Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 30 (30) összesen

Téma: Betclic

Junior Member
    Mindegy is, remek kis társaság ez, ahol egyetlen felhasználó sem volt képes ránézni a Betclic számlájára, lányom segítségével beszéltem velük angolul, csak nálam szedték le a Neteller deposit lehetőséget, nem indokolják meg miért, mert nem kell megindokolniuk.
    Köszönöm 63, nagyon köszönöm, ennyi volt.

Senior Member
    Üdv mindenkinek .
    Kellene egy kicsi segítség a Betclic dokumentum azonosítással kapcsolatban.
    A hatháromon keresztül regisztráltam.
    A személyi azonosítást elfogadták de a lakcímet nem fogadjál el.
    Beküldtem a lakcímkártya másolatát de nem fogadták el.
    Beszéltem az ügyfélszolgálattal azt mondták küldjek bankszámla kivonatot,elküldtem persze az sincs elfogadva.
    Megint ügyfélszolgálat a másik admin szerint bankszámla kivonatot nem fogadnak el hiába van rajta a nevem és a lakcím,de elfogadnak lakcímkártyát ha angol nyelvű,ez kicsit gáz.
    Mivel szüleimmel lakok nincs közüzemi számla a nevemen.
    Valami javaslat???
    Tudtok segíteni???

Senior Member mr.blonde avatara
    Szia!

Ezt a lakcimkártyás sztorit átéltem én is, igaz nem itt, hanem egy másik teremnél. Nem igazán vágják, hogy mi ez, több mailváltás után magyaráztam el nekik, hogy MO-n ennél profibb igazolás a lakcímre nem létezik.
    Picit szívatásnak tűnik amúgy ez a sztori, de hát valahogy igazolnod kell, hogy ott laksz, ahol a regisztrációdnál a címet megadtad. Beszélj a supporttal, mond el hogy tudsz mutatni lakcimkártyát, bankszámlát, közüzemit viszont nem, mert nincs a neveden semmi. Mondják meg, hogy ebben a helyzetben mit fogadnak el, Te pedig próbáld beszerezni.

Junior Member
    Sziasztok! Szeretnék kiutalni Betclicről, de nem akar sikerülni. Nagy nehezen megoldottam a lakcím és a személyi dokumentum azonosítást. De ezután csak Skrill kifizetési módot ajánl miközben én sima visa kártyával töltöttem fel pénzt. Létrehoztam egy Skrill fiókot de így se engedi mert azt mondják, hogy olyan módon fizetik ki ahogy én is befizettem, mondom rendben de nincs olyan lehetőség. Jelenleg várom a válaszukat. Napok óta emailezek, chatelek velük. Valakinek van ötlete a megoldásra?

Senior Member mr.blonde avatara
    Szia! Fizess be a Skrill-ről is és oda kérd a kifizetést.
    Idézet arminking eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Szeretnék kiutalni Betclicről, de nem akar sikerülni. Nagy nehezen megoldottam a lakcím és a személyi dokumentum azonosítást. De ezután csak Skrill kifizetési módot ajánl miközben én sima visa kártyával töltöttem fel pénzt. Létrehoztam egy Skrill fiókot de így se engedi mert azt mondják, hogy olyan módon fizetik ki ahogy én is befizettem, mondom rendben de nincs olyan lehetőség. Jelenleg várom a válaszukat. Napok óta emailezek, chatelek velük. Valakinek van ötlete a megoldásra?

Junior Member
    Köszönöm válaszod! Még nem próbáltam.
    Az elég vicces, hogy kínlódni kell a pénzem hozzájutásához.

Junior Member
    Sziasztok szurkoló barátaim egy kis segítséget szeretnék kérni az este folyamán kórházba kerültem es úgy alakult h nincs pénz a telofonomonse kartyam nincs nálam szeretném ha vki 1500 at töltetne a számomra természetesen megírja emailbe az elérhetőséget es amint kiengednek vissza utalom a pénzt) sót meg a fáradozását is megfizetem) es kérem a kötekedő mellőzzenek) köszönöm szépen 307021006

Junior Member
    Idézet Milka77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok szurkoló barátaim egy kis segítséget szeretnék kérni az este folyamán kórházba kerültem es úgy alakult h nincs pénz a telofonomonse kartyam nincs nálam szeretném ha vki 1500 at töltetne a számomra természetesen megírja emailbe az elérhetőséget es amint kiengednek vissza utalom a pénzt) sót meg a fáradozását is megfizetem) es kérem a kötekedő mellőzzenek) köszönöm szépen 307021006
    Igen, ezt az orgon is leírtad pár napja szóról szóra, csak más telefonszámmal. Nem tetted magasra a mércét...

Junior Member
    Sziasztok! kisebb összegem bennragadt a Betclicnél ,nem érkezett meg a kifizetett összeg amit kikértem. valami tipp. köszi

Junior Member
    Idézet laszlo1177 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! kisebb összegem bennragadt a Betclicnél ,nem érkezett meg a kifizetett összeg amit kikértem. valami tipp. köszi
    Szia!
    Ügyfélszolgálattal próbálkoztál már?

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •