Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: tipp értesítő

Junior Member

tipp értesítő

Hali
    Az érdekelne, hogy van e olyan opció, hogy mikor valaki ki tesz egy tippet akkor miondjuk a telefonomon jöjjön egy üzenet, hogy időbe megtudjam tenni.

Administrator Admin avatara
    Idézet hippiasz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hali
    Az érdekelne, hogy van e olyan opció, hogy mikor valaki ki tesz egy tippet akkor miondjuk a telefonomon jöjjön egy üzenet, hogy időbe megtudjam tenni.
    Kedves hippiasz!

Ha feliratkozol a tippmesterek csoportjára, akkor emailben azonnal értesítést kapsz minden feladott tippről. A jobb felső sarokban található Feliratkozom rájuk! gombra kell kattintanod: Junior tippmesterek

Junior Member
    Az miért van, hogy néha nem kapok tipp értésítő emailt? Ma 2x se kaptam meg Tomi tippjeit csak itt látom, hogy automatikusan megvette.

Administrator Admin avatara
    Az miért van, hogy néha nem kapok tipp értésítő emailt? Ma 2x se kaptam meg Tomi tippjeit csak itt látom, hogy automatikusan megvette.
    Kedves hippiasz!

Az értesítések a tipp érkezésekor azonnal küldésre kerülnek, nézd meg, nem került-e esetleg a spamek közé, vagy összevonva jelennek meg az új tippek érkezéséről szóló emailek.

Junior Member
    Az történt, hogy telefonra nem jött meg az email. Aztán beléptem gépen a gmailembe és ott meg megjöttek a tipp értesítők az hogy lehet? Van netem a telefonon meg eddig jött simán nem volt gond.

Junior Member
    Az történt, hogy telefonra nem jött meg az email. Aztán beléptem gépen a gmailembe és ott meg megjöttek a tipp értesítők az hogy lehet? Van netem a telefonon meg eddig jött simán nem volt gond.
    Nem frissítettél

Junior Member
    Idézet Barna029 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem frissítettél
    mit frissítsek azon a levélen ami nem érkezik meg?

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •