Ide jöhet egyébként bármi.
Elsőként az lenne a kérdésem ha azt rakom meg hogy 75 perc után esik gól, akkor az 90 percig érvényes vagy
akár 90+2-ig ?. Ami ugye lehet a mérkőzés vége is, mivel mindig hosszabbítanak .
Példa rá a mai Arsenál meccs.
Ide jöhet egyébként bármi.
Elsőként az lenne a kérdésem ha azt rakom meg hogy 75 perc után esik gól, akkor az 90 percig érvényes vagy
akár 90+2-ig ?. Ami ugye lehet a mérkőzés vége is, mivel mindig hosszabbítanak .
Példa rá a mai Arsenál meccs.
A rendes játékidő hosszabbítása beleszámít.
Kérdésem az lenne, ha megvásárolok egy pro tipp csomagot, akkor annak van időbeli felhasználási korlátja ?
Vagy korlátlanul akkor és amikor én akarom ,akkor kérem ki a tippet és használom el a csomagot.
Utoljára módosítva: kispaszti által: 2014.10.27 22:52
ty
Hogy tudom azt beállítani hogy kapjak emailt tipp érkezéséről? Úgy hogy amikor az oldalra lépek, én tudjam kivásárolni ne
legyen automatikusan kivásárolva.
Kedves kipaszti!
A tippekre való feliratkozás esetén automatikusan megvásárlásra kerülnek a tippek, ha nem akarod az összes junior tippet megvásárolni, akkor ne iratkozz fel. A junior tippekre feliratkozni itt tudsz: Junior tippmesterek
Kattints a jobb felső sarokban található zöld színű Feliratkozom rájuk! gombra.
Ok köszönöm de azért jó lenne, ha felvennétek a változtatási javaslatok közé.
kérdés: Hol találok olyan oldalt ,ahol mondjuk a meccs előtt már kikerül a kezdőcsapat összeállítása.? Vagy a várható kezdőcsapat.
Köszönjük a javaslatot, ennek megvalósítása tervben van.
Az eredmények aloldalon megtalálod a topbajnokságok meccseihez, a Bajnokok Ligája és Európa Liga-mérkőzésekhez a várható kezdőcsapatokat. Kattints a meccsek INFO gombjára, itt találsz várható kezdőcsapatot, illetve a különféle sérülteket, hiányzókat, valamint a mérkőzésre adott tippeket. Az esti Verona-Lazio meccs INFO oldala: Eredmények -Verona 0 - 0 Lazio-
Kérdésem az lenne hogy szeretnék emailt váltani, de a másik email-re kapott linkre kattintva csak fehér képernyő jelenik meg.