Oldal: 57 / 224 ElsőElső ... 747555657585967107157 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 561 - 570 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Member
    Én a határt 23,5-nek látom.

Senior Member varin avatara
    Idézet cs1zo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én a határt 23,5-nek látom.
    Pinnyn u24.5 1.917 most, ha jól látom.

Senior Member varin avatara
    Hát ez sem volt az év ötlet.

Member
    Sziasztok!

Member
    Köszöntenék mindenkit a klubban!

Member
    Pàr napja figyelem a fòrumot,s megtettszett....Kiemelném sapka1 hozzàszôlàsait,s tippjeit!Bravo sapka1
    Tegnap csöndben voltam,de jàtszottam s jöttek az overek:Haas-nàl,Mahutnàl,meg a 2 Ukrànnàl...s jöttek is,persze külön szelvènyeken egyesben...
    Mai tippem:Posposil-Dolgopolov:23,5 felett:1,85-ért

Senior Member Bitmap avatara
    Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hat, ez sajnos no comment, harmadik szettben...., na inkabb visszaterek Stuttgartba, holnapra, közel duplaert, Lopez es Berdo ? Lopez salakon is elt, elso fuves meccsen is jo volt, ezen a boritason is el a jateka miert ne?!, Berdora meg a szorzo tetszik, persze nem sok meg veszelyes Tomic foleg fuvon, de amit az evbe mutatott az mast mutat...
    Nyertes !

Viszont ami nagyon - de NAGYON felbosszant az az hogy, 350 ezer forint nyereménytől fosztott meg McHale aki adogatott a meccsért, volt MP-je is. !!!!!!!!!!!!!!!!!! raktam egy Karlovic+Cilic+Medvedev+Lopez+Berdo+Paire+Konta+MC HALE kombot funból W T F.
    ChelseaForce likes this.

Senior Member Bitmap avatara
    Akik tetszenek , holnapra.:

Bedene - Muller (3.0 - 1.40 )

Bedenének nagyon jó éve van, salakon és kemény pályán is szép teljesitményt ért el, viszont Muller érzi ezt a tornát az elmúlt évben döntőzött illetve az előtti évben pedig, elődöntőt játszott, tavaly szép füves szezont futott, most az első meccsén is jó volt, jól szervál pl. az elmúlt 52 hét eredményei alapján füvön, szerva statisztikában ő a negyedik első szervákból 83%-ban nyeri a pontokat illetve 92% !!! szerva játékát megnyerte kb 20+- meccs alapján ami mellé 2 db / meccs kettőshibát ütött csak ami olyan szép teljesitmény füvön, hogy statisztikailag pl. Federer vagy Cilic csak a hátát nézi, viszont ez látszódott most az első meccsén is Seppi ellen, hisz egy adogatását sem bukta és összesen egy darab break pontot tudott szerezni Seppi, viszont Muller ezen szervajáték mellé, majdnem minden Seppi adogató gémben eljutott 40-ig....

Berdych - Lopez ( 1.4 - 3.00 )

Nem láttam a mai meccsét Lopez-nek, csak sofascoren néztem és ott irták, hogy megsérült Lopez meg ápolták stb., nem tudom, hogy mi igaz belőle vagy sem viszont az biztos, hogy valami volt hisz évnapjai irodán-n, nagyobb volt a szorzója neki mint Chardy-nak úgy hogy előnyben volt, az ő játéka tényleg nagyon jó fűvőn, viszont Berdot sem lehet annyira leirni, sőt....tavalyról azért csak felmutat egy Wimbledoni elődöntőt, most igy összeségében azt mondanám, hogy a cseh nyeri, legfőképp mai meccs képe alapján, viszont még ezt átrágom.

Kohlscreiber - Pouille (1.57 - 2.37 )

Nem volt annyira nagyon meggyőző Johnson ellen a német, viszont ő hazai tornán általában oda szokta tenni magát, tavaly is tudott itt döntőzni illetve előtte elődöntőt játszani szóval ez is azt mutatja, hogy ő szeret hazai közönség előtt játszani, de számos hazai tornán játszott döntőt vagy nyert meg, viszont számomra Pouille sem volt annyira meggyőző Struff ellen, nagyon sokszor bukhatta volna el az adogatását pl. a második szettben négy gameban is közel volt ahhoz, hogy Struff lebrékelje és onnantól kezdve szerintem meg lett volna neki kettőben, az sem stabilitásra vall, hogy elveszi az adogatását Struffnak a végén és nem tudja kiszerválni a meccset 15:40-ről, egy hajszálon múlott, hogy ne kapjon ki, mindent összegezve szerintem most nyer a tapasztaltabb / jobb német.

Ez a három meccs, együtt, ha úgy játszanám 3.30-at adna ki.
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.06.16 13:06
    Andersson04 likes this.

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Opelka-Copil mondom magamba ez óriási over, nézem, 25.5 a line...

Broady (ITF Manchester) + Kubot/Melo + Bertens/Schuurs @ 2.13
    Pipa

Babosék döntő szett 14-12-re kaptak ki, szegénynek ez a torna elég balul sült el...
    ChelseaForce likes this.

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akik tetszenek , holnapra.:

Bedene - Muller (3.0 - 1.40 )

Bedenének nagyon jó éve van, salakon és kemény pályán is szép teljesitményt ért el, viszont Muller érzi ezt a tornát az elmúlt évben döntőzött illetve az előtti évben pedig, elődöntőt játszott, tavaly szép füves szezont futott, most az első meccsén is jó volt, jól szervál pl. az elmúlt 52 hét eredményei alapján füvön, szerva statisztikában ő a negyedik első szervákból 83%-ban nyeri a pontokat illetve 92% !!! szerva játékát megnyerte kb 20+- meccs alapján ami mellé 2 db / meccs kettőshibát ütött csak ami olyan szép teljesitmény füvön, hogy statisztikailag pl. Federer vagy Cilic csak a hátát nézi, viszont ez látszódott most az első meccsén is Seppi ellen, hisz egy adogatását sem bukta és összesen egy darab break pontot tudott szerezni Seppi, viszont Muller ezen szervajáték mellé, majdnem minden Seppi adogató gémben eljutott 40-ig....

Berdych - Lopez ( 1.4 - 3.00 )

Nem láttam a mai meccsét Lopez-nek, csak sofascoren néztem és ott irták, hogy megsérült Lopez meg ápolták stb., nem tudom, hogy mi igaz belőle vagy sem viszont az biztos, hogy valami volt hisz évnapjai irodán-n, nagyobb volt a szorzója neki mint Chardy-nak úgy hogy előnyben volt, az ő játéka tényleg nagyon jó fűvőn, viszont Berdot sem lehet annyira leirni, sőt....tavalyról azért csak felmutat egy Wimbledoni elődöntőt, most igy összeségében azt mondanám, hogy a cseh nyeri, legfőképp mai meccs képe alapján, viszont még ezt átrágom.

Kohlscreiber - Pouille (1.57 - 2.37 )

Nem volt annyira nagyon meggyőző Johnson ellen a német, viszont ő hazai tornán általában oda szokta tenni magát, tavaly is tudott itt döntőzni illetve előtte elődöntőt játszani szóval ez is azt mutatja, hogy ő szeret hazai közönség előtt játszani, de számos hazai tornán játszott döntőt vagy nyert meg, viszont számomra Pouille sem volt annyira meggyőző Struff ellen, nagyon sokszor bukhatta volna el az adogatását pl. a második szettben négy gameban is közel volt ahhoz, hogy Struff lebrékelje és onnantól kezdve szerintem meg lett volna neki kettőben, az sem stabilitásra vall, hogy elveszi az adogatását Struffnak a végén és nem tudja kiszerválni a meccset 15:40-ről, egy hajszálon múlott, hogy ne kapjon ki, mindent összegezve szerintem most nyer a tapasztaltabb / jobb német.

Ez a három meccs, együtt, ha úgy játszanám 3.30-at adna ki.
    Berdychet én biztosan kihagyom ennyiért, Feli Lopez még mindig nagyon tud füvön, és ha volt is bármiféle sérülése Chardy ellen az nem lehetett túl komoly, hiszen végigtolta a meccset. A szeles idő sem Berdónak kedvez, én inkább azon agyalok, hogy 3.24-ért a spanyolra teszek.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •