Oldal: 67 / 224 ElsőElső ... 1757656667686977117167 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 661 - 670 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Member
    Idézet tucsoki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Albot @3.50 kevésbé meglepetés gyanús mint Ramanathan, de élőben egy +4.5-ös game hendit egy jobb oddson nem hagyok ott. Seppi ugyan jó füvön, de nagy verésre nem számítok.

Mannarino @2.37 is esélyes.
    Az elgondolások jók voltak, kár, hogy egyiket sem játszottam végül

Holnapi shortlist: Sugita, Djoko, Kulichkova, MannarinoSeppi over

Senior Member Bitmap avatara
    Mannarino és Djoko győzelem dupláért ?

Senior Member Cesc18 avatara
    Bellucci-Laaksonen

Gstaadban magaslaton játszanak, ami Belluccinak erős terepe, viszont nincs jó formában, legutóbb a Garroson nyert meccset. Laaksonen gyengébb képességű játékos, ellenben fut a szekere, élete legjobb ranglistán helyén áll (95.) és hazai pályán játszhat. Egy Challenger-tornán 2014-ben győzte már le Bellut. Szerintem most is képes lehet rá, ha maradt még a bastadi lendületéből, de még ennél is jobban tetszik az over 22 @ 1.82.

Illetve ezzel a kombival is lehet támadni: Müller + RBA + Sevastova @ 1.67
    ChelseaForce likes this.

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Bellucci-Laaksonen

Gstaadban magaslaton játszanak, ami Belluccinak erős terepe, viszont nincs jó formában, legutóbb a Garroson nyert meccset. Laaksonen gyengébb képességű játékos, ellenben fut a szekere, élete legjobb ranglistán helyén áll (95.) és hazai pályán játszhat. Egy Challenger-tornán 2014-ben győzte már le Bellut. Szerintem most is képes lehet rá, ha maradt még a bastadi lendületéből, de még ennél is jobban tetszik az over 22 @ 1.82.

Illetve ezzel a kombival is lehet támadni: Müller + RBA + Sevastova @ 1.67
    Szépen bezöldült.

Ma akire kíváncsi leszek az Christopher Eubanks. Első körben kb 5-ös oddsal nyert Fritz ellen. Neki ez a torna abszolút hazai pálya, hiszen atlantai srác. Nem a legnagyobb amerikai tehetség, de Atlantában elég gyors kemény pálya van, így a nagy szervájával elég jól tud boldogulni. Nem lesz ez egy könnyű meccs Donaldsonnak. Over 20.5.
    ChelseaForce likes this.

Senior Member
    Komoly meccsek voltak ma. Pliskova 3-0 előnyből feladta a meccset, Ferrer 5-1-ről 7-5-re bukja az első szettet, aztán másodikban megint elhúz 2-0-ra, hogy kikapjon 3-6-ra. Minimum érdekes meccs volt az utóbbi.

Member ChelseaForce avatara
    Hely
    Sepsiszentgyörgy (Erdély)
    Idézet Proxyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ferrer 5-1-ről 7-5-re bukja az első szettet, aztán másodikban megint elhúz 2-0-ra, hogy kikapjon 3-6-ra. Minimum érdekes meccs volt.
    Mondanom sem kell, hogy ez engem is kellemetlenül érintett, hiszen bíztam Ferrer elmúlt másfél heti remek teljesítményében ... 5-1-ről ... nem is értem ...
    „We'll Keep The Blue Flag Flying High”

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szépen bezöldült.

Ma akire kíváncsi leszek az Christopher Eubanks. Első körben kb 5-ös oddsal nyert Fritz ellen. Neki ez a torna abszolút hazai pálya, hiszen atlantai srác. Nem a legnagyobb amerikai tehetség, de Atlantában elég gyors kemény pálya van, így a nagy szervájával elég jól tud boldogulni. Nem lesz ez egy könnyű meccs Donaldsonnak. Over 20.5.
    Donaldsont is elpicsázta és az over is ült Adott a kérdés, a harmadik honfitársát is kiüti? Harrisonnak se lesz könnyű dolga vele. A bukik pedig továbbra is adakozó kedveükben vannak, over 20.5 @ 1.65.
    ChelseaForce likes this.

Junior Member vitodilorenzo avatara
    08.01. - 01:00 - WTA Washington - kemény pálya

Jankovic J. - Dodin O. ((WTA: 69. vs 55.))

Erről a meccsről mit gondoltok? Azonos szorzóval jöttek ki (1,83 - 1,83), azóta Dodin szorzója kicsit esett, most olyan 1,72 körüli.
    Jankovic idén március óta 3 győzelem, 14 vereség, az a 3 győzelem is Kang, Alexandrova és egy kicsivel nagyobb név, Riske ellen. Igaz, 17 meccsből 10 salakon vagy füvön volt, azért a formáját jelzi. A 14 vereség többsége nagyobb nevektől jött, de nem tudott elverni sem egy Hogenkampot, sem egy Krejsovát, sőt, 4 napja kikapott a 204. J. Lu-tól, tőle már kemény pályán.

Dodin idén március óta 27 meccset játszott, 13 győzelem, 14 vereség. A vereségei nagy része felvállalható, nagyobb nevek elleni.

Egyszer találkoztak eddig, 2 éve, a US Openen, ott 2-1-re nyert Dodin.

Folytatódik Jankovic rossz szériája vagy most indul be a szekér?
    Én Dodin mellett vagyok, de biztonságképp arra tennék, hogy Dodin elcsíp legalább 1 szettet (1,33x).
    (3 szettnél Jankovic kiszámíthatatlan, van, hogy nagyon jól játszik, de van, hogy teljesen összeömlik, főleg, ha a 2. szettet az ellenfél nyeri, ilyenkor mindig 6-0, 6-1 körüli a 3. szett.)

Senior Member varin avatara
    Nekem tetszik. Én midnig örömmel fogadok Jankovics ellen, annak ellenére, hogy amúgy csípem.
    vitodilorenzo likes this.

Senior Member sportinsider avatara
    Idézet vitodilorenzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    08.01. - 01:00 - WTA Washington - kemény pálya

Jankovic J. - Dodin O. ((WTA: 69. vs 55.))

Erről a meccsről mit gondoltok? Azonos szorzóval jöttek ki (1,83 - 1,83), azóta Dodin szorzója kicsit esett, most olyan 1,72 körüli.
    Jankovic idén március óta 3 győzelem, 14 vereség, az a 3 győzelem is Kang, Alexandrova és egy kicsivel nagyobb név, Riske ellen. Igaz, 17 meccsből 10 salakon vagy füvön volt, azért a formáját jelzi. A 14 vereség többsége nagyobb nevektől jött, de nem tudott elverni sem egy Hogenkampot, sem egy Krejsovát, sőt, 4 napja kikapott a 204. J. Lu-tól, tőle már kemény pályán.

Dodin idén március óta 27 meccset játszott, 13 győzelem, 14 vereség. A vereségei nagy része felvállalható, nagyobb nevek elleni.

Egyszer találkoztak eddig, 2 éve, a US Openen, ott 2-1-re nyert Dodin.

Folytatódik Jankovic rossz szériája vagy most indul be a szekér?
    Én Dodin mellett vagyok, de biztonságképp arra tennék, hogy Dodin elcsíp legalább 1 szettet (1,33x).
    (3 szettnél Jankovic kiszámíthatatlan, van, hogy nagyon jól játszik, de van, hogy teljesen összeömlik, főleg, ha a 2. szettet az ellenfél nyeri, ilyenkor mindig 6-0, 6-1 körüli a 3. szett.)
    Tetszik. Plusz Jankovic kínából jött át Washingtonba. Hogy mit keresett a szezon ezen a részén ott? Feltételezem régi nagynévként lehet kapott egy plusz suskát, meg gondolta, hogy ott szerez egy kis önbizalmat, ami ugye szintén nem jött össze.

Pinnin amúgy 1.86 az odds Dodinra. Ott 2.01 ről indult, azaz a szemfüles profik gyorsan lecsaptak az oddsra.
    vitodilorenzo likes this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •