Belinda Bencic(Wta Mallorca Open, Santa Ponsa) 1,53
Bet 365.
Megakadt a szemem az eastbourni tornán a Flipkens - Wozniacki meccsen. 2,35 van Flipkensre. Látok benne fantáziát. Wozniacki mostanság az esküvő mellett gondolom nem a tenisszel volt elfoglalva, a formája amúgy is kimerítette a szar fogalmát. Flipkens nem rossz füvön, persze a kemény az ő asztala, de én rápróbálok. Mit gondoltok?
Egy kettes kombira is rászaladok: Puig - Mertens, Buzarnescu - Ostapenko 2,00 körüli az odds. Puig nem egy füves, Mertens formája elég lehet ellene, Ostapenko mutat némi életjelet mostanság, a román ellen elég lehet, bár elég karcsú az odds rá, de bevállalom.
Sziasztok!
A teniszhez (fogadásban) nem nagyon értek, de kinéztem 3 mérkőzést, ami laikus szemmel jónak tűnik.
Dustin Brown, Davidovich Fokina és Sevastova is 2:0 arányban nyeri a mérkőzését.
Mit gondoltok?
Sziasztok!
Nekem a Wimbledoni kvalibol utott szemet egy merkozes...
E. Karlovskiy - K. Coppejans 1, 44 - 2,62
Ennyire eselytelen lenne Coppejans?
Halep/Olaru - Flipkens/Mattek
Szerintem Halep nem nagyon akar még 1 napot Eastbourne-ben tölteni egy páros miatt. Egyéniben kiesett, inkább Wimbledonban edzene már. Egyébként sem egy páros zseni, míg a másik oldalon Flipkens nagy formát mutat párosban, Mattek pedig négyőjük közül messze a legjobb, még ha az utóbbi időben sérülések is hátráltatták.
Szerintem ezt Flipkensék simán megoldják @ 1.50 bet365
Arlonban, Belgium délkeleti részén rendeznek egy 25 ezres tornát a héten, salakon.
11-től vannak a negyeddöntők.
Akinek kedve meg ideje van, kis pákászkodást ajánlok élőre.
Vannak hazai pléjerek is a mezőnyben, 11-kor mondjuk Jeroen Vanneste dogként.
15:00-ös kezdéssel a lommeli Zizou Bergs meccsel Sandro Ehrat ellen, szintén dogként.
Érdemes lehet rápislantani mindegyik meccsre, ügyesek, otthon vannak, menni fognak.
Bergset múlt héten láttam Almádiban.