Mit gondoltok Nadal kieshet ?
Mit gondoltok Nadal kieshet ?
Amikor írtam még 1.50 volt... Nem csaptam le rá pedig úgy néz ki Nadal fokozatot váltott.
Bár Thiem is simán lecsapta az olaszt a második szettben majd végül mondhatni könnyedén elvérzett a záró szettben.
Persze Nadal azért másik polc.
Peti,
Gulbist,hogy látod ? Szerinted képes lehet nyerni ? Egyelőre hátrányban van.![]()
Hàt az 1.szettet elvesztette Gulbisz.
Kegfordithatja akàrde ha arra gondolsz, hogy èlő, akkor inkàbb ne!
Fognini szettben komoly value volt, 3 feletti oddson.
Tenni nem mertem, de èpp a meccs előtt irtam egyik ismerősömnek, hogy az 1,05-ös Nadal odds ellenère simàn foghat szettet az olasz, otthon van, telt hàz, jó salakon, verte règebben többször is Nadalt, a mumusa neki.
Huhh hát Sharapova nagyon beragadt... Az első szettet Ostapenko innen már behúzza.
Szlovákia Trnava:
Martincova-Cepede
Ezen a tornán egy nap két meccset is játszanak a felek. Martincova 12:30-as kezdéssel kezdett és 2.5 óra alatt sikerült neki nyernie 3 szettben.
Cepede fél órával korábban kezdte a meccsét és 2-0 ra nyert Maja ellen. Az első szett Tie Breakbe torkollott míg a másodikat sima 6-0- val abszolvált.
Cepede ahogy Peti fentebb írta amúgy is elég jól teljesít ezen a tornán és magasabban jegyzett teniszező is mint ellenfele. 1.57 ért lehet tenni Cepedet. Én nagyon hajlok felé. 17:00 kor kezdődik a meccs. Azért nem mindegy,hogy 2.5 órát játszol vagy csak 1.5-et. Úgy h a második szett az edzőmeccs volt már.
Amúgy is esélyesebbnek gondolom a Paraguayit de így még inkább.
Peti vélemény ? Cepedét tőled vettem. Amúgy nem figyeltem volna fel rá. Az odds rendben van. Frissebb jobb teniszező Cepede. Lehet buktató ?