Oldal: 7 / 224 ElsőElső ... 567891757107 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 61 - 70 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member Cipolla avatara
    Radwanskának csak sikerült elbuknia Pironkova ellen ma úgy, hogy 6-3 3-0-ról várta a folytatást Hihetetlen leolvadások voltak, legalább Djokó már összekapta magát.

Senior Member Cesc18 avatara
    Ismét a közelben van tenisztorna a héten, pontosan Hódmezővásárhelyen egy 25 ezres női verseny. Tegnap megnéztem a magyar rangadót Bondár Anna és Jani Réka-Luca között. Elég jó kis meccset vívtak, Anna az első szettben nem igazán találta a ritmusát, de utána ahogy megjöttek a szervái, remekül játszott. Ebben a mezőnyben neki van talán a legjobb adogatása, még egy olyan jó fogadó, mint Jani Réka sem tudott vele mit kezdeni, pedig még elég nagy szél is volt. Szerintem, ha ugyanezt a teniszt hozza Anna, beveri jó százalékban az elsőket, akkor a selejtezős ukrán Sofiya Kovalets legyőzése nem fog neki gondot jelenteni. 1.40 körül adnak a magyar lányra.

A magyar lányok a legszebbek és a legidegbetegebbek, legalábbis a tenisz pályán...Hihetetlen milyen rinyálást képesek levágni, Békefit is a másik pályán hallani lehetett ahogy bazdmegel...Így nem lehet normális eredményeket elérni, ki is esett az összes magyar.

Cadantut ápolták a meccsét, kapott egy kötést a combjára, nem játszott valami jól, lehet Jani Rékával kizúgnak párosban, én tettem ellenük. Nem sokára kezdenek

Ma jönnek az elődöntők az RG-n. Djokó győzelme 10/10, Murray-Waw viszont már izgalmasabb. Nálam a skót hozza, de valamiért félek rá pénzt tenni (egyelőre). Kíváncsi leszek mennyit fog ejtegetni Murray, ha sokat akkor könnyen kizsigerelheti Wawrinkát és lehozhatja kb úgy mint Gasquet ellen.

ITF Hódmezővásárhely: Muchova-Zidansek

Láttam mindkét lány elődöntős meccsét élőben, nem meglepő, hogy ők tolják a finálét. A többiekhez képest képzettebbeknek tűntek, ész is több volt a játékukban. Muchova tenisze nekem kifejezetten bejött, jól szervált, bátran támadta a hálót ahol rendre jó megoldásai voltak, időnként még szerva-röptét is előhúzott, ami ezen a szinten elég ritka. A lábmunkája nem a legjobb, éppen ezért támad keményen. Szerintem Zidansek ellen is képes lesz hatékonyan játszani, a szlovén lány egy kicsit passzívabb. Én nem vártam oddsokban ekkora különbséget köztük, pláne azok után, hogy a győri meccsük is döntő szettes volt nemrégiben.

Muchova +4.5 game hendi @ 1.83 4/10

Élőben pedig majd lesz játék alatt/felett, 20.5 vagy 21.5-ös line esetében érdemes egy overre rápróbálni.
    Tschaba likes this.

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ITF Hódmezővásárhely: Muchova-Zidansek

Láttam mindkét lány elődöntős meccsét élőben, nem meglepő, hogy ők tolják a finálét. A többiekhez képest képzettebbeknek tűntek, ész is több volt a játékukban. Muchova tenisze nekem kifejezetten bejött, jól szervált, bátran támadta a hálót ahol rendre jó megoldásai voltak, időnként még szerva-röptét is előhúzott, ami ezen a szinten elég ritka. A lábmunkája nem a legjobb, éppen ezért támad keményen. Szerintem Zidansek ellen is képes lesz hatékonyan játszani, a szlovén lány egy kicsit passzívabb. Én nem vártam oddsokban ekkora különbséget köztük, pláne azok után, hogy a győri meccsük is döntő szettes volt nemrégiben.

Muchova +4.5 game hendi @ 1.83 4/10

Élőben pedig majd lesz játék alatt/felett, 20.5 vagy 21.5-ös line esetében érdemes egy overre rápróbálni.
    Jött a game hc és az over is, ahhoz képest, hogy 25k-s ITF, jó kis meccset vívtak. Két hét múlva Szegeden lesz 50 ezres, ha lesz időm akkor arra is kinézek.

Makarova/Vesnina-Garcia/Mladenovic

Az orosz páros kegyetlen jó formába lendült, különösen Makarovának sül a keze. Igaz, nem volt nehéz útjuk, de amit mutattak az több, mint meggyőző volt. Garciáék sokkal bizonytalanabbak, a hazai közönség nyilván sokat jelent majd nekik, de egy GS-döntőben ez már rosszul is el tud sülni. Én 50-50, 60-40-re gondoltam, amikor megláttam, hogy Makarováék a dogok, akkor nagyon meglepődtem. 2.50-ért lecsaptam rájuk, hát mostanra meg is indult lefelé az oddsuk. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy Makarováék korábbi bajnokai a tornának, és ezen kívül nyertek US Opent és döntőztek a másik két GS-en is már. A franciáknál Mladenovic ugye Babossal játszott wimbi döntőt, de Garcia full rutintalan. Az elődöntőben jól állta a sarat, de egy döntő megint más tészta, nem hiszem, hogy bármiféle megingás tőle beleférne. Én az oroszokra teszem a voksom, főleg ezen a szorzón.

Mai tuti a 3,5 szett over a Möri-Djokón. Kíváncsi leszek mennyire lesz dráma, de nagy meccsnek ígérkezik.

Idézet Cipolla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mai tuti a 3,5 szett over a Möri-Djokón. Kíváncsi leszek mennyire lesz dráma, de nagy meccsnek ígérkezik.
    Az lejött, más nem nagyon történt. Lényeg a profit

Mától indul a füves szezon. Groth-Marchenko meccsen az ukrán ha nem lesz teljesen láma akkor illene hoznia a meccset, mert Groth elég nagy bohóc lett, füvön is breakelték múlt hét minden meccsén legalább 2-szer. Persze az ukrán is komolytalan, de apróval be lehet próbálni Marchenkot 1,90-en.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •