Oldal: 69 / 224 ElsőElső ... 1959676869707179119169 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 681 - 690 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member
    Hol vagyunk mi Monte Carlóhoz képest?

Szerintem Nishikori Key, láttátok mit játszott múltkor is? Látszik hogy akar nyerni. Még csak 11 veresége van ebbe a szezonba.

Szerintem Nishikori győzne Wawrinka ellen, azért mert például Wawrinka sérült. Dehát mégis Waw az esélyes. Ki érti ezt.

Például David Goffin esete is mutatja, hogy bokasérülésből visszatérve első kiemeltként hogy kell kiesni Umagban. Akkor minek indul, ha utána meg kiesik. Mindenki Goffintól várta hogy megnyeri a tornát, aztán még 1-et sem nyert meg soha. Ezek után már lehet, hogy nem is fog.

Senior Member Cesc18 avatara
    Wawrinka is befejezte idénre Érdekes US Open lesz

Senior Member Bitmap avatara
    Lisicki nálam opció mára, 1.85-ért, az ő játékstilusa szerintem jobban fekszik erre a boritásra, sőt.. első egy-két játék után ha nem kezd be brékkel akkor szerintem rögtön felmegy majd 2.05-2.10-re.

Senior Member
    Lisicki tegnap is bombaformában játszott ha észrevettétek volna. Az egész mérkőzést láttam, de 1,25-ért már nem akartam fogadni, mert túl alacsonyra ment az odds. 1,85-ről 1,25-re csökkent és az már nem éri meg. Ilyen hüje azért már nem vagyok

Senior Member
    Van egy ilyen hüje gondolatom hogy Anderson kiüti Sock-ot.

Nem tudom ezt pontosan, de valami ilyesmi lehet a háttérben.

Senior Member
    Jack játéka nekem eddig kudarc volt, nem hozta azt, amit vártam volna tőle. Kettős hibákat ütött, nem tudott brékelni stb... Pedig az USA egyik legjobb teniszezője. Eddig lehet, hogy nem volt top formában. Nem tudom, hogy javult ehhez képest vagy romlott. Nem gondolnám, hogy megnyeri a kupát.
    Andersonnak is volt egy gyengébb formája még év elején.
    Az oddsok Andrson 1,83 Socks 1,95
    Ezek szerint is Anderson az esélyesebb.
    Nishikori és Zverev összecsapása is érdekes lesz. Hogy létezhet ez, hogy Nishikori Zverevvel játszik. Ha Wawrinkával játszana akkor lehet hogy nyerne. Kár hogy Waw idén már nem játszik.
    Lehet hogy nem vagyok mentálisan top formában.

Senior Member
    Azon is gondolkoztam már hogy Misi fogja megnyerni a tornát.

Senior Member
    Még ez is egy érdekesség, hogy Tanyasi Kokkinakis legyőzte Berdychet, mikor Raonicot legyőzte azon is meglepődtem.

Most néztem, hogy Misi már az első körben kiesett.

Nishikori a 2. kiemelt favorit, úgyhogy Zverebe lehet hogy nem lesz annyi, hogy 2 szetten keresztül végig kiszerválja. Zverev is nagy tehetség és már klasszisnak tekinthető.

Ha úgy nézem akkor Federer szintjánek közleében van.

Senior Member
    Mások is Zverevet tartják a mérkőzés esélyesének, Nishikorit én nem nagyon ismerem a játékát.

De Nishikori bármikor előhúzhat egy-egy váratlan ütést, egy fonákot vagy mit tudom én.

Nehogy azt higyjétek hogy Zverev nem tud brékelni. Zverevről nem képzelnétek, hogy milyen jó játékos. Szerintem Cuevast legyőzné, meg Wawrinkát is le tudná győzni.

Senior Member
    Egyébként ezen is meglepődtem, hogy 2017-ben Madridban már volt ez a mérkőzés Couevas-Zverev. És ott Couevas győzött 3 szettben. Ezt sem gondoltam volna.
    Nishikori-Couevas is volt de az régebben 2011-ben. Ott Nishikori győzött.
    Nishikori Wawrinka 4-4

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •