Oldal: 15 / 224 ElsőElső ... 513141516172565115 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 141 - 150 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Member
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kíváncsi vagyok mi sül ki abból a meccsből...Rafa 2.25 most, de nem merem megjátszani, lehet a végén megbánom.
    Hát igen már egy ideje kiszámíthatatlan a salak király.

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Afro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát igen már egy ideje kiszámíthatatlan a salak király.
    Troicki amúgy a nagy négyes ellen, amióta 2007-ben egyszer verte Djokokót: 0-13 Djoko, 0-8 Murray, 0-5 Rafa, 0-2 Roger

No meg ismerve, adná magát, hogy szett- és brékelőnyből kikapjon, csak ehhez kéne egy brékelőny még
    Afro likes this.

Member
    Troicki amúgy a nagy négyes ellen, amióta 2007-ben egyszer verte Djokokót: 0-13 Djoko, 0-8 Murray, 0-5 Rafa, 0-2 Roger

No meg ismerve, adná magát, hogy szett- és brékelőnyből kikapjon, csak ehhez kéne egy brékelőny még
    Most eléggé összeszedte magát a srác, Rafa megint búcsúzott a tornától már meg se lepődök. Murrayre leszek kíváncsi, hogy lesz e szett vesztesége vagy sima 2-0

Most eléggé összeszedte magát a srác, Rafa megint búcsúzott a tornától már meg se lepődök. Murrayre leszek kíváncsi, hogy lesz e szett vesztesége vagy sima 2-0
    Nem tud már Rafa félelmet kelteni egy Troickiben sem, ez a nagy probléma.

Djokonak az útja viszont kezd vicces lenni...

Senior Member golszerzo avatara
    Tisztelem Nadalt, ahogy küzd. Jó látni, hogy már túl a csúcson is tud emelt fővel játszani. Remélem kitart még néhány évig. Én Troickire leszek kíváncsi a következő körben ismét underdogként

Member
    Nem tud már Rafa félelmet kelteni egy Troickiben sem, ez a nagy probléma.

Djokonak az útja viszont kezd vicces lenni...
    Djokot most mindenképp a döntőbe várom ahol is hatalmas idegek csatájába legyőzi Murrayt.

Member
    Idézet golszerzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tisztelem Nadalt, ahogy küzd. Jó látni, hogy már túl a csúcson is tud emelt fővel játszani. Remélem kitart még néhány évig. Én Troickire leszek kíváncsi a következő körben ismét underdogként
    Nem kéne még túl lennie a csúcson nem tudom mi ez a nagy visszaesés nála, a sérülése után még sikerült visszajönnie a legjobbak közé, de mostanában amit művel mintha kifogyott volna a szufla, viszont ettől függetlenül kedvelem én is a harciasságát és a stílusát. Troicki sokáig menetelhet, ha hozza a mostani formáját és nem veszi fel a megszokott flegma lesz*rom stílust.
    golszerzo likes this.

Djokot most mindenképp a döntőbe várom ahol is hatalmas idegek csatájába legyőzi Murrayt.
    Vagy Wawrinka elkeni Murray és Djoko száját is

Member
    Vagy Wawrinka elkeni Murray és Djoko száját is
    Olvastam a cikked lehet, hogy Simon lesz aki legyőzi Wawrinkát mostanában feljavult a srác és Wawrinka is képes hatalmasakat hibázni egy egy meccsen. meglátjuk

Senior Member golszerzo avatara
    Nem kéne még túl lennie a csúcson nem tudom mi ez a nagy visszaesés nála, a sérülése után még sikerült visszajönnie a legjobbak közé, de mostanában amit művel mintha kifogyott volna a szufla, viszont ettől függetlenül kedvelem én is a harciasságát és a stílusát. Troicki sokáig menetelhet, ha hozza a mostani formáját és nem veszi fel a megszokott flegma lesz*rom stílust.
    Ami Troickit illeti, egy lyukas garast nem mernék rátenni, csak ha legalább ötszörös odds van ellene Nadallal kapcsolatban én szkeptikus vagyok, szerintem neki leáldozóban van a karrierje, nem bízom benne, hogy visszatérhet a csúcsra.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •