1,90-en fogtam meg.
Remèlem tudtak vele mások is nyerni!![]()
Sokadik winn Humberttel!
1,90-en fogtam meg.
Remèlem tudtak vele mások is nyerni!![]()
Sokadik winn Humberttel!
Mèg az ilyen underdogos èlő vadászatra tudnám emliteni a Fairfieldi tornárol Alex Boltot Bjorn Fratangelo ellen(utobbi egy tenisz legendárol kapta egyik nevèt)
Kèső esti, illetve èjszakai meccs, de aki fent lesz valami oknál fogva, rápislanthat esetleg.
Bolt verte már Kokkit meg Harrist is több, mint 3-as oddson.
Sőt, tegnap is dogkènt nyert Menendez ellen, irtam már tegnap is.![]()
2ponntal mondjuk a vège előtt feladta a spanyol a tájban, direktbe kibaszcsizott szerintem a fogadókkal.![]()
Ha már vadászod az underdogokat:
Sakkari - Gasparyan
Sakkari egész jól teljesített nyáron, de szerintem elfáradt. Wuhanból, Pekingből és Tianjinből is első körben távozott. Vekic és Wang ellen mondjuk nem egy nagy szégyen, de Boulter ellen már elég gázos. Viszont így tudott pihenni. Gasparyan az elbukott elődöntő után mentálisan nem hinném, hogy jó passzban van. Fizikálisan kérdőjel, volt a lábain szalag bőven. A formák ellenére én Sakkarira szavaznék 2,1-et ad az állami rabló.
Minella - Giorgi
3,75-ért egy próbát megér Minella, a tornagyőzelem mámorában úszó Giorgi ellen.
Bedene + Lapko @ 1.70
Kétszer találkoztak eddig igaz mind a kettő salakos boritáson volt ami egyébként Djere erősebb boritása viszont azon is két szettben kapott ki, kb. egy hónapja salakos challangeren sérülést szenvedett azóta nem játszott ( egyébként leginkább salakon játszott az évben. ) ezzel szemben Bedene teremben lévő challanger tornagyőzelemből érkezik. Egy kétes állapotú Djeret szerintem simán ver ...
Witthoeft régóta formán kivül játszik kb. fél éve, Linzben a fiatal 150en kivüli görögtől is kikapott, Lapko viszont jól játszott a mostanában életjeleket mutató Pavlyuchenkova ellen is illetve az eléggé veszélyes Bencicet is verte előtte, hiába nyert itt tavaly a német, közelt sem gondolom azt,hogy hirtelen formába lendülne és lenne valami keresnivalója...
+ Sevastova @ 1.40
Itt is arra alapozva,hogy Rybarikova nagyon gyengén múzsikál, legutóbbi 4 tornáján első körbe kiesett minden alkalommal sima két szettben verték alig nyert gameket, ezzel szemben Sevastova egész évben jó formában játszik, legutóbb Bejingben is volt pár szép meccse underdogként is.
Utoljára módosítva: Bitmap által: 2018.10.15 19:39
Az underdog lehetősègeket folytatva, holnap a Stockholmi Intrum Openen kerek 2-es oddson, 18:30-as kezdèssel meg lehet probálni a rèm gyenge formában lèvő nèmet Max Marterer veretèsèt az etiop-svèd Elia Ymerrel.
Khromacheva eleg jo format mutat Moszkvaban, ha egy Haleppel vagy egy Pliskovaval kerulne ossze, talan meg egy komoly underdog gyozelmen is elgondolkoznek mas-mas okokbol kifolyolag, velhetoen egy eleg zsiros oddsert cserebe.
Pár tipp, indoklás nélkül ami valami miatt megragadta a figyelmem... hátha valaki lát valamelyik tippbe fantáziát, de pl. egy kombó.: Diyas+Duan+Goerges+Mlade @ 2.20 sok hibát nem látok benne...
Minaur @ 1.62
Millman @ 1.42
Taro Daniel @ 1.84
Copil @ 1.72
Simon @ 1.33
Pella @ 2.32
Dzumhur @ 1.61
Paire @ 1.50
Jaziri @ 1.70
Lajovic @ 1.22
Struff @ 1.32
Mladenovic @ 1.41
Niculescu @ 1.37
Goerges @ 1.25
Duan @ 1.15
Diyas @ 1.12
Utoljára módosítva: Bitmap által: 2018.10.15 20:53
Szia,
Nem. Az kicsit több lett volna, csak ATP részen Moszkvában lesz 8 db meccs, Antwerpben 5 db, Stockholmban pedig 8 db. WTA részen szintén kb. ennyi, szóval csak egy részét... leirtam egyébként, hogy melyikeket de gyengébbek kedvéért , te kedvedért leirom újra, " Pár tipp, ami valami miatt megragadta a figyelmem "
Ami nekem tetszik holnap a belgiumi Antwerpen tornájárol az 1.fordulobol az a fehèrorosz Ivaschka győzelme a holland Haase ellen.
Nagyjábol 50-50-re adják,sőt inkább a holland gyenge favorit odds alapján.
Viszont iszonyat gyenge formában van, meccset utoljára augusztus vègèn, a Us Open 1.fordulojában nyert
(az augusztusi Toronto, Szinsz Masterseken volt jó)
Ki tudott nemrèg kapni a Rakutenen egy szabadkártyás hazai versenyzőtől, Watanukitol.
Ivaschka meccsben van itt, 2 franciát vert a kvaliban, Lestienne-t ès Hoangot, akik nem is rosszak!