Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: Milyen bank engedélyez tranzakciókat fogadóoldalakra?

Junior Member

Cool Milyen bank engedélyez tranzakciókat fogadóoldalakra?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy milyen banknál érdemes számlát nyitni olyan céllal hogy sportfogadó oldalakra fizessek be?

Eddig egy Revolut nevű appot használtam, de egyik napról a másikra fityiszt mutattak a bet365-nek meg a szerencsejátékos oldalaknak.

Senior Member varin avatara
    Idézet kovacs.1986.istvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy milyen banknál érdemes számlát nyitni olyan céllal hogy sportfogadó oldalakra fizessek be?

Eddig egy Revolut nevű appot használtam, de egyik napról a másikra fityiszt mutattak a bet365-nek meg a szerencsejátékos oldalaknak.
    OTP-vel nekem még nem volt gondom soha.

Senior Member chiofdi95 avatara
    Idézet kovacs.1986.istvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Szintén Revolutos vagyok, gyakran 6 számjegyü összeget is kifizettettem már rá. Minden megjött 48 órán belül. UI: Unibeten csináltam, nem rendelkezem bet365-tel, csak tapasztalatmegosztás volt

Junior Member Ince avatara
    Sziasztok!
    Hát egy kis gondom van, mert csak a TippmixPro-ra tudok pénzt átutalni. Nyitnék számlát más oldalakon is, de a K&H Visa Electron kártyámról nem tudom a tranzakcioót megoldani, ezt meg is mondták, ne is próbálkozzak vele. Ami még érdekesebb, a Skrill-re sem engedi az átutalást. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ezt sem támogatják. További ötletetek volna? Tehát akinek eddig sikerült, azt már nem vonhatják vissza, de újakat nem engednek. Érdekes dolgok vannak.

Member
    A K&H bank üzletszabályzatában benne van, hogy K&H kártyáról csak a Szerencsejátéknak tudsz befizetni.
    A Revolut letiltotta a Bet365-őt, de más fogadóirodába lehet onnan utalni (pl. Unibet).
    Mivel K&H-s vagyok, van Revolut kártyám és a Bet365-öt használom ami a fentiek szerint dupla szívás, ezért csináltattam a Gránit banknál egy 0 forintos számlavezetési díjas számalát 0 forintos bankártyával és onnan gond nélkül be tudok fizetni a Bet-re. Költsége nincs.

Junior Member Ince avatara
    Hát ha ez igaz, sokat segítettél, köszi.

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •