Oldal: 25 / 25 ElsőElső ... 15232425
Eredmény: 241 - 246 (246) összesen

Téma: Zozinho19 tippjei

Senior Member
    szép volt!, köszi a tippet!

Senior Member Zozinho19 avatara
    Kézilabda VB, Magyarország- Uruguay: hazai csapat góljai 37,5 felett- @1,86

Ha partiban akarunk lenni a német válogatottal, akkor meg kell mutatnunk, hogy mi is képesek vagyunk szétverni egy gyengébb ellenfelet, ehhez pedig elengedhetetlen a jobb védekezés mellett a hatékonyabb befejezés is! Ennek fényében ezt a határt kell hozni a csapatnak.

Végeredmény: 44-18
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2021.01.18 05:15 Oka: eredmény

A labdarúgó válogatottat követi a kosárlabda válogatottunk is, azaz újra résztvevők lettek a tegnap esti győzelemnek köszönhetően az EB-nek! Nem volt egyszerű mérkőzés, a szlovének elleni meccshez hasonlóan gyengén kezdtük a meccset, még a kezdeti vezetés ellenére is. A félidőben -9 hátrányban voltunk, de a rendes játékidő végére Vojvoda klasszis teljesítményének és Benke villanásainak köszönhetően egálra hoztuk az eredményt, majd a hosszabbítás végén Benke "szerencsés" triplájával megnyertük a mérkőzést a sógorok ellen. A meccset nézve végig az volt az érzésem, hogy valami miatt nem tudják hozni azt a fiúk, ami bennük van. Ennek egyik oka az lehetett szerintem, hogy mindenképp kellett az az egy győzelem. Most, hogy ez megvan, én azt várom a csapattól, hogy bebizonyítják nekünk, nem a véletlen műve a kijutás. A vasárnapi mérkőzésre tegnap este még lehetett fogadni az Unibeten, de per pillanat nem találtam rá ajánlatot. Akkor még megtettem 1,85-ért a -2,5 hendit a sikerünkre (ez volt a max.) Most a hazai irodában a -6,5-es sikerre tettem 2,46-ért.

Amit mindenképp ajánlok, már ahol egyáltalán elérhető: Magyarország- Ausztria - Magyarország , szorzó 1,6-1,65

Azt gondolom, hogy ez egy nagyon sima (10+) győzelem lesz, így bátran lehet a hendikep határokat is feszegetni, akár majd élőben is!

Végeredmény:81- 58
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2021.02.22 10:57

Üdv!

Rég jelentkeztem, de most egy kisebb baleset miatt van időm nézni a tenisz meccseket. Rubljov viszonylag simán jutott tovább Fognini ellen. A következő körben az éppen zajló Fucsovics- Schwartzman mérkőzés győztese vár az orosz játékosra. Ha nem történik vele különösebb esemény, akkor bármelyik játékossal szemben nekem tutinak tűnik, hogy simán nyer az orosz.
    Tipp: Rubljov nyer 3:0 10/10

Ez odalett, de bánja a fene. Tenisz tippekkel a jövőben nem próbálkozom.
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2021.07.06 00:21

NB II. Szolnok-DVTK mindkét csapaz szerez gólt- igen , szorzó: 1,75

Eredmény : 2 - 0
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2021.08.24 18:00

Rég jelentkeztem, de most van egy olyan fogadási ötletem, ami akár vitára is érdemes lehet, de szerintem mindenképp van benne érték. Nos, a tipp az, hogy a Betis a 3 sorozat valamelyikén révbe ér. Jelenleg nagy futásban vannak a sevillai zöldek, ha eldöntik, hogy melyik sorozatra fókuszálnak, akkor nem tartom kizártnak, hogy azt meg is nyerik. A bajnoki címre 101- szeres a szorzó, az EL sikerre 29-es odds-szal lehet fogadni, míg a Spanyol Kupa elhódításáért 2,75- szőrös pénzt fizet az iroda. Arányaiban 1-1-4 téterősséggel tettem meg a fogadást.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •