Oldal: 115 / 224 ElsőElső ... 1565105113114115116117125165215 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.141 - 1.150 (2232) összesen
Like Tree434Likes

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member sportinsider avatara
    ITF Kaposvar $15000

Bondar Anna 1,61 ert szerintem value. Jani Réka mindkét meccsén felemás teljesítményt mutatott és 3 szettre szorult. Anna azonban nagyon meggyőző volt mindkét meccsén.

Nagy Adrienn 4,33 as oddsa is túlzottan magas. Junior játékos ezért a az irodák lebecsülik. Ma pl 10 es oddsal nyert egy olyan játékos ellen, aki előző hetekben két ilyen 15,000 ezres salak tornát nyert.

Adrienn junior szinten egymás után nyert 2 tornát, egy G3 as és egy G2 es tornát. Jó formában van. Én kb valahol 2,75-3,30 közé löném be a reális oddsot.
    golszerzo and mr.blonde like this.

Member
    Jó reggelt mindenkinek

Tegnap Thiem fordítása hozott (végre) egy kis pénzt a konyhára így újult erővel vetem bele magam a mai napba.

Tegnap végignéztem Isner-Harrison meccset. Isner szervákkal megnyerte. Kb. minden szerválás után nála volt a pont. Harrison képtelen volt fogadni a labdáit.

Djoko megint elvérzett pedig talán most ennek megkellett volna lennie.
    Sharapova,Halep,Kvitova is hozta a meccsét. Jó kis tippek voltak.

Mára Roanicot néztem. Dimitrov elleni meccsét is láttam és a szervái neki is nagyon ültek. Igaz nem örültem mert Dimire raktam....
    Ma úgy gondolom Shapolalovot könnyedén verheti. Pairet verte egy nehéz meccsen az előző körben.

Ki mit nézett mára ?
    Peti valami újabb jó kis tipp ?

Member
    Idézet sportinsider eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ITF Kaposvar $15000

Bondar Anna 1,61 ert szerintem value. Jani Réka mindkét meccsén felemás teljesítményt mutatott és 3 szettre szorult. Anna azonban nagyon meggyőző volt mindkét meccsén.

Nagy Adrienn 4,33 as oddsa is túlzottan magas. Junior játékos ezért a az irodák lebecsülik. Ma pl 10 es oddsal nyert egy olyan játékos ellen, aki előző hetekben két ilyen 15,000 ezres salak tornát nyert.

Adrienn junior szinten egymás után nyert 2 tornát, egy G3 as és egy G2 es tornát. Jó formában van. Én kb valahol 2,75-3,30 közé löném be a reális oddsot.

Kerestem beten,unibeten de nem találtam. Mikor lesz ?
    Eredményeken sem találtam meg.

Senior Member
    Idézet stbm93 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Beten biztos, hogy fenn vannak

Senior Member
    nemethpe ? Shapovalov- Raonic meccsre mit mondanak mennyire biztos Raonic győzelme ? Pedro Sousa mellé ráknam, vagy melyiket javasolnad amik biztosabbak ? Elég lenne egy duplázó 2-3-4 meccsből , halapet is néztem de pliskova ellen nem merem..

Senior Member
    Sziasztok!
    Isner-Harrison 7-6,7-6...
    Àltalàban ők ilyen meccseket jàtszanak, 2 nagy szervàs meccsèn.
    Èrdemes ilyenkor tenni arra, hogy lesz tie break. Bàr megfigyeltem ezt az irodàk is frankón sejteni vèlik, s adnak rà ilyen 1,25-öket,pff...
    Valahol azt olvastam, hosszabbitas. hu/salakblog(remèlem nem gàz, ha kiirtam, vègülis nem tippadó oldal, meg nem is konkurencia, èn oda szoktam jàrni teniszről beszèlgetni, klassz kis tàrsasàg van ott, bàr nèha oda is beesik 1-2troll)
    Szóval ott azt irta kb. múlt hèten az egyik szerző, hogy titkos sejtèsük az, hogy Isner megszorongathatja vagy tàn meg is verheti Nadalt salakon.
    Most ez komoly? Nem hiszem, hogy komolyan gondoltàk, inkàbb szerintem kommenteket akartak ezzel generàlni.
    Szerintem egyedül Thiemnek lenne reàlis esèlye, mint ahogy tavaly meg is tudta verni Róma negyeddöntőben. De az osztràk sincs most valami jó formàban, tegnap Delbonisz is elvett tőle egy szettet.
    Azt nèzem, ma a horvàt Csoriccsal meccsel Thiem, bitang jól tolja a krabót, megy is le az oddsa.
    Szettre lehet jó lesz minimum, de lehet màsra is.
    Nadal megverèsère vagy megszoritàsàra visszatèrve mèg egy gondolat erejèig, szerintem mèg ugy ahogy itt Madridban van rà minimàlis esèly tàn ezen a gyorsabb salakon, màshol nem nagyon hiszem.
    Ha ma nyer, beàllitja Mc enroe 49-es győzelmi sorozatàt szőnyegen.
    Hamarosan àtnèzem majd a meccseket.
    (hozzàteszem nem vagyok Nadal fan, sőt kifejezetten utàlom, csak sajnos ez a realitàs, vàrom màr a salakszezon vègèt, mert durvàn dominàlni fogja szerintem. Pedig alapban szeretem a salakszezont)

Senior Member
    Challengerek közül Ruud meg Bolelli szerintem jó lehet.
    Atp, meg Wta meccseket meg kell nèzegetni jobban, mert elèg trükkös meccsek vannak, amikre jobb az odds.
    Igen, Pliskova most èszvesztően jól tolja, Halepet èn sem merem tenni ellene, noha 1,45Halepre,de ez veszèlyes, behúzos.
    A tegnapi Djokovicsra adott 1,36 is igencsak az volt, ilyenekkel nagyon kell vigyàzni.
    Djoko mondjuk az 1.fordulós Nisikori elleni meccsen egèsz tűrhetően jàtszott, de az csak 1 meccs volt.
    Edmund ellen megint betli. Meg hàt Edmund nagyon jó àm salakon.

Senior Member golszerzo avatara
    ITF Kaposvar $15000

Köszi az infókat, helyszínen követed?
    Idézet stbm93 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tennis - ITF Women Kaposvar - így megtaláltam

Senior Member Cesc18 avatara
    ITF Kaposvar $15000

Azt én is néztem, hogy Adrira túlzó az a 4.33.

Member
    Igazából játékban Isner nem volt jó... sőt. Viszont nem lehetett fogadni az adogatásait. 22 ászt osztott le.. A többi labdamenet is kb abból állt,hogy Harrison hálóba vagy a lelátóra küldte a bogyót.
    Nadal sem biztos,hogy könnyedén tudná fogadni.

Isner-Cuevas meccs sem lesz rossz. Mindegyik nyerhet szerintem egy-egy szettet. Bárvégsőre nem mernék tenni.

Anderson talán aki még jó lehet. Jó formában van Kukushint is szépen búcsúztatta. A német ellenfele meg talán fáradni látszik. Tegnap nagyon mélyről jött már vissza.

Thiem nincs nagy formában. Megnéztem a tegnapi meccsét és nagyon nehezen zárta le a meccset Delbonis ellen. Bár végig ő irányított,kezdeményezett. Coric ellen sem hiszem,hogy könnyen nyerne. Itt is 3 szettet érzek.

Roanic tűnik a legbiztosabbnak bár alacsony is az odds.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •