Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: ázsiai handicap

Junior Member

ázsiai handicap

Kicsit meg vagyok kavarodva a handicap témával, szval kéne egy kis segítség.

Chelsea-Juventus a Juvéra fogadnék, +0,5 Juventus esetében a Juve kap fél gól előnyt, szval döntetlennél és Juve győzelemnél nyerek. +1 Juventus esetében nekem úgy a logikus hogy a Juventus kap egy gól előnyt, de itt a 7.2-es odds elég irreálisnak tűnik, tehát ilyenkor a -1 Juventusra kell fogadnom, ha egy gól előnnyel akarok a juvéra fogadni?

Előre is kösz a válaszokat, illetve egy rövid magyarázatnak is örülnék.

Junior Member
    Idézet kidelpiero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kicsit meg vagyok kavarodva a handicap témával, szval kéne egy kis segítség.

Chelsea-Juventus a Juvéra fogadnék, +0,5 Juventus esetében a Juve kap fél gól előnyt, szval döntetlennél és Juve győzelemnél nyerek. +1 Juventus esetében nekem úgy a logikus hogy a Juventus kap egy gól előnyt, de itt a 7.2-es odds elég irreálisnak tűnik, tehát ilyenkor a -1 Juventusra kell fogadnom, ha egy gól előnnyel akarok a juvéra fogadni?

Előre is kösz a válaszokat, illetve egy rövid magyarázatnak is örülnék.
    Mi is az az ázsiai hendikep? I. rész

Mi is az az ázsiai hendikep? II. rész

A Hathármas tippjátékban mindig a hazai csapat kapja a handikepet, vagyis -1 esetén a hazai Chelsea egy gól hátrányból indul.

Junior Member
    Idézet skiboy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mi is az az ázsiai hendikep? I. rész

Mi is az az ázsiai hendikep? II. rész

A Hathármas tippjátékban mindig a hazai csapat kapja a handikepet, vagyis -1 esetén a hazai Chelsea egy gól hátrányból indul.
    Igen átfuttam a két cikket, csak a +/- szal nem vagyok tisztában továbbra sem.

Mert ha mindig a hazai csapat kapja a handicapet, akkor +0,25 Juventus esetén miért csak 2.71 a szorzó ( úgy hogy sima Juventus siker esetén 3.3), hiszen akkor elvileg ahogy mondod ilyenkor a Chelsea kap +0,25 gólt? Illetve ha mégsem így van, akkor +0,50 Juventus nál miért 3,22, és +1 Juventusnál már 5,75 . Biztos egyszerű nagyon, de erre most nem akar ráállni az agyam, valaki valami másik úton elmagyarázza?

Ja meg írtad, hogy a 63-as tippligában van így, a pinnacle-nél vagy a többi fogadóirodánál hogy van, mert ott nem nagyon mertem eddig ázsiai handicappel rakni.

Junior Member
    Chelsea-Juventus a Hatharmas tippligában:
    +0,25 Juventus: Chelsea 0,25 gól előny mellett fogadás a Juventusra @ 2.71 Betfair
    -0,25 Juventus: Chelsea 0,25 gól hátrány mellett fogadás a Juventusra @ 1.86 Betfair

Pinnacle-nél
    Juventus +0,25: Juventus 0,25 gól előny mellett fogadás a Juventusra @1.833
    Juventus -0,25: Juventus 0,25 gól hátrány mellett fogadás a Juventusra @ 2.688

+0,25 handikep esetén a fele tét +0, fele tét +0,5 kimenetelre megy
    -0,25 handikep esetén a fele tét +0, fele tét -0,5 kimenetelre megy

Remélem így már világos, csak szép lassan végig kell gondolni és megemészteni

Junior Member
    Bonyolult,de asszem,érthető.

Senior Member Zozinho19 avatara
    Tud valaki olyan fogadási típust, hogy csapatok közötti különbségre lehet fogadni a végeredmény tekintetében? A kérdés könnyebb érthetősége miatt írok egy példát: Fiorentina- Inter találkozóra döntetlent tippeltem.Ha lehetne a csapatok góljai közti különbségre fogadást kötni, akkor a kisebb 1,5-re tettem volna.Vagy ha több kimenetelre van felosztva, akkor a 0 vagy 1 gól különbségre fogadtam volna. Ha esetleg tud valaki, olyan irodát ahol ez a fogadási ajánlat létezik, akkor legyen szíves írja meg az iroda nevét! Köszönöm!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •