Oldal: 17 / 224 ElsőElső ... 715161718192767117 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 161 - 170 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Afro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem 1.9-nél sikerült elkapni de jó fogadás volt, valamint látva a formáját és azt hogy Zverev küzd 29 játék fölé raktam 3-as oddson szépen jött az is.
    Ritka, hogy az ilyen szintű játékosok ellen ilyen jó oddson tudjuk megrakni Djokot. Korai volt az a második szett brékelőny Zverevnek, ki meg csak nem akart kapni a szerb, hiába is mutatott erre vonatkozó jeleket...
    Andersson04 and Afro like this.

Senior Member Andersson04 avatara
    Murray 2-0 jó lehet ezek után?

Goffin nekem nagyon gyengének tűnik ilyen kaliberű játékosok ellen.

Member
    Idézet Andersson04 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Nem mernék 2-0-át behúzni mert elég nagy neveket vert Goffin most ideáig. Monfils ellen is szett és dupla brék hátrányban jött vissza. Bár Murray nagyon erős játékos egy pihenő szett neki is benne lehet a meccsben.

Idézet Andersson04 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ahogyan az előzetesben is írtam, szerintem Murray 2-0-ra hozza, Goffinnak borzasztó match-up a brit.

http://forum.hatharom.com/fogad%C3%A...html#post10096

Emlékeztek még erre? Kiki ismét vállalta a moszkvai fellépést úgy, hogy vasárnap Szingapúrban vb. Most nem a 2. hanem az első körben találkozik egy orosszal. Most az is a francia ellen szól még, hogy vasárnap Hongkongban döntőzött, szóval jetlag, no pihenés. Lehet így is megoldja, de én nem lepődnék meg azon se, ha kikapna...Pakolják is keményen az oroszt, 4.40-ről már 3.70-re esett.

Egyébként vannak többen is, akik érdekeltek a vb-n: Babos, Vesnina, Makarova, Goerges, Hradecka, Hlavackova, Garcia, Safarova

Szóval velük csak óvatosan
    Andersson04, Afro and sportinsider like this.

Beindult a kipotyogás: Mladenovic, Garcia, Goerges, Safarova, Makarova, Vesnina

Hradecka/Hlavackova és Babos vannak még versenyben a Szingapúrba igyekvők közül.

Timinek ma még lesz egy fellépése párosban azzal a Pavljucsenkovával, aki még most tolja. Elvileg nem kellene kikapniuk, de szerintem kifognak, majdnem 4-es oddsért én nem tudom otthagyni az ellenfelüket.

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Beindult a kipotyogás: Mladenovic, Garcia, Goerges, Safarova, Makarova, Vesnina

Hradecka/Hlavackova és Babos vannak még versenyben a Szingapúrba igyekvők közül.

Timinek ma még lesz egy fellépése párosban azzal a Pavljucsenkovával, aki még most tolja. Elvileg nem kellene kikapniuk, de szerintem kifognak, majdnem 4-es oddsért én nem tudom otthagyni az ellenfelüket.
    Easy money!
    kispaszti likes this.

Senior Member
    Koszonom!

Senior Member
    Timi edzoje miert engedte serulten jatszani eselytelenul.Kockaztatva az egeszseget?

Idézet butlins eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Timi edzoje miert engedte serulten jatszani eselytelenul.Kockaztatva az egeszseget?
    Jó kérdés, én azt sem értettem minek ment bele egy ekkora csatába, amikor Kuznyecova éppen arról híres, hogy bármeddig bírja és fizikálisan brutálisan megdolgoztatja az ellenfelét.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •