Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 14 (14) összesen

Téma: Kriszkova95 Tippjei

Junior Member kriszkova95 avatara
    Sziasztok Csoporttársak/Hathármasok! Jelentkezek egy kis idő múltán!

Egy 7/6-os kombináció fogadást ajánlók, ami 1 mai meccset, és 6 holnapi meccset tartalmazz!
    Lássuk miben is láttok értéket!

1.Meccs: Real Socieadad - Valladolid
    Itt egy sima Hazai győzelmet tippelek, ami jelen pillanatban most a Bet365-ön 1.53oddsot add, 1.4 oddsig simán rakható! Tipp erőssége: 10/8

2.Meccs: Újpest Fc - Puskás "Akadémia"
    Itt jelen esetben egy Vendég győzelmet tippelek, egyrészt mert az Újpest vidéken játszik, jelen pillanatban Zalaegerszegen, így egy semleges térfél végett, esélyesebbnek tartom a Puskást! Jelen esetben 2.55odds van rajta, a tipp erőssége 10/6-os

3. Meccs: Ferencváros - DVSC
    Ezen a mérkőzésen véleményem szerint egy nyílt sisakos mérkőzést láthatunk, sok gól reményében, ezért 2.5gól felett várom a meccs alakulását, az odds jelen pillanatban 1.6! A tipp erőssége 10/7

4. Meccs: Videoton - Kaposvár
    Itt ugyan azt Tippelem mint ez előző mérkőzésre!
    1.6odds!

5.Meccs Lazio - Bologna
    Sima hazai mérkőzés várok el a Sasoktól 1.5oddsért, Tipp erőssége 10/9

6. Meccs Augsburg - Borrusia Mgladcbach
    Vendég győzelemet várok, sok hiányzója van a hazai csapatnak, és ha nem akarnak leszakadni az élbolyról mindenképpen kell a győzelem 2.05oddsért! Tipp erőssége 10/6!

7.Meccs: Monaco - Reims
    Hazai győzelmet tippelek 1.7oddsért, ha jövőre nemzetközi porond a cél a hercegségieknek akkor kell a 3pont, 1,7oddsért!
    Tipp erőssége 10/7!

Remélem tudtam Nektek valamelyest segíteni, akinek esetleg van véleménye vagy bármi észrevétel, akkor szóljon hozzá! Sok sikert mindenkinek, és sok sikeres tipp bejövetelét kívánok!

Üdv,
    Kriszkova95
    Utoljára módosítva: kriszkova95 által: 2020.02.28 16:02

Sziasztok! 7/5 tudtam hozni, nagyon bosszantó, hogy így ment el az a 2meccs... De se baj, holnap próbálok javítani!
    Plusszos volt egyébként így is, mert Bet365-on előben kivettem, mert tapasztalatból tudtam hogy, hogyan is fog alakulni a a Fradi meccs!
    Szép estét mindenkinek!

Üdv,
    Kriszkova95

Sziasztok Csoporttársak/Hathármasok! Jelentkezek a mai napi tippemmel!

Sokan most lehet hogy fogni fogják a fejület, de valami olyan érzésem van, hogy mai napon nagy meglepetés lesz, és ez pedig az Olasz másod osztályból fog jönni!

Mérkőzés a Benevento - Pescara lesz, tippem a vendég győzelem(6.5odds) jelen pillanatban!!

Miért ez a meccs: 1.Zártkapus lesz a mérkőzés, ilyenkor véleményem szerint bármi megtörténhet!
    2. 18meccs óta veretlen a Benevento, lassan megkell szakadnia sorozatnak!
    3. Tudjuk, hogy az Olaszok nagyon is szeretnek variálni, itt mindenki azt lát bele amit szeretne, de sejthetitek, hogy mire gondolok!

Tipp erőssége 3/10, Tipp megtétele: 1000ft

Sok sikert, kellemes vasárnapi napot, és kedves hölgyeknek pedig Boldog Nőnapot!

Üdv,
    Kriszkova95

Sziasztok Csoporttársak/Hathármasok! Jelentkezek a mai napi tippemmel!

Bajnokok Ligája a kiszemelt célpont, egy 4/3-as kombit hoztam Nektek!

Sok sikert mindenkinek,
    Kriszkova95
    Csatolt képek Csatolt képek

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •