Eredmény: 1 - 10 (10) összesen

Téma: Mulasztások a pontok elszámolásánál

Member

Mulasztások a pontok elszámolásánál

Egy jó párszor már előfordult, hogy nem ,hogy levonnák a tippjeim után kapott pontokat hanem hozzá adják így aztán nem tudok felzárkózni soha. Kérném javítani, ha nem akarják ,hogy örökre el mennyen a kedvem . Pedig SZÍNTE EGÉSZ ÉVBEN VEZETTEM EZT A LISTÁT. üDV: MESTER53

Administrator Admin avatara
    Idézet Mester53 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy jó párszor már előfordult, hogy nem ,hogy levonnák a tippjeim után kapott pontokat hanem hozzá adják így aztán nem tudok felzárkózni soha. Kérném javítani, ha nem akarják ,hogy örökre el mennyen a kedvem . Pedig SZÍNTE EGÉSZ ÉVBEN VEZETTEM EZT A LISTÁT. üDV: MESTER53
    Kedves Mester53,

A statisztikákat számítógép számolja, nem mi adjuk hozzá kézzel a pontokat vagy profitot a statisztikákhoz, így aztán annak a lehetősége ki van zárva, hogy hiba történik és a profitod veszteségként jelentkezik vagy fordítva.
    Olyan hiba előfordulhat, hogy ha egy meccshez nem kapunk mondjuk félidei eredményt, akkor a félidőre vonatkozó tippednél a tét visszajár.

Kérjük, ha valami konkrét hibát észlelsz, szólj nekünk és megvizsgáljuk az esetet.

Member
    7-én -345 körül volt a vesztett pontom 8-án 10 fogadásból 52 pontot nyertem vesztett 34-et és lett belőle -412 ez hogy van miközben askálán meg a profilom nőtt. Köszönöm ha utána néztek .

Member
    Tegnap nagy nehezen felzárkózom a 11- helyre, 76 ponttal aztán tippelek 5-tippet vesztek 17 pontot és leszek -43-al 98-dik hogy van ez? Lassan a kedvem is elmegy az egésztől. segítsetek!

Tegnap nagy nehezen felzárkózom a 11- helyre, 76 ponttal aztán tippelek 5-tippet vesztek 17 pontot és leszek -43-al 98-dik hogy van ez? Lassan a kedvem is elmegy az egésztől. segítsetek!
    Szia!

A rendszer az alábbi oldalon mindig az elmúlt 1 hónap eredményeit mutatja, nem pedig az összesített statisztikát. Azért tűnhet úgy számodra, hogy nem pontos a számolás, mivel a rendszer az utolsó 30 napot nézi mindig, vagyis például elképzelhető, hogy te nyertél az előző nap 20 egységet, viszont a profitod mégis csökken 30 egységgel, mert az előző 30 nap statisztikájából kiesik egy +50 egységes nap.

A saját teljes statisztikádat a profilodon tudod megtekinteni.

Member
    Oké! Kösz akkor ezekszerint valamikor hozzáadják azt az elveszettnek hitt 50 pontomat mert most is ez történt hogy 84 pontot nyertem 34-et buktam ét 15 pontal 26 . vagyok. Hol ott a 65 tel az első 15 -ben a helyem

Szia!

Ugyanazt tudjuk írni, amit korábban. A felületen, amit nézel, az elmúlt 30 nap eredményeit látod, nem az összesített statisztikát vagy havi bontást. Ez minden tippelő esetében így van, az elmúlt 30 napról szólnak a statisztikák.

Member
    Ebbe az a bosszantó, hogy pillanatnyilag csinálok 90 pontot nézem mennyivel mentem előre aztán csak nézek mint a moziba ,hogy -85 rőr-111 re nőtt ahelyett hogy csökkent volna.na mindegy majd egy nagy ugrással előre tépek. Köszi.

Member
    A JUVENTUS- FC PORTÓ végeredményét pontosan eltalálom a rendes játékidőben. a hosszabításban persze más lett az eredmény.ezt nem értem, miért? Miért nem kapom meg a 2-1 végeredményért a tippemért járó pontokat.

A JUVENTUS- FC PORTÓ végeredményét pontosan eltalálom a rendes játékidőben. a hosszabításban persze más lett az eredmény.ezt nem értem, miért? Miért nem kapom meg a 2-1 végeredményért a tippemért járó pontokat.

Szia!

Mint az látható a tippednél is, második félidős fogadást tettél, tehát arra tippeltél, hogy a második félidőnek mi lesz az eredménye, nem arra, hogy a meccsnek. Ez egyébként az oddsból is látszik, a normál 2-1-es végeredménynek 7-8 körül volt a szorzója.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •