Tegnapi tipped is nagyon szép volt.
Érdekes amúgy ez is. Dimi kiesne már az első meccsén ? Madridban sem ment sokáig. Nishi jól játszott tegnap de azért szerintem necces a győzelme. Bár Rómában általában elég jól teljesít.
Nyomtatható változat
Köszi, bármelyikük kiesik az első meccsén csalódás hisz nem itt a helyük. Valakinek ki kell ma esnie. Ezen a két tippen gondolkodom de eddig az over megjátszása felé húzok.
Huuh Thiem nagyon csúnya verést mér a 2. szettben az olaszra.... Kíváncsi leszek a harmadik szettre. Bár szerintem Thiem innen már behúzza azt is. Pedig jól kezdett Fognini de aztán ez most lerombolhatta teljesen az önbizalmát.
Szerintetek ?
Hát Fognini óriási meccset nyert meg. Nagyot is küzdött mondjuk.
Ramos pedig szintén brutális brusztolással verte Isnert. Nagy meccsek voltak.
Timi sajnos simán kikapott Garciatol... Nem volt reális esélye. Bár a második szett meglehetett volna.
Halep lemosta Osakat... Brutális volt.
Pliskova pedig az első szett után leengedett kicsit és Sakkari elvette a másodikat.
Jelenleg fej fej mellett mennek a harmadik szettben. Meglepetés lenne azért ha Pliskova nem nyerné meg. Bár Thiemre is azthittem a 6-1 után kellő önbizalommal megveri az olaszt.
Kontaveit is nagyon küzd kuznetovaval. Érdekes meccs az is.
No, mèg Kontaveitet akartam irni, ő nagyon nagy formàban van.
Bàr mielőtt elkezdődött a meccs màr csak 1,44-es oddson volt. :(
Nézem a meccset vannak nagyon nagy labdái. Bár szerintem két szettben nem fog menni Kuznetsova ellen. Szívos nagyon az orosz.
Remélem Kontaveit hozza a meccset.
Pliskova meg kiesett... Nem kapott meg egy meccslabdát pedig egyértelműen vonalra ütötte a labdát. Sokáig vitatkozott de semmit sem ért.... Óriási hiba volt amúgy...
Nem èrtem amugy, hogy "iszapon" mièrt nem alkalmazzàk a sólyomszemet, ha màr rendelkezèsre àll.
Ez a görög csaj, Sakkari jól nyomja eddig itt a hèten, èrdemes lehet figyelni rà.
Mondjuk, ha ugy vesszük Bertendst verte meg, aki múlt hèten Madridba ott volt a vègjàtèkba.
Meg Pliskovàt, aki hetek óta bombaformàban van.
Lehet a fàradtsàg bejàtszott mindegyik esetben, de akkoris meg kell dicsèrni a görögöt. :)
Hát elég nagy hiba volt....
Sevastova- Krunic párharc ? Hajlok Seva felé elég erősen.
Amúgy szépen jött Ofner.
Sharapovan gondolkodok még. Neked van mára valami jó kis megérzésed ? :)
18óràs kezdèssel van egy Moutet Corentin-Gulbisz meccs, Bordeux challengerről.
50-50-re adjàk.
Èn ott a fiatal francia felè mennèk, otthon is van, meg jól jàtszik, tegnap megverte Berlokot.
Èlőre jó lehet, ha ugy alakul a meccs!