Átnéztem a mostani tenisz torna kinálat meccseit és az általam használt kiválasztási rendszerrel pár favoritot kiszűrtem, kiváncsi vagyok, hogy ezzel a kiválasztási rendszerrel mennyi fog bejönni, a szorzók nem nagyok hisz nem csak én tartom őket favoritnak hanem a bukmékerek is de nálam eléggé biztosak, szóval lássuk mi sül belőle majd .:
Következő női tornán, ami a Kuala Lumpuri lesz, szerintem ez a 3 hölgy jó lehet, egy holnap lesz a másik kettő pedig holnap után.
- Peng @ 1.28
- Garcia @ 1.23
- Mertens @ 1.24
Férfiaknál Dubai-ban szerintem az első körben, természetesen ezekre nincs odds de a favoritok tovább mennek, akiket a leginkább biztosnak érzek, ezt a szorzó is sugallja hogy nem csak én .:
Még egy tuti, ami alapja lehet bármely kombinak, az hogy Suarez Navarro nyer a Kuala Lumpuri első meccsén, Kato Miyu ellen,,
Kato előző körben azt az Ipek Soylu-t alig tudta verni, aki nemrég még Budapesten játszott Timi ellen és kapott egy 6 - 3 / 6 - 2 és itt valszeg még fáradtabb lehetett utazás miatt, és alig tudta verni, 7 - 5 és 7 -6 TB. Az igaz hogy Navarro rég nem játszott, de twitteren tett fel egy videót ahogy a helyszinen edz és sérülésnek semmi nyoma , 100%-osnak látszik eléggé vékony, szálkás, egy ilyen játékos legyőzése még "visszatérés" esetén sem okozhat gondot egyáltalán.
Tudjátok mivel szemezek? Thiem végső (@15.00) Acapulcóban...Tény, hogy brutál erős a mezőny, ugye többek között Djoko, Rafa és DP is indul, de Djoko és DP egy negyedben vannak, ahol még Kyrgios is ott van. Djoko ráadásul full lutri, nem is tudom mennyire motiválja ez a torna...És az ő ágán van Thiem. Az osztrák több, mint meggyőző volt Rióban, Acapulcóban pedig hasonló hőség várja, a borítás pedig a lassú kemény pályák közé tartozik, ami szintén kedvez neki. Nyilván necces back-to-back tornagyőzelemre tenni, de én 15-ös oddson látok benne fantáziát.
Kiki egy 3 óra 34 perces meccset nyomott Watson ellen, ezek után hiába nincs formában Flipkens, akkor sem tudom 3.60-ért otthagyni. Ellene egyébként is jól kell koncentrálni, mert elég kellemetlen stílusban tolja, jól tudja mozgatni az ellenfelét.