Nalam is Kohlsreiber a favorit Bautista ellen. 1.7@
Djokovic 2:0 1.75@ mellett.
Jo lehet Goffin 1.25@ es Anderson 1.3@ gyozelme, kis szorzo , de kemeny tipp.
En ezt a 4et jatszottam, kozel 5os odds.
Hajrá!
Nyomtatható változat
Nalam is Kohlsreiber a favorit Bautista ellen. 1.7@
Djokovic 2:0 1.75@ mellett.
Jo lehet Goffin 1.25@ es Anderson 1.3@ gyozelme, kis szorzo , de kemeny tipp.
En ezt a 4et jatszottam, kozel 5os odds.
Hajrá!
Challengerek közül mèg ami tetszik:
-Gimcheonbol viszem tovàbb Mc Donaldot, ezt hajnali 4 körülire irjàk, odds olyan 1,50 körül, Kwon az ellenfèl.
-Holnapi napra a portugàliai Braga tornàjàrol 2 hazai versenyzővel szemezek:12óràs kezdèssel Pedro Sousa 1,40-es oddson Munoz de la Nava ellen.
Illetve Dominguez Joao a francia Robert ellen, ez 1,72-es odds.
Esetleg innen mèg a nèmet Hanfmann Pedro Martinez ellen 1,50-èrt múlt hèten az Atp 250Münchenen versenyzett a nèmet, ott jó volt, verte a ciprusi Bagdatiszt, pechère a 2.körben a kèsőbbi győztes Alex Zverev jött neki.
-Illetve a római challengerről a mai naprol jónak gondolom Bolellit ès a szlovàk Kovalikot.
Ott azon aversenyen tegnap esett az eső, fèlbeszakadtak a meccsek, ma fejeztèk be, illetve lezavarnak ma mèg egy kört.
Bolelli az egyiptomi Mohamed Safwattal meccsel, Kovalik pedig a cseh Safranekkel.
Magabiztosan vertèk Trungelittit illetve Andrej Martint, 2,salakon egèsz jo jàtèkost, igy tovàbbi sikereket vàrok tőlük.
Kohlsreiber mekkora mázli. de nyert. djokovic meg megint djokovic volt..
Nem sok kellett volna na.... valszeg a harmadik szettet behúzza.
Vélemény az amerikai párharcról ? Isner-Harrison meccs.
Isner bemelegített tegnap párosban egy sima vereséggel. Harrison pedig ha nem is könnyedén de magabiztosan verte Garcia Lopezt.
Isnernek ez lesz az első meccse idén.
Nehéz meccsnek ígérkezik a bukiknál Isner az esélyesebb de megy fel az odds. Ki mit gondol ? Isner behúzza?
Én is hajlok Harrison felé. Viszont Isner szervái itt nagyon ülhetnek. 210 cm a pali 110 kg... Harrison sokkal mozgékonyabb lesz.
Overen is gondolkozom. Varin szerinted abba van value ?
Ma tettel ki egy 22.5 overt.
Rød Kasper is jó lehet holnap az egyik csellóról. :)