Oldal: 5 / 5 ElsőElső ... 345
Eredmény: 41 - 44 (44) összesen

Téma: Unibet

Member
    Ajánlatoknál szerepelt , de mivel az előzőt buktam ezért azt meg kell forgatni , annak lett volna vége a délutáni meccsel ,amit nem zártak le .Mivel két bónusz nem lehet egyszerre ezért vártam , vártam , majd a hosszabbítás alatt sikerült jóváírniuk.

Junior Member
    Alapvetően mindig azt gondoltam, hogy egy fogadóiroda bőven megél abból a haszonból, amit a vesztes fogadásokkal keres, sose hittem, hogy szükségük vagy arra, hogy tisztességtelen csalással és lopással termeljenek plusz hasznot. Sajnos bebizonyosodott, hogy az UNIBET utóbbi kategóriába tartozik.

A történet kb. 2 hete kezdődött, észrevettem, hogy 5 ezer forintnál nagyobb tétet nem tudok szinte semmire elhelyezni. Gondoltam, oké, lekorlátoztak, rendben van, akkor itt hagyom ezt az irodát. Kifizetettem a bent lévő pénzemet és vártam. Miután 5 munkanapon belül nem érkezett meg a pénz, gondoltam megnézem mi a helyzet, akkor látom, hogy a pénzemet egy számomra ismeretlen MasterCard kártyára utalták, úgy, hogy én VISA kártyával fizettem be, arra kértem a kifizetést, azt használtam és csak az volt regisztrálva náluk a rendszerben! Ez eddig lehetne egy szimpla tévedés vagy bug, természetesen írtam a magyar ügyfélszolgálatnak (e-mail) leírva a problémát. Mivel azóta újabb 5 nap eltelt és válaszra se méltattak, el kell könyvelnem, hogy ez szándékos csalás és lopás lehetett részükről.

Mindenkinek azt tanácsolom, legyen óvatos az UNIBET-tel, ha megérdemelt nyereményét szeretné viszontlátni, messze kerülje ezt a csaló irodát, ahol az ügyfelet válaszra se méltatják ha probléma van!

Senior Member Zozinho19 avatara
    Hali! Eljutott valaki az ügyfélszolgálatig? Ha igen, akkor leírná, hogy miért nem lehet belépni?

Senior Member Zozinho19 avatara
    Köszönet Marcinak a Discordon megosztott tájékoztatásért! Annyi kérésem lenne, hogy, ha újra elérhető az iroda, akkor jelezné itt valaki?

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •