Igen. De szerettem volna váltani egy másik email címre . És az új emailen kapott levélben írjátok hogy kattintsak a visszaigazoló linkre . De amikor katt akkor csak egy fehér képernyőre visz . Tippeket kapom, amikor kérem automatikusan, azzal nincs gond.
De még mindig nem az új emailre.
egy kérdésem lenne, ha ugye 10 pont a tét, és nekem az első meccs után 9,3 pontom van.. az hogy jöhetett ki? ugye 1 egész vmennyi tuti volt a Schalke re, akkor minimum 10 valamenyni pontomnak kellene lennie... rejtély... bundesliga tippverseny
Az info@hatharom.com-ra küldd el nekünk az új emailcímedet és beállítjuk neked.
A protippeknél a tét meghatározása mi alapján kerül kiválasztásra? Valahol volt egy leírás csak nem találom.
Sziasztok
Azt szeretnem kérdezni,hogy volt mar valakinek szerencseje az úgynevezett "fixed match 100% sure" tippekhez??
Az egyik ismerősöm csábít,h próbáljuk ki ezek cirka €100-€300 tuti tippek amik általában a félidő/rendes játék idős fogadásra vonatkoznak 25+ oddsal?
Köszönöm
Szia! ne dőljetek be ilyen oldalaknak, kamu. minimális téttel megrakják a nagy oddsos kimenetelek (napi több 10 szelvényről is beszélhetünk), aztán a találtat feltöltik a fb-oldalra/website-ra stb, majd beállítják "fixednek". A kíváncsiság kedvéért egyszer összedobtunk egy 100eurós tippre, közük nem volt![]()
Igen, nekem is volt egy ilyen esetem. 100 euróért árulta a tippet a srác, gondoltam, megpróbálom. Közöltem vele, hogy van 30 euróm a Skrillemen, ezt megkapja, ennél több nincs most fent. Természetesen így is belement. A tipp egy argentin bajnoki HT/FT 2/1-ese volt. Nos, félidőben 3-0- volt
Az embert hajtja a kíváncsiság, nem sajnáltam érte ennyi pénzt, hogy okosabb legyek egy tapasztalattal.
Rövidre zárva: akinek vannak ilyen információi, nincs szüksége rá, hogy x * 100 eurót behúzzon a tippért még pluszban.
A Balmaz-Putnok meg 6-1 lett. Nekem a bet365 nem is törölte és el sem számolta a fogadást. Nektek már törölte?
----
új infó: nekem ma reggelre jóváírták a nyereményt
Utoljára módosítva: GGGrande által: 2015.02.06 10:06