Oldal: 165 / 224 ElsőElső ... 65115155163164165166167175215 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.641 - 1.650 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member
    Idézet Dominator eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

-Csökkentláto
    Nem lehet valami IP bant kiosztani?
    Bitmap and boby10 like this.

Senior Member Bitmap avatara
    Idézet Proxyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem lehet valami IP bant kiosztani?
    Tényleg kellene valamit kezdeni ezzel az emberrel,kiteszik az ajtón, visszajön az ablakon... nem veszi észre,hogy senkit nem érdekel itt a hülyesége...normálisan meg nem tud viselkedni...
    Proxyi and boby10 like this.

Administrator Admin avatara
    Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tényleg kellene valamit kezdeni ezzel az emberrel,kiteszik az ajtón, visszajön az ablakon... nem veszi észre,hogy senkit nem érdekel itt a hülyesége...normálisan meg nem tud viselkedni...
    Kedves tagok,

Sajnos az IP alapú ban nem megoldás, igyekszünk mindent megtenni, amit lehet, hogy változatlan körülmények között, nyugodtan kommentelhessetek.

Addig is egy kis türelmet és megértést kérünk!
    Proxyi, boby10 and Bitmap like this.

Senior Member
    Holnapra, a mai Kvitova - Wozniacki meccs analógiájára érdemesnek látok egy 21,5 overt megpróbálni Kerber - Osaka meccsen. A két vesztes összecsap az életben maradásért. Nem fogják könnyen adni a bőrüket, legalábbis Kerber nem, Osaka kérdőjel. Brusztolós, nem szép teniszt várok szoros eredménnyel, ami magában rejtheti az overt. Véleményeket várok.

Senior Member Bitmap avatara
    Idézet kowarski eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Holnapra, a mai Kvitova - Wozniacki meccs analógiájára érdemesnek látok egy 21,5 overt megpróbálni Kerber - Osaka meccsen. A két vesztes összecsap az életben maradásért. Nem fogják könnyen adni a bőrüket, legalábbis Kerber nem, Osaka kérdőjel. Brusztolós, nem szép teniszt várok szoros eredménnyel, ami magában rejtheti az overt. Véleményeket várok.
    Pontosan nem néztem utána,hogy mekkora szorzó lehet rá de szépet kellene adniuk,hogy bevállaljam... mivel Kerber egyébként nagyon jó szokott lenni az erőjátékot játszó játékosok ellen pl. Osaka ellen is legutóbi 3 találkozását szett nélkül nyerte de pl. aki ilyen teniszt játszik még pl. Pliskova ellen is 7 - 3ra áll és ott is ami két éven belüli meccs azokat szettveszteség nélkül nyerte a német meg Keys ellen is jóval dominálja az egymás ellenit szóval úgy nézki,hogy ez a játék fekszik neki, szóval nem tudom, tényleg kétesélyes. Elképzelem azt is,hogy simán nyer kettőbe de azt is,hogy nagyon szoros lesz de pontosan amiket irtam plusz biztos, számit valamit az is,hogy azért ő az ilyen tornákon " tapasztaltabb " mint Osaka, hát nem tudom, maga mint tipp nekem nem tetszik bármi lehet, ha egy dupla felett van picivel akkor rápróbálnék egy egységgel, de valszeg egyébként szoros lesz...
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2018.10.23 18:30

Junior Member
    Sziasztok!
    Querrey szerintetek nyerhet?

Senior Member
    Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pontosan nem néztem utána,hogy mekkora szorzó lehet rá de szépet kellene adniuk,hogy bevállaljam... mivel Kerber egyébként nagyon jó szokott lenni az erőjátékot játszó játékosok ellen pl. Osaka ellen is legutóbi 3 találkozását szett nélkül nyerte de pl. aki ilyen teniszt játszik még pl. Pliskova ellen is 7 - 3ra áll és ott is ami két éven belüli meccs azokat szettveszteség nélkül nyerte a német meg Keys ellen is jóval dominálja az egymás ellenit szóval úgy nézki,hogy ez a játék fekszik neki, szóval nem tudom, tényleg kétesélyes. Elképzelem azt is,hogy simán nyer kettőbe de azt is,hogy nagyon szoros lesz de pontosan amiket irtam plusz biztos, számit valamit az is,hogy azért ő az ilyen tornákon " tapasztaltabb " mint Osaka, hát nem tudom, maga mint tipp nekem nem tetszik bármi lehet, ha egy dupla felett van picivel akkor rápróbálnék egy egységgel, de valszeg egyébként szoros lesz...
    Szerintem Kerbert simán be kell vállalni ilyen oddson, false favorit Osaka itt. A Stephens elleni meccsén látszott is, hogy fáradt, frusztrált, mentálisan neki szerintem betett az US Open és utáni időszak., Kerber meg kaparni fog rendesen.
    Bitmap likes this.

Member
    Sziasztok!

Mi a véleményetek a G.Monfils - S. Johnson meccsről? 1.5-re adják Monfilst, Antwerpet elbukta a döntőben, szerintetek benne van a nyerési vágy még így az év vége felé?

Senior Member Cesc18 avatara
    Kíváncsi leszek ma Fucsovicsra Fogna ellen, ugye a magyar válla nincs rendben.

„Napi egy-két órát a fiziósnál töltök, próbáljuk rendbe rakni, fájdalomcsillapítóval játszom és melegítőkrémmel, ráadásul kineziotapasz is van a vállamon. Minden adogatásnál érzem, ezért próbálok lazán szerválni, mert akkor kevésbé fáj".

Érdemes lehet élőben követni és ha nagyon látszik, hogy szenved akkor dobni ellene.

Senior Member
    Na Kerberrel mindenki jól járt, ez a lényeg.
    Bitmap likes this.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •