Oldal: 1 / 53 1231151 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (521) összesen

Téma: Molni82 kézilabda tipp

Senior Member Molni82 avatara

Molni82 kézilabda tipp

Sziasztok
    Gondoltam elindítom a saját kézilabda fogadásaimat.
    A célom hosszabb távon 10% feletti ROI-t elérni.
    Én magam is kíváncsi vagyok, h ha csak kézi tippeket játszanék hogy állna a bankrollom.
    Több irodába is regisztrálva vagyok próbálom a legjobb ajánlatokat elkapni.
    Nem vagyok egy nagy fogadó mágus, de a kézilabdát szeretem és nem nagyképűség azt állítanom, h valamennyire „értek” is hozzá.
    Hosszú évek óta figyelemmel kísérem a kézilabda történéseit több mint 15 év. Rendszeresen nézem a meccseket, ha tehetem meccsre is kijárok.
    Bő 2 hét múlva kezdődik a férfi VB amire külön készülök.
    Próbálok több helyről is „hírmorzsákat” felszedegetni ami segíthet a bukik legyőzésében.

Örömmel venném ha mások is megosztanák az észrevételeiket a tippjeimmel kapcsolatban, szóval minden véleményt szívesen veszek. Legyen az pozitív vagy negatív kritika.
    Ha meg a napló sikeresnek bizonyul és mások is követik a tippjeim az meg külön öröm.
    De beszéljenek majd helyettem a számok, meglátjuk mire jutok

1.Katar-Oroszország
    Tipp : Katar 2,20
    Iroda : Fortunawin
    Tét : 3 egység 3000ft

Katar felkészülési meccsen legyőzte Szerbiát 2 napja. Ami még akkor is nagy dolog ha figyelembe vesszük, h a legnagyobb szerb sztárok nem játszottak. Az oroszok is szintén levadászták a szerbeket 37-30-ra. De mivel otthon vannak a katariak, plusz egy nappal többet is pihentek ezen a szorzón látok benne értéket.

2.Békéscsaba - Debrecen
    Tipp : Békéscsaba 1,65

Mosonmagyaróvár – Fehérvár
    Tipp : Fehérvár 1,31
    Iroda : Tippmixpro
    Eredő : 2,1615

Igazi keleti rangadó lesz Békéscsabán ami a helyezésektől függetlenül is presztízs mérkőzés mindkét félnek. A Debrecen idegenben 1 nyert és 4 vesztett mutatóval, míg a Békéscsaba pont fordítva 4 nyert és 1 vesztett mérkőzéssel áll otthon. Tavaly 12 góllal nyert a csaba, bár ilyen arányú győzelmet most nem gondolnák inkább 2-4 gól. Nehéz sorozat meccsek következnek a Békéscsabának és ha ezt az első meccset frissen, kipihenten nem tudja hozni akkor nem sok reménye lehet, h stabil középmezőny csapat maradjon.

A Fehérvár klasszisokkal jobb csapat mint az ellenfele. A válogatottból visszatért Kiss és Mayer jó játéka tovább húzhatja a Fehérvár szekerét. A Mosonmagyaróvár meg még otthon nem is nyert, de a Fehérvár sem jeleskedett eddig idegenben. Bár igaz Érdre, plusz Győrbe sem nyerni szoktak járni az ellenfelek. Az elmúlt hetekben 3 játékos is távozott Mosonmagyaróvárról plusz 2 játékosuk is lesérült időközben. Igaz leigazolták Dajka Bettinát aki mindenképp erősítés jelent ennek a fiatal csapatnak. De annyit azért nem fog segíteni, emlékszem a fradiban is mennyit idegeskedtem a rossz helyzetkihasználásán...
    Utoljára módosítva: Molni82 által: 2014.12.30 21:10

Senior Member Noemail avatara
    Ha már kéred mások véleményét, így én írok: a Fehérvár tipp easy, viszont a Csaba-Lokira X2-t tennék. Magasabb az odds és szerintem totálisan kiegyenlített meccs várható.

3. MTK-Érd
    Tipp : Érd 1,71
    Tét : 1 egység 1000ft
    Iroda : Bet365

Sajnos nem enged nagyobb téttel rakni a Bet365, máshol meg eddig nem tették ki ezt a meccset. A kezdő odds 2,1 volt az Érdre.
    Erre a meccsre még így is simán feltennék 20 egységet, ez annyira jó tipp.
    Utoljára módosítva: Molni82 által: 2014.12.30 21:11

Idézet Noemail eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha már kéred mások véleményét, így én írok: a Fehérvár tipp easy, viszont a Csaba-Lokira X2-t tennék. Magasabb az odds és szerintem totálisan kiegyenlített meccs várható.
    Igen valóban kiegyenlített mecsnek nézünk elébe. Egyértelműen a hazai pálya előnyét vettem latba.
    Kössz az észrevételt

Idézet Molni82 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    MTK-Érd
    Tipp : Érd 1,71
    Tét : 1 egység 1000ft
    Iroda : Bet365
    Sajnos nem enged nagyobb téttel rakni a Bet365, máshol meg eddig tették ki ezt a meccset. A kezdő odds 2,1 volt az Érdre.
    Erre a meccsre még így is simán feltennék 20 egységet, ez annyira jó tipp.
    2,1-ért tettem azonnal, amint kikerült. Ennyiért a mehet a ház rá típusú fogadás (a szomszéd háza ).

4. Magyarország B - Szlovákia
    Tipp : Magyar 1-5 góllal nyer 2,2
    5 egység 5000ft
    Iroda : Betvictor

A sima magyar győzelem kevest fizetne, de így megjátszható. Nem gondolom h nagyon megvernénk a szlovákokat.
    Utoljára módosítva: Molni82 által: 2014.12.30 10:03

Idézet Molni82 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Katar-Oroszország
    Tipp : Katar 2,20
    Iroda : Fortunawin
    Katar felkészülési meccsen legyőzte Szerbiát 2 napja. Ami még akkor is nagy dolog ha figyelembe vesszük, h a legnagyobb szerb sztárok nem játszottak. Az oroszok is szintén levadászták a szerbeket 37-30-ra. De mivel otthon vannak a katariak, plusz egy nappal többet is pihentek ezen a szorzón látok benne értéket.

Békéscsaba - Debrecen
    Tipp : Békéscsaba 1,65
    Mosonmagyaróvár – Fehérvár
    Iroda : Tippmixpro
    Eredő : 2,1615

Igazi keleti rangadó lesz Békéscsabán ami a helyezésektől függetlenül is presztízs mérkőzés mindkét félnek. A Debrecen idegenben 1 nyert és 4 vesztett mutatóval, míg a Békéscsaba pont fordítva 4 nyert és 1 vesztett mérkőzéssel áll otthon. Tavaly 12 góllal nyert a csaba, bár ilyen arányú győzelmet most nem gondolnák inkább 2-4 gól. Nehéz sorozat meccsek következnek a Békéscsabának és ha ezt az első meccset frissen, kipihenten nem tudja hozni akkor nem sok reménye lehet, h stabil középmezőny csapat maradjon.

A Fehérvár klasszisokkal jobb csapat mint az ellenfele. A válogatottból visszatért Kiss és Mayer jó játéka tovább húzhatja a Fehérvár szekerét. A Mosonmagyaróvár meg még otthon nem is nyert, de a Fehérvár sem jeleskedett eddig idegenben. Bár igaz Érdre, plusz Győrbe sem nyerni szoktak járni az ellenfelek. Az elmúlt hetekben 3 játékos is távozott Mosonmagyaróvárról plusz 2 játékosuk is lesérült időközben. Igaz leigazolták Dajka Bettinát aki mindenképp erősítés jelent ennek a fiatal csapatnak. De annyit azért nem fog segíteni, emlékszem a fradiban is mennyit idegeskedtem a rossz helyzetkihasználásán...
    Jó megérzés volt, grat!
    Én bíztam a Debrecenben, de most is csalódást okoztak Sopronyiék. Mehetnek megint az alsó házba... Innen ez a tipp már easy

Senior Member Zozinho19 avatara
    Szia!
    Első olvasatra kicsit merésznek tűnt a 10 %-os cél, azonban az első napi eredmények ismeretében nem elképzelhetetlen! Így tovább és sok sikert! (Y)

5.Metzingen- Leverkusen
    Tipp : Metzingen 1,37

Szeged- Dunaújvárosi Kohász
    Tipp : Dunaújváros 1,13

Iroda: Unibet
    Tét : 10000ft 10egység
    Eredő: 1,55

6. Mosonmagyaróvár – Fehérvár
    MTK - Érd
    Tipp: Érd 1,35
    Iroda: Tippmixpro
    Tét: 6000ft 6 egység
    Eredő:1,77

A német női bajnokságban a Metzingen nagyon jó formában van. Az elmúlt 7 meccsét mind nyerte. Reméljük kitart a jó lendület és behúzza ezt is.
    A Szeged Kohász meccs igazi edzőmeccsnek néz ki annyira nincs egy súlycsoportba a 2 csapat. Nem lennék meglepődve egy +6 gólos Dunaújvárosi győzelmen sem..
    Továbbra is jó fogadásnak tartom a Fehérvár+Érd győzelmét. Persze nagyon leesett az odds de még így is elmegy.

Egyenleg
    1. +3600ft
    Utoljára módosítva: Molni82 által: 2014.12.30 21:58

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •