Oldal: 10 / 10 ElsőElső ... 8910
Eredmény: 91 - 99 (99) összesen

Téma: Bet365 - A legtöbb élő fogadás!

Senior Member Hornet_bets avatara
    Idézet Zozinho19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha itt kötök fogadást kötésben és az utolsó meccsen 2 gólos előnybe kerül a megtett csapat, akkor nyertesnek könyvelik-e el a szelvényt?
    azt a meccset igen

Senior Member zizzenet avatara
    Idézet Zozinho19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha itt kötök fogadást kötésben és az utolsó meccsen 2 gólos előnybe kerül a megtett csapat, akkor nyertesnek könyvelik-e el a szelvényt?
    Minden meccset győztesnek könyvelnek el, ha a "csapatod" 2 góllal vezet, függetlenül attól, hogy kötésben vagy szólóban van, de csak bizonyos ligákban.

Senior Member
    Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni. Ma kaptam egy uzenetet a bet365-tol, h korlatozzak a szamlamat. Van valakinek otlete, tapasztalata, h mit lehet ilyenkor mar tenni?

Senior Member varin avatara
    Idézet KisMaj0m eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni. Ma kaptam egy uzenetet a bet365-tol, h korlatozzak a szamlamat. Van valakinek otlete, tapasztalata, h mit lehet ilyenkor mar tenni?
    Keresztet vetni rá és keresni megoldást egy új számlára.
    Semmi egyebet.

Senior Member
    Es vannak ilyen megoldasok? Tudsz mondani parat? Esetleg volt mar rola cikk?

Senior Member varin avatara
    Idézet KisMaj0m eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Es vannak ilyen megoldasok? Tudsz mondani parat? Esetleg volt mar rola cikk?
    Mivel minden játékos csak a saját adataival nyithat számlát és fogadhat, ilyenről természetesen nem lesz cikk soha
    De nem árt, ha az embernek népes családja van és megbízható barátai.

Senior Member
    Koszonom.

Junior Member
    Kismajom, azt megkérdezhetem hogy hogyan sikerült ezt elérned?
    Én úgy tudom már leginkább csak akkor korlátoznak, ha nem tisztességesen játszol pl arbolsz, vagy egyértelműen valami nagyon sikeres tippster tippjét játszod meg... vagy simán csak sokat nyertél?

Senior Member
    Nem csinaltam semmi extrat. Tisztessegesen csinaltam mindent. Foleg logis tippeket jatszottam, bar volt h 20-30e huf-ot tettem fel egy tippre (de nem hinnem h ez nagy szam), valamint az utobbi honapban ping-pong es tavolkeleti kosar tippeket is raktam, de ezt csak 1-2e huf ertekben. Valamint az elmult egy evben 10 plusszos honapom volt amivel kb meg 10x-eztam a bentlevo bankrollt. Ennyi. En sem ertem.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •