Bet365 élő videót szét tudod húzni nagyra is.
Bet365 élő videót szét tudod húzni nagyra is.
Bagdatisz 1,66(Montpellier)
Tsitsipas 1,57(Sofia)
Bublik 1,50(Budapest)
Sziasztok!
Tegnap nem mertem még Verdasco-ra fogadni, ma már nem hagynám ki....szerintetek megveri az olasz kollégáját? köszi
Nem akarlak lebeszélni róla, ha érzed fogadd meg, de Berrettini most felfelé ívelő formában van. Jövő héttől karrierje során először top 50-es lesz, begyűjtötte Kachanov skalpját, a Davis Kupában hozta a győzelmet. Olvastam egy nyilatkozatát, nagyon pozitív, nagyon felkészül a meccsekre, szóval én óvatos lennék vele. Nálam ez is overre áll, akárcsak Verda tegnapi meccse.
OFF: Dua Lipa22, tudjuk ki vagy, első és utolsó figyelmeztetés. Tudod mit kell tenned, hogy ne vágjunk kétszázadjára is...Nem kell erre a posztra sem reagálnod, csak tartsd be amit már korábban is kértünk.
Hát tegnap Fognini jól leszerepelt, nem tudom ma kinek a győzelme lehet biztosabb. Talán Bautista, Fucsó tegnap is elég hosszú meccset tolt.
OFF: Dua Lipa22, tudjuk ki vagy, első és utolsó figyelmeztetés. Tudod mit kell tenned, hogy ne vágjunk kétszázadjára is...Nem kell erre a posztra sem reagálnod, csak tartsd be amit már korábban is kértünk.
ezt nem értem Cesc18 :/
Megszenvedett Madennel rendesen, de legalább megnyerte. Régebben elbukta rendre az ilyen meccseket.
49%-os 1.szerva,az 1.meccsen meg 52% Seppi ellen.
Nagyon sérülékeny a szervája, 5-ször vesztette el(pedig egész decemberben ezt próbálták fejleszteni az erőnlét mellett)
Bautista Edben ellen legalább 70%-ot hozott a 2.szettben(pedig nem egy Cilic szintű adogató) 2-szer mondjuk bukta ő is...
Djokovics ellen mondjuk jól szervált Marci..
Szerintem egy nagyon stabil és igencsak jó formában lévő Bautista ellen minimum 60% kell, hogy labdába rúghasson!
Szia, bocsi, de hogyan lehet széthúzni nagyra? Leírnád?