Oldal: 68 / 224 ElsőElső ... 1858666768697078118168 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 671 - 680 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Member
    Ja Dodin oddsa volt feljebb is....ezt a meccset én is kinéztem, Jankovic elég szenvedés idén Dodinnak meg voltak szép meccsei is....ha már ennyien így gondoljuk reméljük nyer is. Én bepárosítottam mellé a másik idén sajnos hanyatlásnak indult játékos - Mahut - meccsét, meglássuk mi lesz belőle

Senior Member sportinsider avatara
    Le is jött szépen a Dodin tipp. :-)

Mára: Struff vs T. Haas

Szerintem a Struffra adott 1.47.es oddsban van érték. Tommy búcsú turnén van, felveszi azt amit még lehet, de kötve hiszem, hogy rendesen edzésbe lenne. Egy szettre jó, de top60-on belüli játékosokat már nem igazán tud megverni. (a Roger elleni mérkőzést ne számítsuk ide, mert túl nagy barátok) én tettem 5/10 be.

Senior Member varin avatara
    Idézet sportinsider eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Le is jött szépen a Dodin tipp. :-)

Szerintem a Struffra adott 1.47.es oddsban van érték. Tommy búcsú turnén van, felveszi azt amit még lehet, de kötve hiszem, hogy rendesen edzésbe lenne. Egy szettre jó, de top60-on belüli játékosokat már nem igazán tud megverni. (a Roger elleni mérkőzést ne számítsuk ide, mert túl nagy barátok) én tettem 5/10 be.
    Hajrá. Én utálom Haas ellen fogadni és Struffra is, ez két nyomós érv, hogy kihagyjam Nálam Vatutin-Hemery kombi a játék mára.

Senior Member sportinsider avatara
    Idézet sportinsider eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

6-3,7-6 második simább is lehetett volna, de Haas nagyon küzdőtt és 5 breaklabdát is hárított :-) De ahogy írtam, ez a profi mezőnyben top 60asok ellen már kevés.
    ChelseaForce likes this.

Senior Member PetoPisti avatara
    Kohli múltheti sérüléséről lehet valamit tudni??? Ha nem teljesen egészséges a német akkor lehet megér Vesely egy próbát.

Member ChelseaForce avatara
    Hely
    Sepsiszentgyörgy (Erdély)
    Mai single tippem: Lorenzi legyőzi J. Sousat Kitzbühelben 1,83-as odds-ért.

Azonos értéket látnak a bukik mindkét fél sikerében, de a veterán olasz címvédőként érkezik a magaslaton megrendezett 250-es tornára, tavaly 35 évesen itt szerezte pályafutása első ATP-tornagyőzelmét. Így közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz, pályafutása legjobb két-három évét éli meg, első ízben került a top30 közelébe, igazi csemege az ő pályafutásának az alakulása ennyi évesen.

Ellenfele a portugál Sousa, aki idén messze elmarad a tavalyelőtti és a tavalyi sikereitől, az egy éve még top30-as játékos idén jobbára a 60-80. pozíciók közöttt ingázik. Legerősebb borításán, salakon sem ment idén még két körnél tovább egyetlen tornán sem, ezzel ellentétben Lorenzi döntőzött idén már Quitóban (szintén magaslaton), volt egy elődöntője Budapesten is, de nyert hazai challengert is júniusban.

Az egymás elleni mérleg 2-0 a portugálnak, egyszer füvön, egyszer kemény borításon találkoztak, de ezeknek is már sok éve és salakon még soha. Nem hiszem, hogy ezek mérvadóak lennének ...

Bízom a csupaszív, mindig kűzdő olasz harcosban, vele tartok, aztán meglátjuk ...
    Cesc18 and Okoska like this.
    „We'll Keep The Blue Flag Flying High”

Junior Member vitodilorenzo avatara
    08.03. - 00:25 - WTA Washington - kemény pálya

Errani S. - Dodin O. ((WTA: 103. vs 55.))

Ismét egy Dodin meccs. Errani 30, Dodin 20 éves.
    Egyéniben Errani pár éve még Top 10-es játékos volt, idén már a Top 100-ból is kiszorult. Igazából sosem értettem, hogy ilyen lassú szervával hogy lehetett a Top 10-ben maradni, de ezt az akkori játékával kompenzálta. Salakon még mindig jó, füvön katasztrófa, kemény pályán meg úgy a kettő közt, de itt is kezd hanyatlani.
    Idén, 12 év után edzőt is váltott.

Dodin szorzója a kezdő 1,70-ről most 1,60. Errani az előző fordulóban Ozakit verte, akit év elején az Ausztrál Openen is, mindkétszer ugyanaz volt a koreográfia, 1. szett szoros, akkor 7-5, most 7-6, 2. szett sima, akkor 6-1, most 6-2.
    Egymás ellen még nem játszottak. Dodinnak egész jó szervája van, emellé, ha hozza a szokásos játékát, az idei Errani ellen jó esélye van.

Kicsit késői a tipp, de élőben is be lehet csatlakozni rá.

Dodin nyer minimum egy szettet - 1,28x
    Dodin nyeri a meccset - 1,60x
    __________________________________________________ _________________________________

Szerk.: Ha valaki eddig nem tette, már inkább ne is tegye, jól indult a meccs, brékelt Dodin, de miután visszavette a bréket Errani, Dodinnak momentuma sincs. 1. szettet bukta is, 2. szett elején Errani 0-ra vette el az adogatását, innen nehéz lesz visszajönni, valószínűleg nem is sikerül.

Szerk.2: Errani 5-4-nél 2 szettlabdával nem csinálta meg, Dodin visszajött, 5-7, 3. szett azóta 0-4 neki. Végül is jönni látszik a tipp, de elég izzadós volt.
    Utoljára módosítva: vitodilorenzo által: 2017.08.03 02:27

Member ChelseaForce avatara
    Hely
    Sepsiszentgyörgy (Erdély)
    Idézet ChelseaForce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mai single tippem: Lorenzi legyőzi J. Sousat Kitzbühelben 1,83-as odds-ért.
    Hát ez most nem jött be, pedig szerintem nem volt egy rossz gondolat úgy a meccs előtt ...
    „We'll Keep The Blue Flag Flying High”

Member
    Idézet ChelseaForce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát ez most nem jött be, pedig szerintem nem volt egy rossz gondolat úgy a meccs előtt ...
    2 játékra volt a győzelemtől pedig. Onnan mi történt az rejtély, mert nem követtem...

Senior Member Cesc18 avatara
    Murray, Djoko, Wawrinka nem indul Montrealban, ha Nadal eljut az elődöntőig, akkor világelső. Ja és Nadal és Fed lesz az első és második kiemelt, erre legutóbb Masters tornán 2011-ben Monte-Carlóban volt példa.

Ha nekem valaki azt mondja a szezon előtt, hogy az idei év Federerről és Nadalról fog szólni, lehet kinevettem volna Elképesztő amit művelnek!
    Yakamoto, ChelseaForce and Okoska like this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •