Szerintem érezte, hogy már nem érte el úgy a csapatot, ahogy korábban. Okos döntés a részéről, nagy veszteség a Dortmundnak, főleg emberileg és marketing szempontból.
Identifikationsfigur nr1 gone.... :-(
Szerintem érezte, hogy már nem érte el úgy a csapatot, ahogy korábban. Okos döntés a részéről, nagy veszteség a Dortmundnak, főleg emberileg és marketing szempontból.
Identifikationsfigur nr1 gone.... :-(
Engem továbbra is foglalkoztat, hogy menesztenek-e még edzőt az angol PL-ben még a hátralévő pár fordulóban.
Pellegrini most nagyon esélyes lett, de én úgy tudom, csak a szezon végén áll fel, maximum akkor meneszthetik előtte ha a 4. hely is komoly veszélybe kerül. Azonban a hétvégi hazai meccsükön 1,22 az odds a győzelmükre, és otthon még mindig jó a statisztikájuk.
Tehát Pellegrini oddsa 1,72,
senkit nem menesztenek 2,1
Nekem az a 2,1 ér egy 7/10-et ha már a United elleni vereség után maradt, több rangadójuk nem is lesz idén, otthon játszanak 4 meccset még, 2-t idegenben, maximum a Spurs elleni idegen még a necces.
Ha valaki tud még vmi plusz infót, megköszönöm
Utoljára módosítva: Andersson04 által: 2015.04.15 17:26
"Sok országból fognak érdeklődni iránta, nagy neve lett a szakmában. Ugyanakkor nem hiszem, hogy Angliában köt majd ki." - nyilatkozta Paul Lambert jó barátjáról, Jürgen Kloppról.
Íme az Unibet oddsai, hogy Klopp mely csapatot fogja irányítani szeptember 1-jén:
Manchester City: 1.70
Liverpool: 5.00
Arsenal: 7.00
Real Madrid: 7.00
Manchester United: 14.00
Tottenham: 14.00
Atlético Madrid: 31.00
Bayern München: 101.00
Schalke: 201.00
"Túl sokat foglalkozik a média a jövőmmel. A PSG-vel van élő szerződésem, ezt pedig tiszteletben is tartom és maradok" - nyilatkozta Edinson Cavani, akit korábban több sztárcsapattal is hírbe hoztak. Nos, az uruguayi játékos valószínűleg nem a levegőbe beszélt, ugyanis maradása csupán 1.42 az Unibetnél, míg ha mégis távozna, akkor a Manchester United (5.50)-Atlético Madrid (6.50)-Juventus (7.50) trióból kerülhet ki az új csapata a fogadóirodák szerint.
Live
Tenisz, Monte-Carlo: Rafael Nadal-John Isner
Borús az idő, szemerkél az eső. Ez abszolút nem kedvez a spanyolnak, nem is működik annyira jól a pörgetett tenyerese a nehezebb labdákkal. Jelenleg 5.50-es oddsot adnak az amerikaira, talán trédre jó lehet.
Újpest - Lombard FC Pápa under 2.5 @ 1.75 bet365
A Pápa rúgta eddig a legkevesebb gólt az első osztályban, szám szerint 11-et a 23 mérkőzésen, míg az Újpest 19-et, amivel holtversenyben a harmadik helyen áll... hátulról. Nem valószínű, hogy egymás ellen táltosodnának meg a csatársorok.
Bale biztosan nem játszik szerdán az Atlético ellen, Iniesta viszont bevethető lesz a PSG ellen kedden.
Szentes távozott!
A tréner hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, a szerződésbontás azonnali hatályú, azt az utóbbi három mérkőzés eredménytelenségére hivatkozva a szombathelyi klub vezetése kezdeményezte. Mint jelezte, a döntést tudomásul veszi, hiszen a tényekkel nem lehet vitatkozni, valóban nem azt az eredményt hozták, ami elvárható lett volna.
Szentes Lázárt október 21-én, a 11. forduló után nevezték ki a csapat edzőjének, ám az addig is botladozó együttes vele sem tudott eredményesen szerepelni. A Haladás 13 bajnokin mindössze háromszor győzött és egy döntetlenre volt képes. Az utolsó három meccsén ráadásul úgy szenvedett vereséget, hogy 13 gólt kapott és csak egyet rúgott.
Hétfői sajtóértesülések szerint a Haladásnál öt szakember jött szóba Szentes utódjaként, köztük Pintér Attila korábbi szövetségi kapitánnyal.
(mti)