Ramanathan @ 3.00
Szépen megindult lefelé az indiai oddsa. Bagda már az előző körben is vért izzadt, sok időt töltött a pályán és ápolni is kellett. A value mindenféleképpen Ramanathan oldalán van.
Ramanathan @ 3.00
Szépen megindult lefelé az indiai oddsa. Bagda már az előző körben is vért izzadt, sok időt töltött a pályán és ápolni is kellett. A value mindenféleképpen Ramanathan oldalán van.
Mai ötletek:
M. Zverev Tomic ellen 1,6-ért.
Az idősebb Zverev nagyon él füvön a jó szerva-röpte játékával, míg Tomicnál komoly mentális gondok vannak.
Isner-Lajovic: live egy 1. szett tie break-et érdemes megrakni.
Wimbledon kvali: Willis-Marchenko
Sztem ma Willis már kikap a 3 szettes meccsen, elég komoly túlsúly van a tavalyi wimbledoni sztáron. Ez megy protippre is.
Vélemények?
Tegnap én is nézegettem. Élőben az indiai első szettet sikerült fogni 2-es odds felett, de még lehet a döntő szettben megkínálom.
Albot @3.50 kevésbé meglepetés gyanús mint Ramanathan, de élőben egy +4.5-ös game hendit egy jobb oddson nem hagyok ott. Seppi ugyan jó füvön, de nagy verésre nem számítok.
Mannarino @2.37 is esélyes.
Én ezzel a meccsel kapcsolatban kicsit más véleményen vagyok
Értéket látunk a tavalyi wimbledoni hősben
Ez a sima vereség tényleg meglepő, az, hogy kikapott már kevésbé, bár én is inkább őt favorizáltam. De azért Tomic füvön még mindig motiváltabb, mint bárhol máshol. Kíváncsi leszek mit tol majd Monfóval, a franciára is ráférne valami önbizalomnövelő szereplés, így Wimbi előtt.
Izgalmas volt,néztem!!! Ramanathan 3. szett 6-6 utàn break laszti :1-5 Bagdathis-nak ,s feljött 6-6 ra !!!!! majd (5-öt nyerve a gijotin alatt,elbukta a 6.-at)
S csak így ennyin múlott csak így kapott ki...Pedig megpakoltam rendesen......az első szett utàn a break lasztija 7-0.......!!!! van mèg mit fejlődnie,de érdemes megtanulni a nevét!