Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Red Dragon Tippsor es kibeszelo

Senior Member

Red Dragon Tippsor es kibeszelo

Sziasztok, ugy dontottem ,hogy elinditok Egy kulon topicot a tippjeimnek, mar nem a nagy szorzot fogom hajszolni, hanem igyekszem majd minel tobb nyertest hozni. Igy gyakran elofordulhat majd handycap es pontszam is
    Szeretnem ugyanakkor ha velemenyek is erkeznenek a tippekre, ugyanakkor barkinek van tippotlete , ide nyugodtan bekuldheti -nem mint tippajanlas- MEGVITATASRA.

Holnapra en szemezgetek egy tenisz meccsel. Egy fogadasom volt a Barcelonai tornarol eddig, Ami zoldult is( korabban ajanlottam Nishikorit , Khacanov ellen).
    Kaotikus napok es oriasi meglepetesek voltak a napokban. Ugy dontottem, hogy holnap belovok meg egy szelvenyt. Lenne e kedvetek kielemezni
    Alexander Zverev - D Thiem

Merkozes gyoztes - Thiem @2.2
    A tippem megvaltoztatni nem fogom , de erdekelnek a gondolatok a meccsrol

Senior Member
    Alapvetően ülhet a tipp (hozzátéve, hogy én nem értek mélységekben a sporthoz), de eléggé ki-ki meccs lehet. Zverev azért 2-0-ra csak megállította Nadalt, Thiem pedig egy olyan Isnert fogott (bár csak 2-1-re), akit nézve Bautista ellen azon gondolkoztam, hogy ha ez az ember úgy tudna teniszezni, mint bármelyik top20-as játékos és vegyítjük az irgalmatlan szerváival akkor legyőzhetetlen lenne. Illetve Rublevet is ő állította meg.

Összefoglalva jó lehet, a kevésbé vállalkozószelleműeknél, mint akár én lehet beérem 1,45-ért egy Thiem szettel és vegyíteni még valamivel, de ez csak én vagyok. Vagy, ami még érdekesebb, ha elfogadom Thiem szettét akkor egy 1,79-es 22,5 játék felett még szimpibb.

Senior Member
    Folyamatosan torlodik a hozzaszolasom. Nem az elso eset.. nagyon sokat irtam. Mindegy

Holnapra hoztam.

Karatsev - Medvedev
    Merkozes gyoztese - Danil Medvedev @2.1

Senior Member
    Sziasztok , regota nem hoztam tippet.
    Ma nagyon extrem dolgot hoztam, jo lesz sietni ha velem akarsz tartani.
    Nishikori szett handy+1.5 @3.1
    Nishikori pont egy olyan jatekos , aki ratudja kenyszeriteni Zverevet arra, hogy megverje sajat magat.
    Legutobb is majdnem osszejott. Donto jatszmara szamitok, ahol valosziuleg Zverev nyer majd, de csak ha fejben osszeszedi magat. Ellene azok, hogy Grandslamen o fejben nincs a toppon.

(Pontos vegeredmenY Zverev 3-2 is erdekes lehet apro penzzel. )

Nishikori - Zverev
    Szett handy , Key Nishikori +1.5 @3.1

Senior Member
    Sziasztok. Nem tudom minek is nezem a teniszt, valahogy mindig felsultem hosszutavon benne.
    Bar ma nagyon nagy Bombat hoztam, csak sajst felelossegre.
    Azt suttogjak, hogy Cilic kiveri Medvedevet. En koszontem is erte az 5 os szorzot. Gigaszi meccsre szamitok.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •