Oldal: 18 / 224 ElsőElső ... 816171819202868118 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 171 - 180 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member Andersson04 avatara
    Nekem úgy tűnt, hogy Babosnak már sokkal fontosabb az egyéni karrierje, ezért is ment ameddig tudott. (Ennek én örülök is)

Kuznyecova pedig elég gyengének tűnt ezen a 2 meccsen Moszkvában, ma Svitolina megveri szerintem. Cornet-et és Babost is többször visszaengedte brékelőnyről, nem tudta Babos ellen kiszerválni a meccset sem.

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Andersson04 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem úgy tűnt, hogy Babosnak már sokkal fontosabb az egyéni karrierje, ezért is ment ameddig tudott. (Ennek én örülök is)

Kuznyecova pedig elég gyengének tűnt ezen a 2 meccsen Moszkvában, ma Svitolina megveri szerintem. Cornet-et és Babost is többször visszaengedte brékelőnyről, nem tudta Babos ellen kiszerválni a meccset sem.
    Ezt idén sok nyilatkozatában kiemelte, de ha már kvalizta magát a vb-re párosban, akkor 1 torna erejéig elengedhette volna az egyest. Na de ő tudja, reméljük az a húzódás rendbe jön...

Senior Member Cipolla avatara
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt idén sok nyilatkozatában kiemelte, de ha már kvalizta magát a vb-re párosban, akkor 1 torna erejéig elengedhette volna az egyest. Na de ő tudja, reméljük az a húzódás rendbe jön...
    Timi nem az a játékos, aki előre gondolkodna Olimpia előtt is mit művelt egy kis tornán, nem hittem el. Persze aztán kifogott egy jó formában levő Kvitovát, de valószínűleg szinte bárki ellen ment volna haza.

Kuznetsova innen behúzza már a tornát? 1,44 körül mozog Gavrilova ellen.

Fogadói szempontból nem lenne rossz, ha egy fáradt Kuznyecova menne ki a vb-re Konta helyett, lehetne ott őt veretni.

Kuznetsova innen behúzza már a tornát? 1,44 körül mozog Gavrilova ellen.

Fogadói szempontból nem lenne rossz, ha egy fáradt Kuznyecova menne ki a vb-re Konta helyett, lehetne ott őt veretni.
    1.44-ért nem raknám, Gavrilova elég szívós, jó játékos. Én is annak szurkolok, hogy Kuznyi nyerjen, kíváncsi vagyok pl Radwa ellen milyen oddsot adnának rá, ugye 12-4-re húz ellene.

Junior Member
    Ebben igazatok van, Babos már inkább az egyénire koncentrál, a vb-n pedig párosban érdekelt ugye, csak, ami 27.től lesz, igy lett volna / van ideje kipihenni a meccset, szóval egyáltalán nem volt badarság bele menni...

Bp. Challenger

Robredo-Herbert 17:00

Szerintem itt egy over jó tipp (21,5@1,72), nem hiszem hogy simán nyerne bármelyik játékos is, Robredo ha ki is esik, egy szoros meccsre még jó lehet, a közönség mellette lesz, mivel ő számít a legnagyobb sztárnak a tornán, illetve magyar játékossal párosban is érdekelt.
    varin and Tschaba like this.

Bp Challenger döntő, 15:00

Hosszú, kemény meccsre számítok, Darcis nagyon jó volt végig a héten, nagy küzdő benyomását keltette, Copil is nagyon jó formában van. 22,5 over alap nálam 1,83-ért (kék-sárga)

Győztesnek inkább Darcist mondanám, főleg hogy 2 felettire csúszott rá az odds, de az over biztosabb tipp.

P-H Herbert elég gyengén szerepelt Budapesten, holnap 1,5-ért rakható ellene Lopez, szerintem megér egy próbát.

Vélemény? Milyen Lopez mostanában?

P-H Herbert elég gyengén szerepelt Budapesten, holnap 1,5-ért rakható ellene Lopez, szerintem megér egy próbát.

Vélemény? Milyen Lopez mostanában?
    A pesti verseny nem egy jó kiindulási alap, ahhoz nem sok kedve volt az antwerpeni döntő után és a hazai Masters előtt...Nekem nem tetszik ennyiért Lopez, nem nyúlnék bele ebbe a meccsbe. Viszont érdemes lesz megnézni, ritka manapság, hogy két olyan játékos találkozzon, akik előszeretettel szerva-röptéznek.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •