei underdogként is viszont amikor "erősebb" játékossal találkozott azért akkor kikapott vagy pedig nagy nehezen nyert.

  Egyébként Halep az aki biztosan ismeri már a Szignapúri környezetet hisz ő az aki mind a négy alkalommal részt tudott venni egyébként 2014-ben tudott itt döntőt játszani S.Williams ellen amit egyébként könnyedén elbukott rá azért inkább igaz az, hogy fontosabb "tornákon-meccseken" képes gyengébb teljesitményt nyújtani mint amit ő tud valójában, ez valószinüleg nem most lesz az első körös meccsén hisz ahogy irtam párszor már ezt átélte esetleg ha továbbjutna akkor már nem biztos,hogy mernék rá fogadni " fontosabb " részén a tornának, majd meglátjuk még ezt, hogy fog kialakulni hogyan fog rá hatni, hogy ő a világelső.

  Garcia amúgy szintén formában érkezett Szignapúrba és biztosan páran meglepődtek azon is, hogy egymás után Wuhanban és Bejingben is tornát tudott nyerni ami fontos , hogy 11 egymás követő mérkőzést nyert és összeségében 13/1-es győzelmi rekordot ért el a Szignapúrt megelőző Ázsiai szezonban ami kérdés az az, hogy át tudja-e hozni ezt a formát ide Szignapúrban vagy sem ?! Egyébként mióta nézem a női teniszt a tapasztalat leginkább azt mutatja, hogy nem szokták tudni azt a jó formát nyújtani egymás után ennyi tornán, most neki pont volt két tökéletes tornája attól félek, hogy most pont nem lesz az, ha még is akkor biztosan számolni kell vele ez csak tapasztalatból mondom, hogy azért nem szokott az lenni főleg női mezőnyben hogy x tornán keresztül ne legyen semmi hullámvölgy csak jöjjenek azok a győzelmek.

  Az egymás elleni mérlegüket Halep vezet, kétszet nyert ő és egyszer Garcia legutobb Garcia nyert két szoros szettben néhány héttel ezelőtt Bejingben. Ezt megelőzően egyébként Halep nagyon simán verte őt Torontoban 6 játékot engedve neki, egyébként ezen a két mérkőzésen is pont az lehetett, legutóbb azért tudott Garcia nyerni mert tényleg vitte őt a formája az előtt nem is tudom talán 12 mérkőzést tudott nyerni zsinorban, Torontoban amikor Halep simán nyert akkor nem volt ennyire formában ezért is azt mondanám elsősorban, hogy Halep fog nyerni egyébként a Szignapúri körülmények kettejük között inkább neki is kedveznek egyébként szokták őt itt szeretni és ő is szeret itt játszani ahogy olvastam a nyilatkozatait Garcia pedig egyéniben először jár itt igaz volt már Mladenoviccal párosban de az még is más azért a páros mindig hátrébb lesz mint az egyéni. Egyébként azt is gondolom, hogy Halep a jobb játékos persze meg van az ereje Garciának ahhoz hogy nyerjen viszont ezen a lassabb felületen szerintem Halep mozgása jobban fog érvényesülni és úgy tudom, hogy ez lehet az első győzelme világelsőként....szóval motiváció, felület, formavisszaesés?! minden mellete szól, hogy ő nyerjen itt.

  Tippem.: Halep - Garcia Halep @ 1.60

  Wozniacki - Svitolina


  Az egyszer biztos, hogy látványosan kezdte el az Ázsiai szezon részét Wozniacki a Tokyoi tornájával hisz nagyon jó tenisszel tudta megnyerni ahol egyébként Muguruza kettő játékot tudott ellene nyerni. Sajnos az utána követő tornát nem kezdte jól hisz favoritként kapott ki Sakkari ellen Wuhanban egyébként az ezt kővető tornákon is eléggé hamar esett ki. Ő is játszott már egyébként párszor itt a legemlékezetesebb lehet, hogy a 2014-es lehet ahol Williams tudta csak megverni viszont ő is csak három szettben és annak is a TB-jében ami az is nagyon szoros lett hisz 7-66 lett az eredmény. Én azt gondolom, hogy ezek a Szignapúri körülmények neki is kedvezhetnek akármikor amikor ő itt volt akkor jól játszott.

  Svitolina Ázsiai szezonja nem volt olyan magas szinvonalú egyébként mint ami elvárható lett volna a 2017-es év teljesitménye alapján, egyébként ő neki pihenésre is volt szükséges saját maga állitása szerint ki is hagyta Wuhant és csak pár héttel később kezdte el a szezonnak ezen részét Bejingben ahol egyébként Garcia ellen kapott ki a negyeddöntőben ahol kétszer is szervált a mérkőzésért és még is sikerült kikapnia egyébként ezután Hong Kong-ban játszott ahol a második körben Gibbs ellen fel kellet adnia a mérkőzést sérülés miatt ( jobb lába ) egyébként ez volt az ő utolsó tornája is mostanáig.

  Ami miatt még is inkább azt gondolom, hogy szoros mérkőzés lehet amire akár jó lehet a három szett ( reméljük nem úgy mint a Pliskova-V.Williamsen ) az az, hogy 3 - 0 ra vezeti Wozniacki ellen az egymás elleni mérleget egyébként a legutóbbi két meccsükön ami mind a kettő az évben volt nagyon simán tudta nyerni Svitolina volt egy Dubaiban ahol hat játékot engedett és volt egy Torontoi ahol csak 4 játékot engedett Wozniackinak.

  Viszont szerintem ezt Wozniacki fogja megnyerni underdogként a bukmékerek által underdog egyébként hisz dupla feletti szorzót kinálnak rá amit én elfogadok és meg is fogok próbálni, nehezen hiszem azt, hogy Svitolina a legjobbját fogja nyújtani hisz azért ő is meccshiányban szenved illetve volt egy sérülése is ezzel szemben pedig Wozniacki szinte a legjobb teniszét tudta játszani pl. Tokióban is és teljesen minőségi ellenfelekkel szemben. Stilusban nagyon hasonlóak, mindketten védekező stilusu játékosok, mind a ketten jól mozognak. mind a két játékosnak jó az első szervája és úgyan úgy jó fonákkal rendelkeznek egyébként a második szervájuk mind a kettejüknek simán sebezhető kérdés az, hogy ki lesz aggreszivabb a másikkal szemben szerintem Wozniacki és ezt azért mondom mert a legutóbbi tornát amit végig játszott ( megnyert ) ott tényleg nagyon de nagyon jól játszott illetve amit már emlitettem, hogy amikor ő itt járt akkor tényleg jó volt, az over és esetleges három szett pedig abból adódóan, hogy Svitolina nagyon dominánsan vezeti az egymás ellenijüket.

  Tippem.: Svitolina - Wozniacki Wozniacki @ 2.30 /
  3 szett lesz a mérkőzésen @ 2.37 ,
  1,5 szett hendikepp Wozniacki @ 1.49
  Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.10.23 16:34
  Andersson04 likes this.

 2. #762
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  304
  Nekem első szett Garcia van 2.32
  Svitolina -2.5 game hendi 1.9
  mindkettő kis-közepes téttel

 3. #763
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.06.11
  Hozzászólások
  289
  Halep egy fejben bizonyítottan gyenge játékos, nyomás alatt megremeg, most ismét rajta lesz, nem pedig Garcián, aki jutalomjátékként foghatja fel a VB-t.

  Amúgy elképesztő vicc, hogy ő világelső lehet így.
  himynameismark and butlins like this.

 4. #764
  Senior Member Bitmap avatara
  Csatlakozott
  2017.01.15
  Hozzászólások
  741
  Idézet Proxyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Halep egy fejben bizonyítottan gyenge játékos, nyomás alatt megremeg, most ismét rajta lesz, nem pedig Garcián, aki jutalomjátékként foghatja fel a VB-t.

  Amúgy elképesztő vicc, hogy ő világelső lehet így.
  Én soha nem vezettem bele a fogadásaimba azt, hogy szeretek / szimpatizálok egy adott játékossal / csapattal, nálad némi ilyesmit érzek... egyébként nem lesz nyomás alatta miért lenne ?! 2014 óta minden évben itt van most ez a negyedik éve, hogy játszik szóval már megszokott neki ez, legalábbis az első körös meccs szóval abban biztos vagyok, hogy nyomás az nem lesz rajta még ha először játszana itt akkor azt mondanám, igy semmiféleképp nem, az előző egymás elleni meccsükön ahol Halep világelső lett bármi is legyen a meccs eredménye, igen kikapott Garcia ellen viszont ott inkább volt a fejében az, hogy világelső lehet viszont az az előtti meccs ami szintén 2017-ben volt Torontoban ott nem volt a fejében semmi ilyesmi, csak játszott mint ma fog 6-4 6-2-re verte Garciát szóval inkább az mérvadó, Garcia pedig nincs akkor klasszis,hogy 3-4 tornán kitartson a formája semmiféle hullámvölgy nélkül, nagyon meglepődnék ha ma kikapna Halep.

 5. #765
  Senior Member
  Csatlakozott
  2015.12.02
  Hozzászólások
  149
  Az hogy fejben gyenge teny!Ettol fuggetlenul jo jatekos.

 6. #766
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  304
  Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Én soha nem vezettem bele a fogadásaimba azt, hogy szeretek / szimpatizálok egy adott játékossal / csapattal, nálad némi ilyesmit érzek... egyébként nem lesz nyomás alatta miért lenne ?! 2014 óta minden évben itt van most ez a negyedik éve, hogy játszik szóval már megszokott neki ez, legalábbis az első körös meccs szóval abban biztos vagyok, hogy nyomás az nem lesz rajta még ha először játszana itt akkor azt mondanám, igy semmiféleképp nem, az előző egymás elleni meccsükön ahol Halep világelső lett bármi is legyen a meccs eredménye, igen kikapott Garcia ellen viszont ott inkább volt a fejében az, hogy világelső lehet viszont az az előtti meccs ami szintén 2017-ben volt Torontoban ott nem volt a fejében semmi ilyesmi, csak játszott mint ma fog 6-4 6-2-re verte Garciát szóval inkább az mérvadó, Garcia pedig nincs akkor klasszis,hogy 3-4 tornán kitartson a formája semmiféle hullámvölgy nélkül, nagyon meglepődnék ha ma kikapna Halep.
  Az első meccs kevesebb nyomás valamennyire igaz, viszont az, hogy világelsőként jön ide szerintem elég nagy terhet rak rá alapból, azért láthattuk Kerber és Pliskova szenvedését világelsőként, pedig erősebbek fejben, mint Halep. Garcia meg, jó eséllyel elhitte magáról, hogy bárkit megverhet egy premier mandatory meg egy premier 5 győzelem után (bár ez még azért függő, mert eddig azért ő is rogyadozott minden egyes meccsen ahol nagynak érezte a tétet). Amúgy Halep Ostapenko ellen lett világelső (első meccse világelsőként volt a Garcia elleni). Ha szoros lesz szerintem Garcia behúzza, de lehet 2 sima szett halepnek azis benne van.

 7. #767
  Senior Member
  Csatlakozott
  2014.06.11
  Hozzászólások
  289
  Hidd el, nem vezetem bele, de nem szeretem, az tény. Az érték szerintem mindenképpen Garcia oldalán van, így vagy nyertes lesz a fogadás, vagy nem, nem érdekel.

  Favoritként lép a pályára, mint olyan, mindig van egy kisebb elvárás rajtuk. Plusz világelső, illetve illene pontokat gyűjtenie, és védenie is kell.

 8. #768
  Senior Member Bitmap avatara
  Csatlakozott
  2017.01.15
  Hozzászólások
  741
  Idézet Proxyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Hidd el, nem vezetem bele, de nem szeretem, az tény. Az érték szerintem mindenképpen Garcia oldalán van, így vagy nyertes lesz a fogadás, vagy nem, nem érdekel.

  Favoritként lép a pályára, mint olyan, mindig van egy kisebb elvárás rajtuk. Plusz világelső, illetve illene pontokat gyűjtenie, és védenie is kell.
  Lehetséges, hogy igazad lesz én sajnos előzetesen semmi olyat nem találtam ami Garcia mellet szólt volna ( annál inkább minden ellene ) ...

 9. #769
  Senior Member Bitmap avatara
  Csatlakozott
  2017.01.15
  Hozzászólások
  741
  Idézet himynameismark eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Az első meccs kevesebb nyomás valamennyire igaz, viszont az, hogy világelsőként jön ide szerintem elég nagy terhet rak rá alapból, azért láthattuk Kerber és Pliskova szenvedését világelsőként, pedig erősebbek fejben, mint Halep. Garcia meg, jó eséllyel elhitte magáról, hogy bárkit megverhet egy premier mandatory meg egy premier 5 győzelem után (bár ez még azért függő, mert eddig azért ő is rogyadozott minden egyes meccsen ahol nagynak érezte a tétet). Amúgy Halep Ostapenko ellen lett világelső (első meccse világelsőként volt a Garcia elleni). Ha szoros lesz szerintem Garcia behúzza, de lehet 2 sima szett halepnek azis benne van.
  Igen Ostapenko ellen lett világelső viszont az utána következő meccs pont Garcia ellen volt ahol édes mindegy mi lesz az eredmény ( ha nyer ellene ha nem ha hajt ha nem ) Halep-nek biztos is vagyok benne, hogy ezért is lett ami lett akkor, erre próbáltam meg kijukadni, egyébként pedig a román szereti az ilyen matchupokat az egymás utánit, lásd Sharapova elleni US open vereség utáni sima kettő szettes győzelem négy játékot engedve Bejingben.

  Másrészről pedig ahogy emlitettem Halep negyedik éve résztvevő, Garcia egyéniben először...szóval a görcsösség sem pont mellette kell, hogy legyen...szóval igazából röviden felsorolva ;

  - Halep -> Motiváció ( világelsőként meglehet az első győzelem ), Tapasztalat ( Negyedik éve résztvevő ), Boritás ( Jelenleg a leglassabb ) , Formahanyatlás ( Elképzelhetetlen, hogy Garcia 3-4 tornán keresztül ne kerüljön hullámvölgyben ), Egymás elleni matchup ( Amikor igazán fontos volt a mérkőzés Halep számára akkor sima kettő szettben nyert ( Toronto )

  - Garcia -> ?? igazából semmi...
  Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.10.23 15:07
  butlins and Okoska like this.

 10. #770
  Senior Member
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  304
  Azért egy Premier 5 döntő elég fontos Ettől függetlenül grat a te érvelésed jött be. Viszont azt énis írtam, hogy benne van egy sima 2 szett Halep, és azt tartom hogy megfelelő nyomás esetén Halep csuklik mint egy kerti szék. Ma Garcia nem tette rá ezt a nyomást 2-1 nél 0-40 ről nem visazajönni és utána 3-1 nél 40-0 ről adogató gémet bukni igazi "clutch" teljesítmény volt.

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •