Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 16 (16) összesen

Téma: tippmesterek kiválasztása

Senior Member Zozinho19 avatara
    Idézet mr.blonde eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ugye ezt a napi bontást nem gondoltad komolyan? A sportfogadás egy hosszútávú dolog, éppen ezért van így kialakítva a rendszer, napi/heti formát rangsorolni szerintem teljesen nevetséges. Egy junior/senior tippadó háta mögött már jelentősebb tippmennyiség áll, a ROI-t pedig hozni kell, ebből következik, hogy elvileg megbízhatóbb a teljesítménye, ebből fakad a magasabb ár. A Logibet sajátossága, hogy darabonként is vásárolhatod a tippet, így ha kiszúrtál egy jó formában lévő tippadót, akkor begyűjtheted a tippjeit és ugyanez igaz a másik oldalról is, ha valakinek gyengébben fut a szekere, "skippelheted" amíg jónak látod.
    OK! A napi bontás lehet, hogy hiba lenne! Azonban a jelentős tippmennyiség csak a tipptörténetben mutat jól, ha a jelenlegi tippek éppenséggel mínuszosak. Az ebből fakadó vevői elégedetlenséget (drága volt tipp, de legalább s..r!), ki lehet kerülni a rövidebb időszakos státuszbesorolással. Persze ez csak egy észrevétel...

Idézet hülyegyerek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerinted akkor akár ingyen is adhatnák a tippet a tippmesterek(szigorúan vásárlói oldalról!)
    Elképzeltem, hogy valaki vásárol 100 kreditet és olyan tippeket szeretne vásárolni, amelyek szép haszonnal kecsegtetnek.Ha van egy csepp esze akkor a magas ROI-val rendelkező vagy pedig a magas státuszban lévő tippmesterektől fog vásárolni(mindegy mennyire "drága" a tipp), mert így vagy úgy mindkét kategória bizonyított!
    Ha napi szinten lenne a kiértékelés akkor egyik nap valaki Rookie, másik nap Senior, majd harmadnap ismét lehet Rookie a variancia miatt!(Ezen sokáig gondolkodhattál, hogy ilyen tökéletes ötletet adj az oldalnak! )
    És pont az a lényege az egésznek, hogy a szintek között érzékelhető árkülönbség legyen, minél magasabb a státusz, annál drágább legyen a tipp, mert a mai világban ne várja el senki, hogy egy 8-10-15%-os ROI-val rendelkező tippmester 100 ft-ért árulja a tippjeit, amit én,te,mindenki több 10.000.- ft-tal játszik meg.(Persze ha 200 ft-tal csapatod a tippmixen akkor neked tényleg az ingyen tipp a legjobb, mert akkor nem veszed komolyan ezt az egészet!)
    Nem mondtam, hogy ingyen adják a tippeket, nem tudom te ezt hol olvastad! Aztán akkor mi a helyzet, amikor a hónapok alatt felépített 10-15%-os ROI pár hét alatt a töredékére esik? Ezen gondolkozz el egy picit vagy ...ááá, hagyd a fenébe!

Ezt a bejegyzést nem ide szántam!
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2015.09.19 11:15

Senior Member
    Idézet Noemail eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Te lennél a kommunikációs tréner?
    Nem, azt nem vállalom. Tanítottam egy időben szakközépiskolában és szembesülnöm kellett vele, hogy nekem nincs elég türelmem a tanításhoz. De tippet tudok adni, hogy ki legyen ha érdekel.

Administrator Admin avatara
    Idézet Zozinho19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    OK! A napi bontás lehet, hogy hiba lenne! Azonban a jelentős tippmennyiség csak a tipptörténetben mutat jól, ha a jelenlegi tippek éppenséggel mínuszosak. Az ebből fakadó vevői elégedetlenséget (drága volt tipp, de legalább s..r!), ki lehet kerülni a rövidebb időszakos státuszbesorolással. Persze ez csak egy észrevétel...
    Jelenleg a rendszer minden hónap elsején automatikusan értékeli a tippmesterek eredményeit és sorolja be őket a megfelelő szintekre. Korábban részletesen vizsgáltuk, hogy mi lenne az optimális gyakoriság az értékelésre? Napi, heti, havi, több havi? Végül a havi egy alkalom lett a döntés, ami egyrészt elég hosszú ahhoz, hogy a szintek határán lévő tippmesterek ne ugráljanak folyamatosan a szintek között, másrészt elég rövid ahhoz, hogy a konzisztensen jó eredményeket produkáló tippmesterek viszonylag gyorsan és folyamatosan lépkedhessenek felfelé, a gyengén teljesítők pedig viszonylag rövid idő alatt leessenek az alacsonyabb szintekre.

Ide kapcsolódó megjegyzés, hogy az erre fogékony vásárlóknak lehetősége van akár napi szinten is újraértékelni a tippmestereket és fel/le iratkozni róluk.

Idézet Admin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jelenleg a rendszer minden hónap elsején automatikusan értékeli a tippmesterek eredményeit és sorolja be őket a megfelelő szintekre. Korábban részletesen vizsgáltuk, hogy mi lenne az optimális gyakoriság az értékelésre? Napi, heti, havi, több havi? Végül a havi egy alkalom lett a döntés, ami egyrészt elég hosszú ahhoz, hogy a szintek határán lévő tippmesterek ne ugráljanak folyamatosan a szintek között, másrészt elég rövid ahhoz, hogy a konzisztensen jó eredményeket produkáló tippmesterek viszonylag gyorsan és folyamatosan lépkedhessenek felfelé, a gyengén teljesítők pedig viszonylag rövid idő alatt leessenek az alacsonyabb szintekre.

Ide kapcsolódó megjegyzés, hogy az erre fogékony vásárlóknak lehetősége van akár napi szinten is újraértékelni a tippmestereket és fel/le iratkozni róluk.
    T. Admin(ok)!

Nem gondolkodtatok el azon , hogy egy 2 hetes értékelési ciklusnak milyen hatása lenne? Mondjuk egy 2 hónapos futamidő alatt lehetne látni, hogy vásárlói oldalról milyen hatása van.

Üdv!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •