Húúú... de nehéz lesz megforgatni ezt a Winmasters bónuszt...![]()
Húúú... de nehéz lesz megforgatni ezt a Winmasters bónuszt...![]()
Hali
Sziasztok! Tudom régen nem írt senki ebbe a csoportban de ezt láttam a legmegfelelőbbnek, hogy feltegyem a kérdésem. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudtok e nekem olyan irodát ajánlani ahol bankkártyás befizetés lehetséges plusz jó kezdő bónusz is van? A bet365,unibet kettőst leszámítva. Előre is köszönöm!
A Bet365 a szokásos In Play Free bet offert adja a Liverpool-Napolira, nekem speciel 50€-ig.
Már csak emiatt is érdemes regisztrálni hozzájuk!
Hogy szerintünk mire érdemes fogadni, arról természetesen majd cikkben is megemlékezünk!
Hajrá!
Igen ez egy korrekt ajánlat, ha veszít a fogadásod nem történt semmi, nincs forgatási kötöttség. Ellentétben a másik kedvelt iroda kockázatmentes ajánlatával, ahol ha veszítesz 6x kell fogatni. Persze az igazsághoz tartozik, hogy nekik meg a piac ajánlataik sok mindenben - pl. tenisz - szélesebb körű.
Szia Csaabi, a megszuno bwin helyett van egy sportingbull nevű iroda odavittek át ha volt egyenleged bwinen. Van egy 200%os első befizetés bónuszuk 5 megforgatás minimum 1,5 oddson. Abszolút baráti
Hasonló bónuszt keresek én is. A bet365 nagyon bejött. Befizetem megforgatom a pénz a kellő mennyiségben és kész. Tudtok jelenleg ilyet?
Sokat próbáltam.vannak jó alternatívák a bónuszokra?
Szia!
Nem tudom mit próbáltál már, de itt van néhány alternatíva.
Legújabb partnerünk, a Bwin egy maximum 20. 000 HUF értékű első befizetési bónuszt kínál, ötszörös forgatási követelménnyel min. 1,75-ös szorzón.
A BetClic talán a piac legjobb és legegyszerűbb bónuszával várja az új fogadókat, az iroda a befizetésed értékében ingyenes fogadást ajánl a számodra, maximum 20. 000 forintig.
Az Unibeten szintén egy 20. 000 forint értékű kockázatmentes fogadást vehetsz igénybe, itt 6x kell megforgatnod bónuszösszeget legalább 1,40-es szorzón.
A Cbeten akár 200 EUR sportfogadó bónusz is elérhető, a befizetett összeg + bónusz összegét legalább ötször kell megfogatnod, de a forgatási követelmények közé csak a legalább három választásból álló és egyenként legalább 1,30-as szorzóval rendelkező fogadások számítanak bele.
A Bet365-nél maximum 15.000 forint értékű fogadási kreditet használhatsz fel első befizetésed után, a fogadási kreditek kiváltásához a feljogosító befizetésed összedét kell megforgatnod 30 napon belül, legalább 1,20-as szorzón.
Minden további részletek az irodákról és a bónuszokról megtalálsz részletes terembemutató oldalainkon
Reméljük tudtunk segíteni!
üdv,
Hathárom