Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 16 (16) összesen

Téma: Duplázós stratégia

Member
    Elkezdem
    Alaptőke: 25000Ft
    1. fogadás:

Választás
    Szá. Választás Esemény Esemény időpontja Gy/h feltételek Szorzó Eredmény
    1 Notts County 0.0 Notts County v Mansfield
    (Ázsiai hendikep - további piacok)
    14/08/2015 Egyik sem 1.400 Függőben
    2 Midtjylland vagy döntetlen Midtjylland v FC Copenhagen
    (Dupla esély)
    14/08/2015 Egyik sem 1.42 Függőben
    Többszörös
    Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
    2-es gyűjtő 1 1 250,00 1 250,00 2 485,00

Member
    Kivettem 640 FT-ot az 58. percben Notts County v Mansfield 0:1-nél.
    Midtjylland v FC Copenhagen már jött.
    A fogadásom vesztes.
    Utoljára módosítva: hmsi111 által: 2015.08.14 23:19

Junior Member
    A következő hozzászólást nem kritikaként szánom és nagyon szorítok azért, hogy sikerrel jár. Csupán tanácsként írom és remélem megóv téged egy nagyobb veszteségtől. Próbálok objektívan fogalmazni és figyelmen kívül hagyni a saját rossz tapasztalataimat. Kezdő koromban ez a fogadási stratégia nagyon csábító volt és egy sikere időszakot követően én nagyot buktam vele.

Egy simán előfordulható jövőbeni lehetőséget kívánok neked bemutatni. Jelen pillanatban elvesztetted az első fogadásodat és a következő fogadásnál már 2.500,-Ft.-ot kocáztatva kell játszanod. 2-es oddsz mellet bőven benne van a pakliban, hogy ez is vesztes lesz. Majd simán jöhet az 5.000 és 10.000 forintos fogadás. Maradva az 5.000 forint mellet az előző veszteségeket beszámítva ott 5.000,-Ft.-ot teszel fel arra, hogy nyerj nettó 1.250 forintot 2-es odds mellet. Egy rossz széria mellett az utolsó fogadásoknál hihetetlen kockázatokat vállalsz szar nyereségért.

Én az érték alapú fogadásban hiszek. Válasz magadnak egy sportot és próbálj meg annyi meccset megnézni amennyit csak tudsz és időd engedi. Olvasd a híreket és találd meg azokat a meccseket ahol reális kockázat mellett normális nyereségre tudsz szert tenni tőkéd max 10 %-os kockáztatásával. Hosszú távon gondolkodj és ha megtalálod ezeket a meccseket akkor nyereséges leszel.

Member
    1 Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen v TSG Hoffenheim
    (Játékidő eredménye)
    15/08/2015 Egyik sem 1.50 Függőben
    2 Ajax Ajax v Willem II
    (Játékidő eredménye)
    15/08/2015 Egyik sem 1.33 Függőben
    2. fogadás. Tét:2500Ft
    Nyert
    Utoljára módosítva: hmsi111 által: 2015.08.16 07:56

Member
    Idézet F1ddler eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A következő hozzászólást nem kritikaként szánom és nagyon szorítok azért, hogy sikerrel jár. Csupán tanácsként írom és remélem megóv téged egy nagyobb veszteségtől. Próbálok objektívan fogalmazni és figyelmen kívül hagyni a saját rossz tapasztalataimat. Kezdő koromban ez a fogadási stratégia nagyon csábító volt és egy sikere időszakot követően én nagyot buktam vele.

Egy simán előfordulható jövőbeni lehetőséget kívánok neked bemutatni. Jelen pillanatban elvesztetted az első fogadásodat és a következő fogadásnál már 2.500,-Ft.-ot kocáztatva kell játszanod. 2-es oddsz mellet bőven benne van a pakliban, hogy ez is vesztes lesz. Majd simán jöhet az 5.000 és 10.000 forintos fogadás. Maradva az 5.000 forint mellet az előző veszteségeket beszámítva ott 5.000,-Ft.-ot teszel fel arra, hogy nyerj nettó 1.250 forintot 2-es odds mellet. Egy rossz széria mellett az utolsó fogadásoknál hihetetlen kockázatokat vállalsz szar nyereségért.

Én az érték alapú fogadásban hiszek. Válasz magadnak egy sportot és próbálj meg annyi meccset megnézni amennyit csak tudsz és időd engedi. Olvasd a híreket és találd meg azokat a meccseket ahol reális kockázat mellett normális nyereségre tudsz szert tenni tőkéd max 10 %-os kockáztatásával. Hosszú távon gondolkodj és ha megtalálod ezeket a meccseket akkor nyereséges leszel.
    Köszönöm a hozzászólást, talán ez az első, amely a lényegről szól!
    Sajnos nekem a 2-es szorzó körüli fogadások csak KB. 50%-ban jönnek be, erre keresek valami stratégiát, hogy nyereséges tudjak lenni. Elég sokat olvasgattam a neten, az az általános vélemény, hogy a tétemeléses módszerek a végén mindig vesztesek, én ebben nem hiszek. Olyan stratégiát keresek, amely 50%-os találati aránnyal is nyereséges, de egy vesztes szériát is tudok finanszírozni. Ha a tétet mindig duplázom (1-2-4-8=16), a negyedik vesztes fogadásom után már nem marad elég pénzem a következő fogadásra. Én nem duplázom a tétet, csak mindig 1 egységgel emelem (1-2-3-4-5-6=21), így 6 fogadásra van meg a pénzem, de nem termelek minden nyerésnél profitot. Ha el tudom érni, hogy a vesztes fogadásaim száma ne legyen hattal több, mint a nyerteseké, és átlagban el tudom érni az 50%-ot, akkor a stratégia nyereséges. Ha bejön a 6 vesztes fogadás, akkor elbuktam a pénzem. Igen van benne kockázat!
    Utoljára módosítva: hmsi111 által: 2015.08.16 08:45

Member
    3. fogadás
    Szá. Választás Esemény Esemény időpontja Gy/h feltételek Szorzó Eredmény
    1 Wolfsburg Wolfsburg v Eintracht Frankfurt
    (Játékidő eredménye)
    16/08/2015 Egyik sem 1.40 Függőben
    2 Döntetlen, vagy Marseille Reims v Marseille
    (Dupla esély)
    16/08/2015 Egyik sem 1.33 Függőben
    3 Felett 1.5 Crystal Palace v Arsenal
    (Gólok száma (goal line) - további piacok)
    16/08/2015 Egyik sem 1.230 Függőben
    Többszörös
    Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
    3-as gyűjtő 1 1 250,00 1 250,00 2 870,00

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •