Szerintem is kikap Vekic, most tuti full happy, nem igazán fog ő ráfókuszálni erre a tornára. Riske pedig egyébként is kiváló füvön.
Szerintem is kikap Vekic, most tuti full happy, nem igazán fog ő ráfókuszálni erre a tornára. Riske pedig egyébként is kiváló füvön.
Koszi akkor elengedem.
Én bepróbáltam 2.50-ért Vekicet, ennyit megért szerintem
Hajrá!
Na most legyek okos.![]()
Ok!
Én mára két meccset néztem ki.
Gasquet + Kubot/Melo 1,98
Talán jó lehet ez, de nem a legbiztosabb: Gasquet + Thiem + Berdych, 2,01.
„We'll Keep The Blue Flag Flying High”
Holnap meglepetéseket várok.
Pouille menetelése megszakadhat, Konta és Svitolina is bajban lehet. Azarenka meccslabdákat hárítva nyerte meg a meccsét, nem játszott rosszul, de még közel sem 100%-os. Ennek fényében egy Konjuh szett becsúszhat, viszont Azarenkára fogadnék ennyiért. Flipkens nincs kirobbanó formában, hiába verhető ellenfél Vinci, 1-1 bravúrra mindig képes a digó. Lepchenko komolytalan füvön, míg Sevastova egy vállalható meccsen kapott ki McHale-től, majd Mertens-t simázta legutóbb. Érdekes, hogy miért annyi az odds amennyi, egészen ironikus lenne ha 2 (lejátszott) meccset is nyerne egymás után füvön - 5 év után. Youzhny-ban bízok, Halle-ra egészen belelendült a játékba. Honfitársa Rublev sikerét Ramos-Vinolas ellen nem szabad túlértékelni, a spanyol fejéből hiányzik ez-az, ezért nem is lett soha top 10-es játékos.
Utoljára módosítva: tucsoki által: 2017.06.21 23:36
Mára számomra a legbiztosabb tipp Feliciano Lopez (1,40)
De rajta kívül tetszik még a talán elfogadható oddsú Nishikori (1,30), illetve a kisebb oddsok közül Cilic (1,11) és Federer (1,15)
Bár jó kérdés, hogy az amúgy nagyszerű formában játszó, igazi füves Mischa Zverev ellen, megéri-e a királyra fogadni 1,15-ért....
Párosok közül talán a Kubot/Melo